Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash vs Tobias (AMV)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Sıradaki AMV çalışmam Ash'in Harrison ile yaptığı maç olacak.
Papercut <3 eskiye gittim bir anda nedense :D Bölüm konusunda ise bu maç fena değildi Pikachu,Heracross,Sceptile dışındaki Pokemonlar pek bir şey yapamadı maalesef.Gible'a gerek yoktu Conway de zaten yeterince star oldu,Torkoal zaten hep kötü bir Pokemondu,Swellow da bulunduğu nesilin azizliğine uğradı.Normalde Swellow Aerial Ace'yi o şekilde kullanmıyordu çünkü 4.nesilde değişti animasyonu.Torkoal yerine Quilava olsaydı hiç değilse durduk yere gelişmesinin bir anlamı olurdu.Diğer Pokemonlar da Snorlax ve Paul maçından beri, hatta geliştiğinden beri hiçbir şey yapmadığını düşünürsek Torterra olabilirdi.Staraptor zaten Paul maçındaki yenilgisi Nando'nun Pokemonununu yenmesinden dolayı pek takılmadı ama Torterra hep yenildi maalesef :D Ayrıca Glalie de başka bir seçenek olabilirdi Latios'u karşılamak amacıyla.
(31-12-2013, 10:07 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Papercut <3 eskiye gittim bir anda nedense :D Bölüm konusunda ise bu maç fena değildi Pikachu,Heracross,Sceptile dışındaki Pokemonlar pek bir şey yapamadı maalesef.Gible'a gerek yoktu Conway de zaten yeterince star oldu,Torkoal zaten hep kötü bir Pokemondu,Swellow da bulunduğu nesilin azizliğine uğradı.Normalde Swellow Aerial Ace'yi o şekilde kullanmıyordu çünkü 4.nesilde değişti animasyonu.Torkoal yerine Quilava olsaydı hiç değilse durduk yere gelişmesinin bir anlamı olurdu.Diğer Pokemonlar da Snorlax ve Paul maçından beri, hatta geliştiğinden beri hiçbir şey yapmadığını düşünürsek Torterra olabilirdi.Staraptor zaten Paul maçındaki yenilgisi Nando'nun Pokemonununu yenmesinden dolayı pek takılmadı ama Torterra hep yenildi maalesef :D Ayrıca Glalie de başka bir seçenek olabilirdi Latios'u karşılamak amacıyla.
Tortera konusunda haklısın bence grotle olduğundan beri bu tam adını hatırlayamadım dağ tırmanışı saldırısı gibi birşeydi onu kullanıyo ve hiç başarılı olamadı o saldırı ama Ash kullanmaya devam etti onu o düzeyde çok yetersiz bir pokemondu
Torterra Frenzy Plant, Stone Edge gibi saldırıları bilen Paul'un Torterra'sına göre çok sönük kaldı. Yapımcılar bir çılgınlık yapıp iki starter pokémonunu son evrimine ulaştırmışlardı. Infernape-Paul hesaplaşması yüzünden de Infernape'e göre geri planda kaldı. Yazık oldu, tür avantajı çok yüksek bir pokéydi. Bence animede bu tür pokémonlara iade-i itibar yapmalılar. En azından liglerde kullandırmalılar. Unova da ligi kazandırmamak için eski pokémonlarını kullandırmadılar. Sinnoh'un da kendinden önceki Hoenn'den en büyük farklarından biri buydu. Eskilere dönüş yaptı ve harika bir lig çıkarttı. Tobias gibi bir proya yenildi.
Torterranın en büyük sorunu Rock Climbdı heralde.Bütün maçlarını o saldırıyı kullandıktan sonra kaybetti.Hızlı saldırı vermek istedilerse Wood Hammer verebilirlerdi charge saldırısı olarak ya da Rock Polish öğrenebilirdi hızlanmak için.Başka bir alternatif de Earthquake yasak olduğu için Earth Power,Rock Slide/Rock Tomb olabilirdi Paul'un Torterra'sından ayırabilmek için onu.
Sayfalar: 1 2 3