Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 333 - Going For A Spinda!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Going For A Spinda!
Japonca Adı: Lots of Spinda! Beyond the Mountain in Search of Happines!
Türkçe Adı : Spinda'nın Peşinden Git

[Resim: genizet.png]

Hâlâ Isı Rozeti’ni kazanmanın mutluluğunu yaşayan Ash ve arkadaşları May’in ve Max’in babası Norman tarafından işletilen Petalburg Salonu’na doğru yol alıyorlar.

Dostlarımız yolda yürürken önlerine bir Spinda çıkar. Ash’te onun hakkında bilgi almak için Pokédex’ine bakar.

Spinda: Benekli Panda Pokémon’u. Spinda düşmanının aklını karıştırmak için dengesiz hareket ediyormuş gibi görünür. Her bir Spinda’nın beneklerinin diğerlerinden farklı olduğu söylenir.


Bu arada dostlarımızın önü Spindalarla dolar fakat bir tanesi en arkada sessiz sakin bir şekilde oturmaktadır. O sırada bir bayan ve kâhyası gelir. Onları gören en arkadaki Spinda kaçmaya başlar. Bayan adının Claire olduğunu ve o Spinda’yla karşılaştığından beri şansının hep yaver gittiğini fakat o Spinda’nın bir arkadaşına ait olduğunu ve onu bugün geri götürmek zorunda olduğunu söyler. Claire’ı üzgün gören Brock Spinda’yı aramaya yardım etmeye karar verir. Bunu gören dostlarımızda arama timine katılırlar. Claire aradıkları Spinda’nın alnında kalp şeklinde işaret olduğunu söyler. Bu konuşmaları dinleyen Roket Takımı’da Spinda’yı çalmaya karar verirler.

Dostlarımız Spinda’yı ararken bir çok Spinda’nın bulunduğu bir yere gelirler. Dostlarımız hepsine tek tek bakarken bir hortum Spinadaları çekmeye başlar. Roket Takımı’nın balonuna bağlı bir vakum makinesi Spindaları içine çekmeye başlar. Bu sayede Claire’ın Spinda’sı da vakuma yakalanır. Roket Takımı Claire’ın Spinda’sını çıkarır ve onu çaldık der. Spinda Hipnoz’u kullanarak Roket Takımı’nı uyutur. Balonda aşağı iner. Balon aşağı iner inmez Claire’ın Spinda’sı kaçar. Diğer Spindaların araya girmesiyle dostlarımız Spinda’nın izini tekrar kaybeder.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Seedot

Roket Takımı Meowth’ı Spinda’ya benzetip aradıkları Spinda’yı Meowth’a çekmek isterler. Bu plan başarı olur ve Claire’ın Spinda’sı gelir. Jessie ve James gerçek Spinda’yı değilde Meowth’ı yakalarlar. Meowth gerçek Spinda o diye bağırır fakat Spinda çoktan kaçmaya başlamıştır. Roket Takımı Spinda’yı dağın zirvesine giden bir yolda kıstırmayı başarmıştır. Spinda Sersemletici Dansla Roket Takımı’nı sersemletir. Sersemleyen Roket Takımı’da yandaki uçurumdan aşağı düşer. O anda dostlarımızda Spinda’yı bulmayı başarırlar. Spinda’yı takip eden dostlarımız dağın zirvesine ulaşırlar. Dostlarımız gördükleri karşısında çok şaşırırlar. Büyük bir Çiçek Bahçesi ve içinde bir sürü Spinda dostlarımızın önündedirler. Dostlarımız buraya gelince Spinda kaçmayı bırakır ve bir çiçek koparıp onu Claire’a verir. Claire Spinda’yı sahibinden burada aldığını ve bu yüzden buranın önemli bir yer olduğunu söyler. O anda bir erkek dostlarımızın yanına gelir. Claire Kain sen misin, seni gördüğüme çok sevindim der. Kâhya, Claire’ın Spinda’yı bu kişiden aldığını ve bu kişinin de Claire’ın nişanlası olduğunu söyler. Bunları duyan Brock kalp krizi geçirir. Claire onun farklı Pokémonlar bulmak için seyahat ettiğini ve gitmeden önce Spinda’yı kendisine bıraktığını söyler. O an Roket Takımı bu seferde Spinda makinesiyle dostlarımızın karşısına çıkar. Makineden çıkan eller Spindaları alıp makinenin içine atmaktadırlar. Kain’in Spindası Hipnoz’u kullanır fakat makineden çıkan ayna bu saldırıyı geri yansıtır. Bu sayede Roket Takımı Kain’in de Spinda’sını çalarlar. Bu olanlara Claire çok üzülür. Claire’ı üzdükleri için Brock Roket Takımı’na çok sinirlenir ve Forretress’i seçer. Forretress, makinenin yanına gelir ve Patlama’yı kullanır. Bu sayede makine patlar ve içindeki Spindalar’da dışarı çıkar. Ardından da Pikachu Yıldırım Oku saldırısıyla Roket Takımı’nın işini bitirir. BU olaylardan sonra Claire ve Kain dostlarımıza teşekkür ederler. Dostlarımızda yolculuklarına kaldıkları yerden devam ederler.

Brock’un kalbi ilk defa kırılmıyor ve bunu son olmayacağından emin olabilirsiniz. Belki de kahramanlarımızın sonraki durağı, Petalburg Salonu’nda nihayet kendine şans getirecek kadını bulabilir.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Claire
Royce
Kain


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Kain: [Resim: rsiconani327.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani216.gif][Resim: rsiconani217.gif][Resim: rsiconani327.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde, önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige