Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Desmume 0.9.10 JIT Hızlandırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Desmumenin son sürümü olan 0.9.10 JİT zaten hızlı arkadaşlar ama bilgisayar özellikleri düşük olanlarda büyük ihtimalle desmume hala 30/40 fps ile çalışmaktadır. Bu konuda 30/40 fps yi 60/70 lere çıkaracağız. Öncelikle ayarlardan hotkey config CPU Mode tuşunu ayarlayın ve basın JIT Mode veya Interpreter Mode yazar JIT yapın o modu.

Ve buradan desmumenin son sürümünü indirin.

daha sonra şu linkten performans ayarlarını indirip desmume klasörünüze atınız fark edilir şekilde fps nizin arttığını göreceksiniz.

https://www.mediafire.com/?ge11u2lwdeuc5up

indirdiğiniz linkte performance medium ve high editionlar bulunmakta pc özellikleri düşük olanların emülatörü hızlandırmak isteyenlerin performance edition kullanmasını öneririm.

Bunların dışında emülatörü dahada hızlandırabiliriz Config>Hotkey Confige girip increase speed tuşunu ayarlayın ve fps yi arttırın bunun dışında yeterli olmadıysa frame skipi 1 yapın fazlasını önermiyorum kastırır büyük ihtimal hız artsa bile.

Tüm bunları yaptıktan sonra alınan FPS:
Spoiler:
[Resim: KPoBJ5.jpg][Resim: xJ46bQ.jpg]



PC özellikleri 3GB Ram İntel çift çekirdek 1 gb ekran kartı pek iyi değil ama görüldüğü gibi FPS baya iyi :D

Not:Verdiğim performance editionları desmume klasörünüze atmadan önce orjinal desmumenin yedeğini alınız. Eğer Desmume üzerinden Wi-Fi ye girip online olarak oynuyorsanız bu ayarlar ile error verebilir.
Eline sağlık dostum sayende hızlandı.
Link güncellendi 
Çok Teşekkürler Şuan =D Gibi sviniyorum Zorua gibi de şaşkınım  Tard