Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kartlarım orjinal mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Kameradan mı bilmiyorum ama poketopunun sağ alt kısmında da soldaki gibi beyaz bir benek olması lazım,kartta gözükmüyor.
(22-10-2013, 09:02 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kameradan mı bilmiyorum ama poketopunun sağ alt kısmında da soldaki gibi beyaz bir benek olması lazım,kartta gözükmüyor.
Evet sağda benek yok tamamen beyaz sahte galiba.
Evet maalesef sahte,kartların önlerinde yanlardaki kenar boşlukları da orantılı değil,Typlosion'un sol kenarı daha dar,Fire Energy'nin sol tarafı daha geniş.Kartların kenarları öyle çıkıntılı olmaması da lazım.Ayrıca Typlosion yanlış hatırlamıyorsam da holo lardan biriydi.
(22-10-2013, 09:12 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet maalesef sahte,kartların önlerinde yanlardaki kenar boşlukları da orantılı değil,Typlosion'un sol kenarı daha dar,Fire Energy'nin sol tarafı daha geniş.Kartların kenarları öyle çıkıntılı olmaması da lazım.Ayrıca Typlosion yanlış hatırlamıyorsam da holo lardan biriydi.
Evet holo yerine arkada yuvarlaklar var. Türkiyede bulamayacağım galiba orjinal kartları.
Gittigidiyordaki 14.90lık kartlar ne yazık ki sahte. Ben de ümitlenip aldım. Evdeki orjinal kartlarımla kıyaslayınca sahte olduğunu anladım. Ayrıca kartların orjinalliğini anlamak için birkaç kıyas önerebilirim.

1. Sahte kartların Pokemon yazan tarafının renkleri soluktur. Gerçek kartlarda daha rengi dolgundur.
2. Sahte kartlar dokunuşta incedir, ancak gerçekler kalındır.
3. Gerçek kartlarda holo kartlar vardır ancak sahtelerin arasında bulunmaz.
4. Sahte kart setleriyle gerçek kart setleri arasında içerik bakımından farklılıklar bulunabilir.
5. Gerçek kartlar boyut bakımından sahtelerden az bir miktar daha büyüktür.
6. Sahte kartlarda kartın sarı çerçevesi daha incedir.
Teşekkürler yardımlar için. Peki orjinal kartları nereden alabilirim.
Dostum kartlar sahte bile değil o derece.Aynı adamdan bende aldım 14.90 tl ye.Deck kutusunun içinden poşetin içinde 100 adet kart çıktı.Kartlar kuşe kağıda basılmış matbaa kokuyordu.Sonra arkadaşı aradım iade ettim.Satan arkadaş ın kartlarla ilgili en ufak bir bilgisi yok.O da toptancıdan alıp satıyormuş uyardım onu bu kartları satarken orjinal değil yaz diye ama değiştirmemiş ilanları.Sende iade et.İade işleimnde sorun çıkarmadı arkadaş.
(22-10-2013, 11:44 PM)Mranderson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum kartlar sahte bile değil o derece.Aynı adamdan bende aldım 14.90 tl ye.Deck kutusunun içinden poşetin içinde 100 adet kart çıktı.Kartlar kuşe kağıda basılmış matbaa kokuyordu.Sonra arkadaşı aradım iade ettim.Satan arkadaş ın kartlarla ilgili en ufak bir bilgisi yok.O da toptancıdan alıp satıyormuş uyardım onu bu kartları satarken orjinal değil yaz diye ama değiştirmemiş ilanları.Sende iade et.İade işleimnde sorun çıkarmadı arkadaş.
Teşekkürler, peki nerden bulabilirim orjinal kartları ?
(22-10-2013, 10:37 PM)ovularslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler yardımlar için. Peki orjinal kartları nereden alabilirim.
https://pokemonturkiye.com/forumdisplay.php?fid=140
(22-10-2013, 11:46 PM)ovularslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler, peki nerden bulabilirim orjinal kartları ?
Yurtdışından -Kafkasya, Balkanlar ve Orta Doğu hariç-, amazondan ve e-bayden bulabilirsin sanırım.
Sayfalar: 1 2