Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Alcam yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ben çok bilgili değilim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Önce Nintendo bir cihaz alcam sanırım ne alıyım taşınabilir mi almam gerekiyor ne gerekiyor hiç bilmiyorum. 2. olarak oyunu nereden alacağım bu iki konuda yardımcı olursanız sevinirim.
x y oynamak istiyorsan 3DS alman gerekir. su an Türkiye de 3DS fiyatları oldukça uygun ancak bölge kilidi oldugu için oyunlar Avrupa /Avustralya oyunları olmak zorunda (bu da doviz kurlari yüzünden fiyatları oldukça arttırıyor)
benim önerim ntsc xl konsol al oyunu da e shop tan falan indir
Öncelikle bilgi için tşk ederim. Yalnız tam anlayamadım 3ds diyince gittigidiyor ve sahibinden sitelerinde var ama ntsc xl demişin onu çözemedim 3ds xl var onu mu kastettin acaba yardımcı olursan sevinirim.
ntsc derken amerika konsolunu kastettim ^_^ oyunlar ve konsollari pal ve ntsc diye ayirmislar. yani sen buradan konsol alsan sonra da "ebay de oyunlar daha ucuzmus" diyerek oyunu abd den alsan o oyunu konsol acmaz malesef.
gittigidiyor gibi sitelerden alacaksan ilan aciklamalarinda buna dikkat et

benim onerime gelirsek mesela burada konsol u ben 230 a aldim pokemon x ise 130 tl tuttu

ntsc konsol alirsan konsol fiyati daha pahali gelir (bu da distrubitor firmanin batmasi yuzunden tr de konsollar baya ucuzladi) ancak oyun basina yaklasik 30 tl daha az verirsin

bu da sana uzun vadede daha uygun olur :D

not: pm ye gelirsen gittigidiyor dan baska adresler onermek isterim sana ^_^
Pmden yazdım :)
2DS alip daha uygun fiyata getirebilirsin.(En yeni konsol.)
(03-11-2013, 04:07 PM)oziee61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2DS alip daha uygun fiyata getirebilirsin.(En yeni konsol.)

su an Turkiyedeki 3DS fiyatlari yurtdisindan 2DS getirmekten daha ucuz
beyler ve bayanlar bende 3ds + Pokemon x yada y(hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum) almak istiyorum.Cihazı sadece pokemon için alıcam belki ileriki aylarda bir mario da alabilirim.Yani en fazla 2 oyun alırım pokemon dışında 3ds için.Bilgili bir arkadaş yardım ederse çok sevinirim.