Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 325 - Maxed Out!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Maxed Out!
Japonca Adı:Max & Max! Protect Surskit!
Türkçe Adı : İki Max!

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Fallarbor Kasabası'na doğru ilerlerken güzel bir göl kenarındaki Pokémon Merkezi'ne uğradılar.

Dostlarımızı Pokémon Merkezi'nde, Hemşire Joy karşılar. Dostlarımız Hemşire Joy ile konuşurken yaramaz Skitty PokéTopu'ndan çıkıp etrafta koşmaya başlar. Dostlarımız biraz uğraştıktan sonra Skitty'i durdururlar. Dostlarımız Skitty hakkında konuşurken agresif bir tavırla konuşmaya bir çocuk dahil olur. Çocuk kaba bir tavırla dostlarımıza Skitty'nin çok rahatsız edici olduğunu söyler. Max ile çocuk arasında kısa bir tartışma yaşanır. Tartışma sonunda dostlarımız çocuğun ismininde Max olduğunu öğrenirler. Tartışma sonrasında dostlarımız Pokémon Merkezi'nden ayrılıp göle giderler. May, Max'i yeni tanıştıkları Max ile iyi geçinmesi için ikna etmeye çalışırken bir Surskit görür. May, Surskit hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Surskit: Su Böceği Pokémon'u. Surskitler göllerde, nehirlerde ve bunlara benzer su alanlarında yaşarlar. Sanki su üstünde kayıyormuş gibi hareket ederler.

May ve Max, Surskit'i takip ederler. Takipleri sonucunda Surskit'in diğer Max'in yanına gittiğini görürler. May ve Max, Surskit'e yakından bakmak için Max'in yanına giderler. Ancak Maxler hemen tartışmaya başlarlar. May iki Max'ide sakinleştirir. Ama çok geçmeden iki Max yeniden tartışmaya başlarlar. Ash ve Brock'da, May'in yanına gelirler. Dostlarımız uzun uğraşları sonucunda Maxler'i sakinleştirip tüm Pokémonlar'ını dışarı çıkarırlar. Dostlarımız Pokémonlar'ıyla birlikte göl kenarında eğlenirken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Sloganını söyledikten sonra Roket Takımı, Surskit'i çalmak için harekete geçer. Pikachu, Roket Takımı'na, Yıldırım Oku'nu kullanarak saldırır. Roket Takımı elektrik çeker şemsiye kullanarak saldırıyı karşılar. Roket Takımı, Surskit'in üstüne giderken Skitty, Jessie'nin saçlarını ısırmaya başlar. Saçları ısırılan Jessie'nin saçları berbat olur ve aniden kaçmaya başlar. Meowth ile James'de, Jessie'nin peşinden giderler. Kargaşanın ardından dostlarımız Surskit'in göl kenarından ayrıldığını fark ederler. Dostlarımız Surskit'i bulmak için harekete geçerler. Dostlarımız Surskit'i bulmak için ilerlerken Roket Takımı tekrar dostlarımızın karşısına çıkar. Ancak bu sefer bir robot kullanarak dostlarımıza saldırırlar. Saçları berbat olan Jessie öfkesinden dolayı kontrolsüzce dostlarımıza robot ile saldırmaya devam eder. Güçlü saldırılar sonrasında dostlarımız havaya uçarlar. Dostlarımız havaya uçarken dağılırlar. May ve Maxler ormanın derinliğinde ağaçların üstüne düşerler. Ash, Brock ve Pikachu'da kayalıkların üstüne düşerler.

Ash, May ve Maxler'i bulması için Taillow'u gönderir. Bu sırada May, Maxler ile birlikte ormanda Surskit'i arıyordu. Dostlarımız uzun bir arama sonucunda ormanın derinliklerindeki su kaynağında Surskit'i bulurlar. Ancak hemen arkalarından Roket Takımı'da su kaynağına gelir. Roket Takımı hemen harekete geçer. Jessie, Seviper'ı, James'de, Cacnea'yı çağırır. Seviper, Zehirli Kuyruk kullanarak dostlarımıza saldırır. Cacnea'da, İğe Füzesi'yle, Surskit'e saldırır. Surskit, Çeviklik kullanarak saldırıyı atlatır. Ancak; Seviper'ın Zehirli Kuyruk'unu atlamadığı için büyük hasar alıp havaya fırlar. Surskit havada kendini toparlayıp suyun içine düşer. Surskit, Max'in komutuyla su kaynağının yanındaki kayayı Su Nabzı kullanarak kırar.

Kaya kırılınca su seviyesi yükseldiği için Roket Takımı büyük robotuyla suyun dibine batar. Jessie fiziksel gücünü kullanarak Surskit'i çalmayı dener. Ancak başarısız olur. Bu srıada Ash ve Brock'da dostlarımızın yanına gelirler. Pikachu, Yıldırım'ını kullanarak Roket Takımı'na saldırır. Roket Takımı elektrik emici şemsiye ile saldırıyı karşılar. Surskit, Baloncuk Işını kullanarak şemsiyeyi etkisiz hale getirir. Pikachu, Yıldırım Oku'nu kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Tüm olanlardan sonra iki Max anlaşmaya başlarlar. Dostlarımız Pokémon Merkezi'ne uğrayıp biraz dinlendikten sonra Hemşire Joy ve Max ile vedalaşarak Fallarbor Kasabası'na olan yolculuklarına devam ederler.


Bugün her iki Max'de kendileri için özel bir arkadaş bulmuş oldular. Ve şimdi hatıralarını da yanlarına alarak kaharamanlarımız Fallabor Kasabası'na olan yolculuklarına devam ediyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Max





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Max: [Resim: rsiconani283.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Ash ve arkadaşları Max'in tıpatıp aynısı olan birisiyle tanışırlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga