Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Emerald Türkçe Yama Çalışması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
.........
Eline sağlık hayırlısı ollsun :)
Sağol dostum :) dünden beri oyunun başında pro evinde olan konusmayi nasil çevirirsem çeviriyim :) oraya dokundukca oyunu kitliyor :) kaçıncı giden kayıtım oldu :) altadım sonunda o iki kısmı :D
Kolay gelsin :)
iyi çalışmalar :)
Yardım lazımsa yardım edebilirim bayağıdır böyle birşeyler yapmak istiyorum.Özel mesaj atarsan biraz daha konuşabiliriz :)
Yalnız bengelldim artık bu siteye girmiyor
inat edip sürekli konu açmak yerine bir yetkiliye sorsaydın neden benim konularım siliniyor diye. açıklayalım konuların bariz site reklamı amaçlı. o kadar konu açıyorsun linki de normal upload sitelerinden ver, niçin başka yere yönlendiriyorsun? bazı siteler için görmezden geliyoruz, senin verdiğin site için de görmezden gelecektik fakat inceleyince bunun mümkün olmadığını gördük. sebebini de biraz kafa yorarsan bulabilirsin.

eğer aynı üslupla devam edersen konuların silinmeye devam edilecek ki fazlasıyla tolerans gösterdik, bir daha tekrarlandığı vakit üyeliğin silinecektir.

dediğim şekilde normal upload sitelerinden link koyarsan konu açabilirsin. yok inat etmeye devam edeceksen biz daha fazla uğraşmadan kökten çözüm yapacağız.

iyi forumlar...