Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 7
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Bu forumda X&Y'nin Türkçe altyazısını bekleyen, İngilizce veya Japonca'dan izleyemeyen kaç kişi var merak ediyorum. Sezon iyi başladı ve güzel gidecek gibi duruyor. Bekleyen sayısına göre çeviri ekibine katılıp bu serinin çevirisini yapmayı düşünüyorum.
burasi yeri olmayabilir ama xy serisi cok iyi gidiyor ve izleniyor.her hafta bolum ciktkca ceviriler yapilabilir bende yardim edebilirim.ingilizce altyazili olarak izliyorum zaten ama turkce altyazili olursa hem daha iyi anlasilir hem daha cok izlenir, anlasilir
Yeni bölümü daha yeni izledim ama gerçekten X&Y çok iyi başladı. Diğer japonca yayınlanan 15. ve 16. sezonlara hiç bu kadar ilgi gösterip yorum atan falan olmuyordu. Ama gerçekten 15. ve 16. sezonlardan sonra X&Y izlenmeyi hak ediyor.

Serena animeye renk kattı bence. İris den sonra nasıl bir karakter gelirse gelsin daha iyi olur diyordum ama Serena beklenenden çok daha iyi bence :)
buarada pokemonun japonyadaki reytinglerine bakmak isteyenler bu siteye girip arama yerine tv ranking yazıp inceleyebilirler.
(25-11-2013, 12:41 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]buarada pokemonun japonyadaki reytinglerine bakmak isteyenler bu siteye girip arama yerine tv ranking yazıp inceleyebilirler.
Ben yazıyorum çıkmıyor bir türlü, loading yazıyor bekleyince de gelmiyor bir şey Confused
Başka bir tarayıcıyla denersen olur büyük ihtimal.
Heh oldu :)
Sayfalar: 1 2 3 4