Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 337 - Disaster Of Disguise!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Disaster Of Disguise!
Japonca Adı:Enter The Phantom Masked Co-Ordinator!
Türkçe Adı : Gizlenmenin Belaları

[Resim: genizet.png]

Uzun bir yolculuk oldu. Ama Ash ve arkadaşları sonunda Verdanfurt Kasabası'na vardılar. Tabi ki, May üçüncü Pokémon Yarışması'ndan başka hiçbir şey düşünemiyor.

Dostlarımız Pokémon Merkezi'ne girdiklerinde Hemşire Joy ile konuşan Drew'ı görürler. Dostlarımız Roselia yaralandığı için Drew'ın yarışmaya katılmayacağını öğrenirler. Drew giderken dostlarımıza Phantom adlı maskeli koordinatöre dikkat etmelerini söyler. Dostlarımız Drew ile konuştuktan sonra May, Skitty ile birlikte antrenman yapmaya başlar. May antrenmana devam ederken Drew'ı yenen Phantom adlı koordinatör aniden ortaya çıkıp dostlarımıza meydan okur. Dostlarımız arasından Ash, Phantom ile savaşmaya karar verir. Ash seçimini Pikachu'dan yana kullanır. Phantom'da, Dusclops'ını seçer. Ash, Dusclops hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Dusclops: İşaret Pokémon'u. Dusclops'un neredeyse her şeyi içi tamamen boş olan kara deliğe benzer çekirdek vücuduna emebildiği söylenir.

Pikachu, Hızlı Saldırı kullanarak savaşa başlar. Ancak Dusclops, Hayalet Pokémon'u olduğu için Normal saldırı işe yaramaz. Dusclops, Gölge Yumruğu kullanarak Pikachu'yu havaya fırlatır. Pikachu havaya fırladıktan sonra Dusclops ardı arkası kesilmeyen Gölge Yumruğu'nu kullanarak Pikachu'ya saldırı yapma fırsatı vermiyordu. Ancak Phantom savaşı kazanırken savaşı bırakıp kaçar. Phantom kaçarken bir bayan gelip Phantom'u kovalar. Dostlarımız neler olduğunu anlamak için Phantom'u kovalayan bayanın yanına giderler. Dostlarımız Bayan ile tanışırlar. Bayan isminin Bayan Grimm olduğunu söyler. Dostlarımız Bayan Grimm'e, Phantom isimli koordinatörü neden aradığını sorarlar.

Bayan Grimm, Phantom isimli koordinatörün kendi oğlu Timmy'i kandırdığını ve okuldan kaçmasını sağlayıp kendisiyle birlikte Pokémon savaşları yaptırdığını söyler. Dostlarımız bayana Phantom'u bulması için yardım edeceklerini söylerler. Bayan Grimm dostlarımızı evine götürüp oğluyla tanıştırır. Dostlarımız Bayan Grimm'in oğluyla tanıştıktan sonra Bayan Grimm evden gider. Dostlarımız nasıl Phantom'u bulacaklarını düşünürken Timmy'nin babası olan Tommy Grimm dostlarımızın yanına gelip Phantom'u bulmalarına yardım edebileceğini söyler. Dostlarımız Tommy Grimm ile birlikte evin kütüphanesine giderler. Tommy Grimm dostlarımıza Phantom'un taktığı maskenin aynısını gösterir. Ancak maske çok eskidir. Dostlarımız Phantom'un taktığı maskenin aynısı olan eski maskenin Tommy Grimm'de ne aradığını merak ederler. Tommy Grimm dostlarımıza tüm hikayesini açıklar. Tommy Grimm gençken çok iyi bir koordinatör olduğunu ancak Bayan Grimm ile tanıştır tanışmaz ona aşık olduğunu ve huylarının zevklerinin benzer olduğunu ancak tek bir şeylerinin farklı olduğunu söyler. Bayan Grimm'in Pokémonlar'dan nefret ettiğini söyler. Uzun birlikteğin ardından Bay Grimm, Bayan Grimm'e evlenme teklif ettiğini ancak Bayan Grimm'in evlilik teklifini kabul etmeden önce tek bir şart koştuğunu söyler. Bayan Grimm, Tommy Grimm'den ömür hayatı Pokémonlar ile ilgilenmemesini şart koşar.

Tommy Grimm bu şartı kabul ederek şimdiki karısı olan Bayan Grimm ile evlenir. Ancak Tommy Grimm evlenirken verdiği sözü tutmayı başaramamıştır. Çünkü Pokémonlar'ı çok sevmektedir. Tommy Grimm evlendikten sonra Bayan Grimm'in kendisini görmediği zamanlarda Phantom olarak Dusclops'ıyla birlikte Pokémon savaşları yaptığını söyler. Daha sonra ise çok uzun süre karısından bu sırrı saklayamadığını ve Phantom kıyafetini dolaba kitlediğini söyler. Daha sonra oğlu Timmy dünyaya gelir. Timmy'de babası gibi Pokémonlar'ı çok seven bir çocuk olur. Bir gün Timmy yolda yürürken kaybolmuş bir Duskull'a rastlar. timmy koşarak onu eve konaklarına götürür. Ancak Bayan Grimm'in verdiği tepki çok sert olur. Timmy'e, Duskull'ı fırlatıp atmasını söyler. Timmy annesinin dediğini yapmayıp Duskull ile birlikte zaman geçirmeye devam eder. Babası, Timmy'nin, Pokémonlar'a olan sevgisini görüp kendi koslümünün aynısını diktirip Timmy'e verir. Dostlarımız hikayeyi öğrendikten sonra her şeyi anlarlar.

Dostlarımız Timmy için üzülüp ona kasabalarına gelen Pokémon Yarışmasına girmesi için yardım etmeye karar verirler. May, Bayan Grimm'in evinin önünde Skitty ile birlikte antrenman yaparken Brock, Phantom kıyafetini giyip May'e meydan okur. Bayan Grimm hemen Phantom'un yanına gitmek için harekete geçer. Tommy Grimm ve Timmy evden çıkıp neler olduğunu sorarlar. Bayan Grimm oğlunun Phantom olmadığını öğrenince çok şaşırır. Bayan Grimm, Phantom'u aramaktan vazgeçerken Roket Takımı aniden ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Jessie, Seviper'ı, James'de, Cacnea'yı, Phantom'a yani Brock'a saldırmaları için gönderir. Seviper, Sarma kullanarak Brock'un maskesini çıkarmaya çalışır. May, Brock'u kurtmak için Skitty'e, Kar Fırtınası'nı kullandırır. Ancak bu saldırı Roket Takımı'nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Brock'da kaçar. Böylece Bayan Grimm, Phantom'un oğlu olmadığını öğrenip rahatlayarak işine geri döner. Timmy ise yarın ki Pokémon Yarışmasının verdiği heyecan ile antrenmana başlar. Dostlarımız da geceyi geçirmek üzere Pokémon Merkezi'ne giderler.


Kahramanlarımızın yaratıcı fikirleri sayesinde Timmy sonunda bir Pokémon Yarışması'na girme hayalini sonuna kadar yaşamakta özgür ki bu da yakında ateşli bir rekabet olacak anlamına geliyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Drew
Timmy Grimm
Tommy Grimm
Bayan Grimm






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Drew: [Resim: rsiconani315.gif]


Timmy Grimm: [Resim: rsiconani355.gif][Resim: rsiconani356.gif]


Tommy Grimm: [Resim: rsiconani356.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani261.gif]



[Resim: olaylar.png]
- May kendine yeni bir rakip bulur.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht