Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X Youtube Serisi! (Pokemon Sevenler Bakabilir Mi?) 19. Bölüm Geldi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Merhabalar arkadaşlar
Kanalımda Pokemon XY serisi çekmeye karar verdim ve oyunu çok eğlenerek oynadığım için her gün yeni bir video ile oyunu bitirmeye karar verdim. Sizler de benim gibi Pokemon'la büyüdüyseniz sizden ricam kanalıma bir göz atar mısınız? Su an için tek video var ama oyunu bitireceğimden emin olabilirsiniz :) Desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, lütfen kanala abone olun. Şimdiden hepinize çok teşekkürler ve Pokemon dolu günler!
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar. :)

www.youtube.com/servankonyar


1. Bölüm: Seni Seçtim Fennekin!




2. Bölüm: Santalune Ormanı ve Böcek Rozeti




3. Bölüm: Lumiose Şehri ve 1. Nesil Başlangıç!





4. Bölüm: Rota 5 ve Yeni Kasaba



5. Bölüm: Poké Flute ve Evrimleşen Pokémonlar!





Bölüm 6: Rota 7 ve Uyanan Snorlax!



Bölüm 7: Ambrette Kasabası ve Rhyhorn Sürüşü!





Bölüm 8: Glittering Mağarasında Fosil Arayışı!



BONUS 1: Eevee Nasıl Sylveon'a Evrimleştirilir?



Bölüm 9: Cyllage Şehri ve Uçurum Rozeti!




Bölüm 10: Rota 10 ve Geosenge Kasabası!




Bölüm 11: Rota 11 ve Reflection Mağarası!




Bölüm 12: Gürültü Rozeti ve Mega Evrim Bölüm 1




Bölüm 13: Gürültü Rozeti ve Mega Evrim Bölüm 2



İnceleme: Pokédex 3D Pro




Bölüm 14: Rota 12 Yolunda!
















Yorumları buradan alalım arkadaşlar, Pokemon Genel'e açılanı sileceğiz aynı konudan iki tane olmaz malum.
Bu arada Fennekin iyi seçim ;D
Gercekten coook begendim ellerine saglik.Abone olmayi isterim lakin bunun icin Youtube uyeligi gerekiyor galiba...Neyse olmadi sirf kanalin icin uye olurum ;) Bu arada ses tonun ve anlatimin cok guzel.Ne cok ciddi ne de cok civik tam ordasini bulmussun.Noolur forum olarak herkes destek olsun.Bu sekilde sampiyona kadar geldigini gormek isterim.Bu arada bi diyologun beni bitirdi :
-Adamin dedigine gore cimenlerde fazla durursam uzerime pokemon atlarmis
-(cimenlerde pokemon cikinca): Pokemon atladi :D
(14-02-2014, 08:32 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yorumları buradan alalım arkadaşlar, Pokemon Genel'e açılanı sileceğiz aynı konudan iki tane olmaz malum.
Bu arada Fennekin iyi seçim ;D
Tamamdir hocam kusura bakmayın nereye açmam gerektiğini bilemedim :D Fennekin'i sırf son evolve'u için seçtim, en sevdiğim tipler arasındadır :D

(14-02-2014, 09:39 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gercekten coook begendim ellerine saglik.Abone olmayi isterim lakin bunun icin Youtube uyeligi gerekiyor galiba...Neyse olmadi sirf kanalin icin uye olurum ;) Bu arada ses tonun ve anlatimin cok guzel.Ne cok ciddi ne de cok civik tam ordasini bulmussun.Noolur forum olarak herkes destek olsun.Bu sekilde sampiyona kadar geldigini gormek isterim.Bu arada bi diyologun beni bitirdi :
-Adamin dedigine gore cimenlerde fazla durursam uzerime pokemon atlarmis
-(cimenlerde pokemon cikinca): Pokemon atladi :D
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim :) İşi severek yapıyorum ve seriyi bitirmeyi planlıyorum. Kanalı takip etmeniz benim için çok mutluluk verici, ayrıca videoyu beğendiyseniz ne mutlu bana :D
Heyecanla 3. bölümü bekliyorum. XP
Bendeki pcde youtube 2 gündür hata veriyor nedenini bulamadım ama hep ilgimi çeken bir şey olmuştur oyun videoları Soniczeki nin(düzgün yazmamış olabilirim affola) de vardı.Emin ol izleyeceğim youtube açıldığında.
(14-02-2014, 10:16 PM)suskunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bendeki pcde youtube 2 gündür hata veriyor nedenini bulamadım ama hep ilgimi çeken bir şey olmuştur oyun videoları Soniczeki nin(düzgün yazmamış olabilirim affola) de vardı.Emin ol izleyeceğim youtube açıldığında.
Youtube bu aralar gene hata vermeye başladı sık sık [Resim: D.vsol.png]
Sırf Profilinde MegaLucario var diye abone oluyorum :D ^sag.D Ama yarın izlerim. Senden bir ricam olacak. Korrina sana Lucario verdiğinde onu eğitmen olacak. Malum oyunum olmadığı için... En azından Türk bir oyuncunun Lucario eğittiğini görmek isterim.
(14-02-2014, 10:16 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Heyecanla 3. bölümü bekliyorum. XP
Teşekkürler hocam desteğiniz için :D 3. bölüm hazır, upload ediyorum.

(14-02-2014, 10:16 PM)suskunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bendeki pcde youtube 2 gündür hata veriyor nedenini bulamadım ama hep ilgimi çeken bir şey olmuştur oyun videoları Soniczeki nin(düzgün yazmamış olabilirim affola) de vardı.Emin ol izleyeceğim youtube açıldığında.
Umarım en kısa sürede sorun çözülür Youtube en işe yarayan sitelerden sonuşta :D İzledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum hocam, benim için önemli :)

(14-02-2014, 10:56 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sırf Profilinde MegaLucario var diye abone oluyorum :D ^sag.D Ama yarın izlerim. Senden bir ricam olacak. Korrina sana Lucario verdiğinde onu eğitmen olacak. Malum oyunum olmadığı için... En azından Türk bir oyuncunun Lucario eğittiğini görmek isterim.


Lucario gösterildiğinden beri favori pokemonum olmuştur :D Kesinlikle eğiticeğimden emin olabilirsiniz. Unutmadan değerli yorumlarınız için de çok teşekkür ederim :)
Bayağı sevdim bu iki videoyu ve gördüğüm kadarıyla senden başka benim gördüğüm sadece soniczeki'nin X & Y videosu çektiğini düşünürsek bu kanalın için baya bir olumlu etkisi olacaktır bence.Umarım pokemon savaşı konusunda iyisindir -ki iyi gözüküyorsun- zeki kusura bakmasın ama savaşlarda bayağı kötüydü :D ve abone oldum :)

Yalnız bir düzeltme yapayım Pokemon oyunlarında son 3 nesildir 3.rival kavramı çıktı.Bunlar bizim güçlü olduğumuz Pokemonları seçiyorlar hep,bunlar da Dawn/Lucas,Bianca ve Shauna işte.Bu rivallar daha çok bizi test etme arada da bilgi,eşya verme görevindeler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18