Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 11
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bölüm özellikle sonu ve sonlara doğru çalan müzik çok güzeldi ama 2014 fragmanı daha da iyiydi :D Buarada bölüm sonunda birdahaki bölümün fragmanı yayınlanmadı TVTokyo'nun kendi sitesinde var ama.Fragmandan nedense Ash Spewpa yakalayacakmış hissiyatı aldım bilemiyorum :)

https://www.tv-tokyo.co.jp/anime/pokemon_xy/trailer/
pancham tanıtma bölümü kısaca
Lütfen bölümle ilgili bilgi veren yorumlara SPOİLER kullanalım!
Bence güzel bir bölümdü.
Spoiler:
Ash'in Pangora'ya bitkiyi vermesi ve bu bitkiyi verirken Pikachu, Frokie ve Bunnelby'nin onu koruması çok hoşuma gitti. Ben şahsen beğeendim.
Çok güzel bi bölümdü. Bu sezon bence güzel olacak bir de Ash biraz daha güçlü pokemonlar yakalarsa eğer harika olur :D Ben Charizard'ı görmek istiyorum ama :D
Spoiler:
Abi geçen bölüm ardından o kadar konuştuk pangoro pancham hakkında yakalar biri diye.Kimse yakalamadı klasik pokemon tanıtma bölümü oldu.
(19-12-2013, 07:11 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bölüm özellikle sonu ve sonlara doğru çalan müzik çok güzeldi ama 2014 fragmanı daha da iyiydi :D Buarada bölüm sonunda birdahaki bölümün fragmanı yayınlanmadı TVTokyo'nun kendi sitesinde var ama.Fragmandan nedense Ash Spewpa yakalayacakmış hissiyatı aldım bilemiyorum :)

https://www.tv-tokyo.co.jp/anime/pokemon_xy/trailer/
Bence de yakalayacak ve hatta Vivillion'a dönüşecek aynı bölümde. :)
Ben yakalamasından yana değilim! İsterim ki Ash çok fazla pokémon yakalasın ama olmuyor. Ben bu nesil 3 tane daha yakalayacağını düşünüyorum. Daha fazla yakalatmazlar. He eğer yakalatırlarsa Vivillion'u olsun isterim. Yakalatmazlarsa 5 tane hakkınından birini Vivillion'la doldurmasını istemem. Fragmana göre yakalayacakmış gibi duruyor ama BW Da!'daki Butterfree gibi olabileceği de bir ihtimal.

Bu bölüme gelince:

Spoiler:
Güzel bölümdü bence. Bir bölümde 3 yeni pokémonun tanıtımı yapıldı. Daha önce söylediğimiz gibi, tanıtımla geçecek olan filler bölüm sayısı bu nesil az olacak. Rocket Takımı klasik savaşmadan pokémon yakalama alışkanlığını sürdürdü. Pumpkaboo Jessie'ye yakışan bir pokémon, bildiği hareketler de çok güzel. Leech Seed tam animelik bir hareket olmuş. Shadow Ball da ayrıca güzel...
Spoiler:
Bence Jessie'nin direk yakalaması komikti ve önceki bölümlerde James'in de ona benzer şekilde yakalamasına göndermeydi ,ben sevdim orayı :D
Spoiler:
Görünüşe göre grubun akıllısı bu sefer Serena.
Sayfalar: 1 2