Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 328 - Cheer Pressure!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Cheer Pressure!
Japonca Adı: Plusle & Minun! Road Assitance!
Türkçe Adı : Amigo Baskısı!



[Resim: genizet.png]



May Fallarbor Kasabası'ndaki Pokémon Yarışmasını kazanmıştı. Ash ise sıradaki Salon karşılaşması için her zamankinden daha heycanlıydı. Şimdi kahramanlarımız için yolculuk Lavaridge Kasabasına'idi.

Dostlarımız Lavaridge Kasbasına doğru ilerlerken ormanda bir davul sesi duyarlar. Ses dostlarımızda merak uyandırır. Dostlarımız meraklarını gidermek için sesin geldiği yöne doğru giderler. Dostlarımız sesin geldiği yere ulaştıklarında bir grup davul çalan insan görürler. İçlerinden bir çocuk dostlarımızın daha önce karşılaştığı Thatcher'dir. Dostlarımız Thatcher ile sohbet ederler. Sohbetleri sırasında dostlarımız Thatcher'a davul çalan insanlar ile ne yaptığını sorarlar. Thatcher davul çalanların Amigo Takımı olduğunu ve kendisininde onlara katıldığını söyler. Dostlarımız Thatcher'dan ayrıldıktan sonra bir ağacın köşesine oturup dinlenirken Thatcher yanında Amigo Takımı'ndan, Sheridan ile birlikte gelir.

Thatcher dostlarımıza Sheridan'ın bazı yeni öğrencileri olduğunu ve tezahüratların gücünü göstermek için Sheridan'ın yeni öğrencileriyle deneme savaşı yapmaları gerektiğini söyler. Dostlarımız Thatcher ile Sheridan'a yardım etmeye karar verirler. Dostlarımız maç sahasına giderler. İlk savaşa Brock katılır. Karşısına ise Jamester isimli yeni öğrenci çıkar. Jamester bir Cacnea kullanır. Brock'da seçimini Forretress'den yana kullanır. Cacnea, İğne Füzesi'ni kullanarak savaşa başlar. Forretress, Hızlı Dönüş kullanarak saldırıyı geri gönderir. Forretress, Girişme saldırısını kullanarak Cacnea'yı yere düşürür. Yere düşen Cacnea ayağa kalkmayı başaramaz. Fakat Sheridan ve davul grubu tezahürata başlayınca Cacnea gücünü toplayıp ayağa kalkar. Cacnea, Dikenli Kol kullanarak Forretress'i sersemletir. Cacnea bunu fırsat bilip hemen Kum Fırtınası kullanarak saldırıya devam eder. Forretress arka arkaya aldığı saldırılara rağmen ayakta kalır. Cacnea, tekrar İğne Füzesi kullanır. Forretress'de Hızlı Dönüş ile karşılık verir. Ancak bu sefer Forretress, İğne Füzesi'ni geri göndermeyi başaramaz. Aldığı tüm arka arkaya darbelerden sonra Forretress bayılır. Brock'un savaşından sonra ikinci savaşa Ash katılır. Rakibi Sheridan'ın yeni öğrencilerinden Jessica'dır. Jessica, Seviper'ını seçer. Pikachu, Yıldırım Oku'yla savaşa başlar. Yıldırım Oku'nun ardından Pikachu arka arkaya Hızlı Saldırı ve Demir Kuyruk kullanarak Seviper'ı savaşamayacak duruma getirip bayıltır.

Seviper bayılınca Amigo Takımı işe koyulup tezahürata başlar. Max tezahüratların Pokémonlar'a yasak bir güç verdiğini düşünerek çadırların arkasına geçip Amigo Takımı'nı izler. Max davullar çalarken Amigo Takımı Lideri'nin, Aromaterapi dediğini duyar. Aromaterapi'nin ardından Amigo Takımı Lideri Yardım Eli der. Max liderin bu komutları kime verdiğini düşünürken lider Makuhita, Shroomish şimdi der. Max tüm duyduklarının ardından Amigo Takımı'nın tezahürat yapmadığını sadece Pokémon saldırıları kullanarak yenilen Pokémonları iyileştirip saldırı güçlerini arttırdıklarını anlar. Seviper, Aromaterapi ve Yardım Eli saldırısının ardından ayağa kalkıp Pikachu'yu, Zehirli Kuyruk'unu kullanarak havaya fırlatır. Fırlayan Pikachu hemen Yıldırım Oku'nu kullanarak karşılık verir. Pikachu arka arkaya Yıldırım Oku'nu kullanarak saldırır. Ancak Amigo Takımı Lideri devamlı Aromaterapi ve Yardım Eli saldırılarını kullanarak Seviper'ın hasar almamasını sağlar. Pikachu arka arkaya kullandığı saldırıların ardından bitkin düşer. Ancak Seviper, Aromaterapi ve Yardım Eli saldıları sayesinde hasar görmemiştir. Seviper, Pikachu yorgun düşünce Zehirli Kuyruk kullanarak saldırıya geçer. Zehirli Kuyruk'un ardından Pikachu yere savrulur. Seviper, Dolama saldırısını kullanarak Pikachu'yu sıkmaya başlar. Max, Amigo Takımı davul çalacakken davulları maç sahasının ortasına iter.

Davulların içinden Vileplume, Roselia, Makuhita ve Shroomish çıkar. Max, Amigo Takımı'na ve dostlarımıza takım liderinin bir sahtekar olduğunu kanıtlar. Amigo Takımı'nın Lideri sahtekar olduğu anlaşılınca kaçıp gider. Bu sırada Seviper ile Pikachu arasındaki savaş devam ediyordu. Seviper, Pikachu'yu sıkmaya devam ederken Pikachu, Yıldırım Saldırısını kullanarak tekrar Seviper'ı savaşamayacak duruma getirir. Böylece savaşı Ash kazanır. Savaş bittikten sonra dostlarımız savaştıkları eğitmenlerin Roket Takımı olduğunu anlarlar. Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Sloganını söyledikten sonra Roket Takımı robot bir el kullanarak Pikachu'yu yakalar. Pikachu, Seviper ile yaptığı savaşdan sonra yorgun olduğu için kurtulmayı başaramaz. Ancak Plusle ile Minun, Yardım Eli'ni kullanarak Pikachu'nun gücünü toplamasını sağlarlar. Gücünü toplayan Pikachu, Yıldırım Saldırısı'nı kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Dostlarımız Roket Takımı'nı yendikten sonra Amigo Takımı ile vedalaşarak Lavaridge Kasabası'na olan yolculuklarına devam ederler.



Neşeli bir veda ile Ash, Thatcher, Pokémonlar ve eğitmenleri arasındaki bağa yeniden inanırken yolları tekrar ayrıldı. Ama şimdi kahramanlarımız Lavaridge Kasabası'na ve sıradaki Salon karşılaşmasına doğru ilerliyorlar.





[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Thatcher
Sheridan





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Sheridan: [Resim: rsiconani311.gif][Resim: rsiconani312.gif]


Sheridan: [Resim: rsiconani045.gif][Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani296.gif][Resim: rsiconani315.gif]






[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga