Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 345 - Love, Petalburg Style!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Love, Petalburg Style!
Japonca Adı: Petalburg Gym Crisis! Household Crisis!
Türkçe Adı : Petalburg Tarzı Aşk

[Resim: genizet.png]

Petalburg Şehri’ne varmaları kahramanlarımız için harika bir yurda dönüş oldu. Ama Ash için ifade ettiği tek şey beşinci salon maçıydı.

Dostlarımız Norman’ın evinin önüne gelirler. Kapıda duran Kenny dostlarımızı selamlar. May ve Max ufak bir sorun olduğunu söylediği anda Caroline ortaya çıkar. Çocuklarına sarılan anne dostlarımızı yemeğe davet eder.

Bu arada Ash’te Pokémonlarını tedaviden geçirmek için Pokémon Merkezi’ne gelmiştir. Ash Norman ve Hemşire Joy’u gülüşürken yakalar. Onların yanına gider ve ikisine de selam verir. Ash salon maçı için Norman’a meydan okur. Norman’da teklifi memnuniyetle kabul eder.

Dostlarımız yemekteyken May Norman’ın ne zaman geleceğini sorar. Caroline üzgün bir şekilde onun bugün gelmeyeceğini söyler. Kenny konuyu değiştirmek için Brock’a kurabiye verse de May bu sefer bir Beautifly yakaladığını söyler. Beautifly’ı duyan Caroline bu seferde sinirinden patlama noktasına gelir ve garip hareketler yapar. Kenny dostlarımızı Norman’ın Pokémonlarına baktığı seraya getirir. Tam önemli bir şey söyleyecekken Max, babasının Vigoroth’unu görür. Max onu severken arkasından Slakoth’da çıkar.

Slakoth: Uyuşuk Pokémon. Slakoth genellikle uyurken görülür hareket halindeyken çok az rastlanır.


Max bu seferde Slaking’i görür.

Slaking: Tembel Pokémon. Slaking ömrünün çoğunu uyuyarak ve yetişebildiği yerlerdeki otları yiyerek geçirir.

Kenny Norman’la Caroline’ın arasının iyi olmadığını söyler. Norman’ın her gün Pokémon Merkezi’ne gittiğini ve oradan çıkmadığını söyler. Caroline’ın da sık sık Norman’a bağırdığını söyler. Bu arada Ash’te dostlarımızın arasına katılır. Roket Takımı’da seranın başka bir tarafında seradaki tüm Pokémonları çalmaya karar verirler. Olayı dostlarımız Ash’e de anlatınca Ash Norman’ı Pokémon Merkezi’nde Hemşire Joy’la konuşurken gördüğünü söyler. Brock’ta ben aşk doktoruyum olayı çözeceğim der ve gider. Aşk doktoru lafını duyan dostlarımızda Brock’un peşine takılırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Togetic

Dostlarımız Pokémon Merkezi’ne geldiklerinde Norman Hemşire Joy’la konuşmaktadır. May ve Max bu olana inanmak istemezler. O sırada Caroline elinde valizle gelir ve gideceğini söyler. Norman’da Kenny’e mutfak işleri sana kaldı der. Ash serada Norman’ın Pokémonlarıyla otururken Roket takımı ortaya çıkar. Seviper ile Cacnea’yı Roket Takımı yollar. Ash’te savaş pozisyonu alır. Bu arada Kenny her şeyi açık açık Norman’a anlatınca Norman durumu anlar. Caroline Norman’ın üstüne gidince Max kimsenin babamı suçluymuş gibi göstermeye hakkı yok der. Norman bu büyük yanlış anlaşılmayı evde düzelteceğini söyler. Ash ve Roket Takımı’nın savaşında durum Roket Takımı’nın lehineyken Norman ve dostlarımız olay yerine gelirler. Cacnea’nın İğne Füzeleri hedefi ıskalar ve yerdeki bir aletin patlamasına neden olur. Norman buna çok sinirlenir ve sizi buraya geldiğinize pişman edeceğim der. Ardından Slaking’i çağırır. Slaking odak Yumruğuyla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderir. Norman hemen aletin yanına gider fakat alet kullanılmaz duruma gelmiştir. Hemşire Joy Norman’ın, eşine evlenme yıl dönümü dolayısıyla havai fişek gösterisi yapmak istediğini ve kendisinin de profesyonel bir fişekçi olduğunu bu yüzden de Norman’ın kendisinden yardım istediğini söyler. Norman’da her şeyin doğru olduğunu söyleyince Hemşire Joy akşama kadar başka bir havai fişek getireceğini söyler.

Akşam olunca havai fişek hazırlanır. Norman’ın düğmeye basmasıyla havai fişekler patlar. Havai fişeklerin hepsi patladığında Beautifly şekli alır. May bunu nedenini sorar. Caroline babanın bana evlenme teklifi ettiği yerde bir çok Beautifly uçmaktaydı der. Bu yüzden Beautifly’ın ikisi için özel olduğunu söyler. Norman Ash’e yarın kullanacağı Pokémonların Slakoth, Vigoroth ve Slaking olacağını söyler. Ash ve Norman yarınki maç için birbirlerine başarılar dilerler.

Her iki rakip de güven saçarken Max, babasının yanında duruyordu. May’in düşünceleri ise iki arada bir deredeydi. Ama herkesin aklında tek bir soru vardı. Ash beşinci rozetini kazanabilecek mi? Bizden ayrılmayın…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Norman
Caroline




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Norman: [Resim: rsiconani287.gif][Resim: rsiconani288.gif][Resim: rsiconani289.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani267.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash ve arkadaşları, Petalburg Şehri'ne varırlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige