Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ashin en güçlü pokemonu .
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
usta monferno daha görmedik fazla savaşını ama ateş özel yeteneği var o zaman çok güçleniyo gerçi kontroldende çıkıyor ama :D :) özellikle infernape evrimleşince kontrol sağlarlarsa bence çok güçlü olur :=)
Tabi ki Charizard diyorum 5. sezonda Gary'i onun sayesinde yendi. Gary'nin son 3 pokemonunu Charizard tek başına alt etti..
Ash'in sözünü dinlemediği zamanlar gücünü kontrolsüz bir biçimde kullanıyordu. Bu da Poliwrath gibi kolaylıkla alt edebileceği bir pokemona yenilmesine sebep olmuştu. Gücü kontrol edilmeye başlanmasının ardından yenilmez gibi bir şey oldu. Charizard en iyiler arasındadır.

Ne demişler:

Kontrolsüz güç, güç değildir ;)
Charizard tabiiki de :D
Tabi ki Cahrizard :yourock:

Dile kolay tam 6 savaş tekniği :yourock:


-Flamethrower
-Ateş Burgacı
-Sismik Çarpma
-Dragon Rage
-Steel Wing
-Overheat

Belki daha fazladır şu an aklıma bunlar geldi
Charizard tabiki ...
snorlax var ya o da iyi:D kinglerde vardı:D ama charizard en güçlüsü pidgeot ta vardı bir gün o da geri gelecek öyle umut ediyorum:D
3. sezonun 2. bölümü charizard burnundan hava üfleyip pidgeyi sonra ratata ona tackle yapıyo kendi ölüyo ayrıca chikorita sarmasık sarıyo charizard ufak bi dragon rage ile yeniyo pikachu ise chikoritayı yenemiyo.Pikachunun tek iyi yanı çok hızlı olması hatırlarsanız orange liginde bi gym de pikachu ve charizard beraber olup alakazam ve marowaka karsı bi zafer kazandı tek baslarına onları yenemezlerdi.Bu son örneği niye verdim bilmiyorum ama oyum charizarda pikachu ona yıldırım ile süper efek vurur ama charizard alır onu seimic toss ile yere atar(electrabuzz'a yaptıgı gibi hatırlarsanız pikachu onu yenememişti)
Vayyyyy 88 oy Chzarizard'ın ezici üstünlüğü yalnız pikachu 16 alabilmiş sadece daha fazla almalıydı bence sonuçta volt tackle ve iron tail dehşet saldırılar

nese şu sinnoh liginde charizard ve sceptile ortak savaş yapsalar mükeemmel olur öle bi 2 e 2 maç olsa bu iki poke olsa keşke

karşısında da blastoise ve blaziken olsa ne güzel hayal ettim demi :pika:

HardRock

Bi kere Ash'in takımında mutlaka Charizard olmak zorunda zaten.Sceptile'de Torterra yerine olsun.Pikachu zaten Ash'in ilk pokemonu.Geriye kaldı üç pokemon.O üç pokemonuda hangi bölgede bulunuyorsa(kanto,johto vb.) o bölgeden güçlü 3 pokemon alsın.Ama Ash dinlemiyor ki.Ash her bölgede pokemon takımını yeniliyor.Hoenn'de gider Larvitar alır,Sinnoh'ta gider Buizel alır.Her sezon,her bölgede pokemon değiştirir.Sanki kurt var çocukta  :Jms:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10