Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tibia Oyun Aşığı Olanlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar herkes ayrı ayrı dağılmış, gelin birleşelim bi oyunda ve o dillerini anlamadığımız brezilyalıların ve diğerlerinin arasında yabancılık çekmiyelim..

Şimdi herkes oynadığı oyunu yazsın yada bi oyun önerisi yapsın arkadaşlar..

Birlik olmayı istediğim için ve bu tip oyunları sevdiğim için böyle bi konu açmak istedim, umarım yararlı olur.
Türklerin yaptığı bir oyun var tibia tabanlı bu sitede paylaşılmıştı işte buldum linki Tıkla Buna Burda Link Oyunun bazı yerleri türkçedir ben ara ara oynuyorum o yüzden pek bilgili değilim . :)
Benim geliştirmekte olduğum Poké TR Online şuanda yetersiz gibi görünebilir ama şuanda çok büyük bir update için uğraşıyorum. Oyuna Padventures map'ini ekliyeceğim (Sadece Kanto bölümü var, Johto'yu kendimce ben çizebilirim ilerde vakit buldukça) Şuanda Map'in spawnlarıyla ilgileniyorum ve 1 hafta içinde update gelecek, Surf, Fly, Ride, Bike, Teleport için Vip olma zorunluluğu yok, Server 7/24 online. Yeni client le birlikte oyuna sesler eklenecek. Level atlarken, Pokémon caught/fail olurken falan sesler çıkacak (Ama pokémon ataklarına ses efekti eklemeyi düşünmüyorum o zaman çok fazla ses olur). Şuanki fishing sisteminde ufak bi sorun var fishingden pokelerin çıkışı dengesiz. Yeni client'e bunlarda dengeli hale getirilecek. Oyunda hiç oyuncu yok (Gelenler oyunda player yok diye çıkıyorlar o yüzden kimse olmuyor, yeni updatenin sonunda oyunu yabancı büyük tibia sitelerinde paylaşacağım böylece trainerlerin geleceğini umuyorum.)
Zombi TR sana destek vericez kardeşim..

Ben oyunu indirdim ve kayıt oldum sizde oynamak için; https://pokezm.zapto.org/ sitesinden oyunu indirip gelin arkadaşlar bende oyundayım.
Tamam o zaman Poké TR Online'a BAŞLAYALIM! Fire
İndiriyorum
..PA..
Poké TR Online şu anda %100 olarak hazır değil, çalışmalar her zaman devam ediyor. Bir aksilik olmazsa v1.0.5 bu hafta sonuna çıkacak. Yeni sürüm v1.0.5'te birçok sistem düzeltilecektir.
PokeXDark

:

https://www.speedyshare.com/Pv2JD/New-OTClient.rar



:

bi deneyin derim burayı güzel gibi



yeni client li account manager li 5 nesil var diyor ama daha 4. nesil bile görmedim
adminin azizliğine uğradı server :D zaten birinciliğe oynadığım serverlerin başına hep birşeyler geliyor