Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 338 - Disguise Da Limit!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Disguise Da Limit!
Japonca Adı: Verdanturf Town! Pokémon Contest
Türkçe Adı : Gizlenmenin Sınırı Yok

[Resim: genizet.png]

May’in üçüncü Pokémon Yarışması’na katılacağı Verdanturf Kasabası’na vardıklarında kahramanlarımız Phantom adıyla bilinen gizemli bir Koordinatör ile tanıştılar. Daha sonra Ash ve arkadaşları Phantom’un Timmy adında Pokémon Yarışması’na katılma hayalleri kuran utangaç bir çocuk olduğunu öğrendiler. Maalesef, Timmy’nin güçlü bir iş kadını olan annesi onun Pokémonlara yaklaşmasını yasaklamış ve son zamanlarda ondan şüphe duyuyormuş. Timmy’nin üzerindeki bu baskıyı yok etmek ve hayallerini gerçekleştirebilmesini sağlamak için Brock, Phantom olarak devreye girdi. Her şey tama olarak planlandığı gibi olmadı ama sonunda Timmy Pokémon Yarışması’na katılmayı başardı. Kahramanlarımız henüz bilmiyorlar ama yardım ettikleri bu küçük utangaç çocuğun May’in dişli bir rakibi olacağını yakında öğrenecekler.

Vivian’ın sunuculuğunda Pokémon Yarışması başlar. Seyircilerin arasında Drew’da vardır. İlk yarışmacı kendini Jesslana olarak tanıtan Jessie’dir. Jessie, Dustox’u seçer. Dustox Zehirli İğne saldırısını ardından Hortumu kullanır. Havaya dağılan iğnelere karşıda Psişik Işını kullanır. Bu sayede iğneler birer ışıltı haline gelir. Bu sayede jüriden oldukça yüksek bir puan kazanır. Sıradaki yarışmacılarda performanslarını sergiledikten sonra sıra yirmi bir numaralı yarışmacı olan May’e gelir. May Skitty’i seçer. May Skitty’e Kar Fırtınasını kullan der fakat Skitty bu saldırıyı düzgün bir şekilde yapamaz. May bu saldırı olmayınca üç tane topu havaya atar ve Skitty’e İkili Tokadı kullan der. Skitty kuyruğuyla üç topu çevirmeye başlar. Bu hareket her ne kadar ilk hatayı telafi etse de May kendine göre düşük bir puan alır. Sıra bu sefer Phantom’a gelir. Dusclops’un Yakamoz ile Psişik saldırısını kombine etmesi jüri tarafından büyük beğeni alır ve ilk raundu yüksek bir puanla geçer. Böylece ilk raund biter. Dostlarımız kulisteyken ilk dörde giren kişiler açıklanır. Bunlar Jessie, Phantom, Stefano ve May’dir.

Yarı finalde May’in rakibi Stefano’dur. Savaş devam ederken Timmy’nin anne ve babası yarışmanın yapıldığı arenaya gelirler. Bu arada Skitty Stefano’nun Wartortle’ını İkili Tokat saldırısıyla savaş dışı bırakır. Bu sayede May finale çıkar. Diğer yarı final maçında Jessie’yle Timmy arasındadır. Dustox Hortum saldırısını kullansa da Dusclops Gölge Yumruğuyla Dustox’a zarar verir. Bu seferde Dustox Psişik Işınla Dusclops’a hasar verir. Ardından Dustox Psişik Işını, Dusclops’da Psişiği kullanır. İki saldırı havada karşılaşır. İki saldırıda birbirlerine üstünlük kuramaz ve patlama olur. Patlamadan oluşan rüzgar yüzünden Jessie’nin giydiği kıyafet üstünden çıkar ve Roket Takımı giysisi gözükür. Bu arada sürede biter. Dusclops’un daha fazla puanı olduğu için Timmy finale kalmayı başarır. Savaş bitince James ve Meowth’da sahneye gelir ve Dusclops’unu çalacağız der fakat bu sefer Roket Takımı’nın gösterisi uzun sürmez. Pikachu Yıldırım Oku saldırısıyla Roket Takımını hak ettiği yere gönderir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Wooper


Final maçı Skitty ile Dusclops arasındadır. Dusclops maça Odak Yumruğuyla başlar. Bu saldırı Skitty’e isabet eder. Dusclops bir Odak Yumruğu daha kullanır fakat bunu Skitty İkili Tokatla karşılar. Dusclops bu sefer ilk turda yaptığı gibi Yakamoz saldırısıyla Psişik saldırısını kombine der. Bu saldırıda Skitty’nin puanlarını götürür. May Çarpma saldırını kullanmak ister fakat bu seferde Hiper Işın saldırısına maruz kalır. Skitty bir Kar Fırtınası daha kullanır fakat bu da ilk turdaki gibi etkili olmaz. Skitty bir Hiper Işın daha yeyince toplamda puanlarının yarısı gider. Timmy hadi bu işi bitirelim der ve Hiper Işını kullan der. O anda May Skitty’e Yardımı kullan der. Bu saldırı sayesinde Skitty Gümüş Rüzgarı kullanır ve Hiper Işını geri yollar. Bu sayede Timmy ve May’in puanları eşitlenir. Dusclops bir Odak Yumruğu daha kullanır. Skitty bu seferde Yardım sayesinde Ağ Vuruşunu kullanır. Bu sayede saldırıyı karşılamayı başarır. Skiity Dusclops’un birkaç saldırısını daha Yardım sayesinden karşılamayı başarır. Maçın bitmesine yarım dakika kala puanlar eşit gibidir. May, Yardıma daha fazla güvenemem diye düşünürken Dusclops, Hiper Işını kullanır. May büyük bir risk alır ve Skitty’e Kar Fırtınasını kullan der. Bu sefer Kar Fırtınası işe yarar. Önüne çıkan Hiper Işını ezer geçer ve Dusclops’u uçurur. Ardından sürede biter. May’in daha fazla puanı olduğu için yarışmayı ve kurdeleyi May kazanır.

Pokémon’una olan inancıyla May zafere ulaştı. Belki de bu onun şimdiye kadar ki en zor yarışmasıydı. Böylece, ikinci kurdelesini alan May Pokémon Koordinatörü olarak büyük bir adım daha atmış oldu.




[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Timmy Grimm
Tommy Grimm
Bayan Grimm
Stefano




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani269.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Timmy Grimm: [Resim: rsiconani356.gif]


Bayan Grimm: [Resim: rsiconani261.gif]


Stefano: [Resim: rsiconani008.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani006.gif][Resim: rsiconani009.gif][Resim: rsiconani037.gif][Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani327.gif]





[Resim: olaylar.png]

[Resim: r2.gif] - May, Verdanturf Pokémon Yarışması'nı kazanır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
Eline sağlık.