Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Diancie Duyruldu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: BkfHBUi.jpg]


Beklenen event Pokemonlarımızdan Diancie Corocoro Mart sayısında duyruldu.Diancie Rock/Fairy türü.Gelecek filmimizin ismi de "Cocoon of Destruction & Diancie" olacak.

Kaynak:Serebii
Bunu zaten 'X ve Y Oyunlardan Bilgiler ve Haberler' basliginda paylasabilirdiniz.Pokemon ise zaten bekleniyordu.Tasarim olarak iyi lakin Carbink ile nasil bag kuracaklar merak ediyorum.Tam tersi,kurmazlarsa bu daha sacma olur..
Bence tasarım olarak pek iyi değil diğer cute legendary'lerin yanında sönük kalmış.
peri tipi pokemona göre bence tasarımı güzel
Alıntı: Bunu zaten 'X ve Y Oyunlardan Bilgiler ve
Haberler' basliginda paylasabilirdiniz.

Görüşünüz için teşekkür ederim. Bence editör arkadaşımız konuyu dogru yere açmış konu sırf oyunla ilgili değil, film duyurusu Pokemon için genel duyurdur.

Film adında yollamak ile ilgili kelime var acaba senaryoyu nasıl yapacaklar. ve yanlış hatırlamıyorum isen Fairy Türü ile ilgili ilk film.
Ya bence olmamış bu pokemon Faıry türü içindeki hayal kırıklıklarından biride bu .
Fairy türü gibi durmuyor sanki. Bilmem tatlı falan da değil sanki her yerine takı takan kızlar gibi :D
Büyük ihtimal 100 base statlı efsanemiz bu heralde bu nesildeki.Filmden önce de eventi yapılır kesin ya da filmle birlikte verilir.Buarada umarım CoroCoro sadece bundan ibaret değildir bu ay.
düz fairy türü yapsalardi en güzel pokemonlardan biri olacakmiş da fazla ön plana çıkmasin diye tipini bozmuşlar sanki :D
Rock/Fairy olması steele karşı çok zayıf kılmış Diancie yi gerçi pek steel türü saldırı kullanılmıyor PO da Wi-Fi battlelarda ama yaygın bullet punch korkulu rüyası olur bunun.
Sayfalar: 1 2 3