Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 336 - Delcatty Got Your Tongue
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Delcatty Got Your Tongue
Japonca Adı: Skitty & Delcatty! Enter the Legendary Pokémon Co-Ordinator
Türkçe Adı : Delcatty Olayı Çaktı

[Resim: genizet.png]

Bölümün başında dostlarımıza Roket Takımı, dostlarımıza saldırır. Jessie, Seviper’ı James ise Cacnea’yı seçer. Ash, Torkoal’u May ise Skitty’i seçer. Torkoal Demir Defansı kullanarak Seviper’ın Isırık saldırısını atlatır ve Alev Püskürtücüsünü kullanarak onu uçurur. Ardından Duman Saldırısını kullanır. Brock’da Mudkip’i seçer. Mudkip Su Tabancasıyla Cacnea’yı uçurur. Pikachu’da Yıldırım Okuyla Roket Takımı’nın işini bitirir fakat Skitty Torkoal’un dumanından etkilendiği için sesi kısılır. En yakın kasabada Foothill olduğu için dostlarımız oraya gitmeye karar verirler.

Verdanturf Kasabası’na doğru yola koyulan kahramanlarımız beklenmedik bir olayla Pokémon Merkezi olmasını umarak Foothill Kasabasına saptılar.

Kasabaya gelen dostlarımız kasabada Pokémon Merkezi olmadığını öğrenirler. Umutları bir an kırılan dostlarımızı yaşlı bir nine sevindirir ve bu kasabada Pokémon Kliniği olduğunu söyler. Pokémon Kliniğine gelen dostlarımız doktor Abby ile tanışırlar. May Skitty’e olanları Abby’e anlatır. Abby doğru noktaya masaj yaparsak sorun kalmaz der ve Skitty’nin boynuna masaj yapmaya başlar. Abby Pokémonları baskı noktalarına masaj yaparak iyileştirdiğini söyler. Kliniği gezen Ash çalışma masasında doktor Abby ile bir Sktty’niin bir kupayla çekilmiş fotoğrafını görür. Brock bu kupanın sadece Büyük Festivalde birinci gelenlere verildiğini söyler. May bir anda çığlık atar. Elindeki aylık Koordinatör dergisini çıkarır ve efsane koordinatörlerin tanıtıldığı sayfada Abby ve Skitty’yi dostlarımıza gösterir. Abby dostlarımıza kazandığı kurdeleleri ve kupaları gösterirken Ash niye bir daha yarışmalara katılmadın diye sorar. Abby büyük festivalden sonra seyahate çıktığını seyahati sırasında bir rakibiyle savaş yaparken Skitty’sinin bir uçurumdan düştüğünü anlatır. Abby Skitty’i Doktor Moss adında Pokémon Kliniği işleten birinin yanına getirdiğini ve onun iyileştiğini söyler. Şu anda bildiği her şeyi Doktor Moss’tan öğrendiğini söyleyen Abby Moss’un kendisine bir Ay Taşı verdiğini ve bu taşla Skitty’sini Delcatty’e dönüştürdüğünü anlatır. May gitmeden önce Delcatty’ni görmek istiyorum der. Abby’de olur der ve bahçeye çıkarlar.

Bahçeye çıktıklarında May Delcatty’nin güzelliğinden çok etkilenir ve Pokédex’ine bakar.

Delcatty: Ağır Başlı Pokémon. Delcatty, kendi temposunda çoğunlukla kestirerek yaşar ve diğer Pokémonlar’la çok nadir karşılaşır. Rahatsız olsa bile Delcatty kavga etmek yerine başka bir yere geçer.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Wobbuffet

Olanları gören Roket Takımı, Skitty ve Delcatty’i çalmaya karar verirler. May ve Abby içeride Skitty’i eğitirlerken Roket Takımı farklı bir kılıkta kapıyı çalar. Jessie Meowth’ının yanlışlıkla pençelerinin üstüne düştüğünü ve yaralandığını söyler. Abby onu tedavi ederken Jessie ve James sevme ayağına Pokémonların boyunlarına tasma takarlar. Meowth konuştuğu için Roket Takımı ifşa olur. Jessie Seviper’ı seçer ve Sisi kullan der. Bu saldırı sayesinde Roket Takımı balona binip uzaklaşır. Dostlarımızda onları takip ederler. Delcatty Güneş Işını saldırısıyla balonu patlatır ve balon aşağı iner. İki Pokémon’da eğitmenlerinin yanına gelir. Delcatty Roket Takımı’yla savaşta iyi işler yapsa da Seviper Skitty’i uçurur. Abby May’e Skitty’ne Kar Fırtınası öğret der. Nasıl yapacağım deyince Abby Skitty’e Delcatty’nin nasıl yaptığına iyi bak der ve Delcatty’e Kar Fırtınasını kullan der. Skitty’de Delcatty’i sayesinde Kar Fırtınasını öğrenir ve onu kullanır. Son olarak iki Pokémon’da aynı anda Kar Fırtınasını kullanarak Roket Takımı’nın işini bitirir.

Dostlarımız Doktor Abby’e her şey için teşekkür ederler. Abby’de May’e Yarışmalarda başarılar diler. Dostlarımızda Verdanturf Şehri’ne olan yolculuklarına devam ederler.

Kahramanlarımız Verdanturf Şehri’ne ve May’in sıradaki yarışmasına doğru yola koyulurken Kar Fırtınasını öğrenen Skitty’si ile birlikte May kendine daha fazla güveniyordu.




[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Doktor Abby




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani324.gif]

Brock: [Resim: rsiconani258.gif]

May:
[Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Doktor Abby: [Resim: rsiconani300.gif][Resim: rsiconani301.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani296.gif][Resim: rsiconani304.gif][Resim: rsiconani260.gif][Resim: rsiconani281.gif][Resim: rsiconani330.gif][Resim: rsiconani335.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani217.gif][Resim: rsiconani259.gif][Resim: rsiconani294.gif][Resim: rsiconani360.gif]





[Resim: olaylar.png]

- May'in Skitty'si Kar Fırtınasını öğrenir.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige