Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yenilik Fikriniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi son nesilde MegaEvrim denen yeni bir özellikle tanıştık.Bu pokemon evreni için oldukça farklı bir fikir ve herkes de büyük merak uyandırdı.MegaEvrim yapımcıların fikriydi.Peki ya sizin fikriniz nedir ? Farz edelim ki bundan sonraki 7.nesil oyunları pokemon ....... ve pokemon..... için size geldiler ve sizden aynen MegaEvrim gibi bir yenilik istediler.Aklınızda ilginç bir fikir var mı? Ben uçuk da olsa pokemon birleşimi olmasını isterdim.Sadece çifte savaşlarda iki pokemonun birleşip yepyeni bir pokemon oluştuması gibi.Sizin fikirlerinizi de bekliyorum.
senin dediğin gibi bi birleşme yapsalar çalıntı olur yapıldı o başka bi animede gymlerde bi değişiklik yapmaları lazım best wishesta son gymde olduğu gibi mesela sürekli öyle olabilir
Pokemon parkur olabilir pokemon contest gibi. parkurlar olup pokemonların özel saldırılarıyla parkularları geçme gibi ve kazanana pokemon yumurtası verilebilir :D
(30-09-2013, 05:38 PM)'TheShiny?' Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokemon parkur olabilir pokemon contest gibi. parkurlar olup pokemonların özel saldırılarıyla parkularları geçme gibi ve kazanana pokemon yumurtası verilebilir :D
Pokeathlon vardı zaten.
Arkadaşlar verdiğiniz örnekler muhteşem ama benim demek istediğim pokemon savaşlarında kullanılabilecek bir yenilik.Misal benim aklıma bir şey daha geldi.Pokemon Dövmesi.Yeni oyunda birçok model dövme tarzı itemler eklenir ve sadece savaşta aktif olup pokemona bazı özellikler kazandırır.Dövmelerde pokemonun vücudunda sadece savaş esnasında belirir :)
Dövme Wolfteam gibi . :D Bence mega evrimde kötü çünkü daha çoğu pokenin 2. evrimi yok Mega evrim çıkartıyorlar . Hepsinin sayılarını eşitleyip çıkartırlarsa o zaman iyi olur ama :D
(30-09-2013, 07:12 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar verdiğiniz örnekler muhteşem ama benim demek istediğim pokemon savaşlarında kullanılabilecek bir yenilik.Misal benim aklıma bir şey daha geldi.Pokemon Dövmesi.Yeni oyunda birçok model dövme tarzı itemler eklenir ve sadece savaşta aktif olup pokemona bazı özellikler kazandırır.Dövmelerde pokemonun vücudunda sadece savaş esnasında belirir :)
Savaş sistemiyle ilgili yapabilecekleri pek bir şey kalmadı artık bence.Mega Evrimler yeni mekanik eklemekten çok eski pokemonlara evrim verip statlarını arttırmakla hemen hemen aynı işlevi görüyor.Belki trainerlara, karakterlere leveller verebilirler ama bu sistem nasıl işler bilmiyorum.Oyun açısından bakarsak,oyunu daha çok RPG yapabilirler konu olarak.Vereceğimiz kararların oyunu tamamen etkilediği seçeneklerden oluşan bir oyun yapısı gibi.İyi taraf,kötü taraf ya da sert bir karakter,daha barışçıl bir karakter gibi karma sistemi şeklinde.Dragon Age,Mass Effect,Witcher'daki gibi aynen.
Pokemonlar için kıyafet türü şeyler satın alıp pokemonlara giydirilebilir. Biliyorum bu sisteme benzeyen bir şey zaten var ancak savaş sırasında da etkili olsun istiyorum :) Mesela Ash'in Krookodile'ı gibi gözlerine bir güneş gözlüğü takılabilir veya Butterfree'nin boynuna bir atkı :)
Madem pokérus var pokébacteria da olsun :D
bence çoklu pokemon savaşlarında pokemonların ortak saldırılarıvarsa birlikte yapsınlar hem saldırının etkiside artardı.
Sayfalar: 1 2