Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 329 - Game Winning Assist
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Game Winning Assist
Japonca Adı: Skitty & Assist! Meadow of Numel
Türkçe Adı : Oyun Kazandıran Yardım

[Resim: genizet.png]

Hâlâ Lavaridge Kasabası’na olan yolculuklarına devam ederlerken kahramanlarımız Fiery Patikası olarak bilinen bir mağaranın içindeki kestirmeden gitmeye karar verdiler ve kestirme yolun her zaman en iyi tercih olmadığını anladılar.

Skitty hemen yanlarında uyuyan Numel’in tepesine çıkar.

Numel: Uyuşuk Pokémon. Numel o kadar uyur ki darbe aldığını bile farketmez. Bu Pokémon’un vücudu hareketini yavaşlatan sıcak akışkan magma ile kaplıdır. Ayrıca Numel açlığa dayanıklı değildir.


Numel bir müddet sonra uyanır ve ağaçtaki elmaları yemeye başlar. Ardından bir bayan gelir Numel seni arıyordum der. Yanında bir çok Numel ve Furret ile gelen bayan adının Julie olduğunu ve bu Pokémonlarla birlikte kendi çiftliğinde yaşadığını söyler. Julie dostlarımızın buraya gelmelerinin nedenini doğru tahmin eder ve onları kendi çiftliğine davet eder. Sonunda çiftliğe gelinir. Julie bu gece burada kalın der. Dostlarımız Numel sürüsünü çiftliğin içine yönlendirirken Roket Takımı’da Numelleri çalmaya karar verirler.

May Ash’e Skitty’sini eğitmek istediğini söyler ve maç yapalım der. Ash teklifi kabul eder fakat araya Julie girer ve benim Furret’imle maç yap der. May Skitty’sini Julie’de Furret’i seçer ve maç başlar. Furret sadece saldırılardan kaçarak Skitty’i yormayı başarır. Julie May’e Pokédex’ine bakması gerektiğini söyler. May’de onun dediğini yapar. Pokdex’te Skitty’nin saldırılarından Yardımı gören May onu kullanmaya karar verir ve Skitty’e Yardımı kullan der. Skitty ik öncce Kor’u ardından da Gümüş Rüzgarı kullanır. Furret bu saldırıları atlatır ve Yere Sermeyle Skitty’nin işini bitirir. Julie Yardım saldırısını Ash ve May’e açıklar. Yardım saldırısı eğitmenin diğer Pokémonlarının saldırılarını Yardım kullanan Pokémon’un kullanmasını sağlar. May’de bunun iyi bir saldırı olduğunu söyler.

Julie eskiden bir koordinatörü olduğunu ve May’in Skitty’sinden çok etkilendiğini söyler. Onun biraz çalışmayla yenilmez bir rakip olacağını söyler. O anda Max yemeğin hazır olduğunu söyler. Dostlarımız uyuduktan sonra Roket Takımı’da yeni Numel makinesiyle uyuyan Numelleri makineden çıkan el sayesinde alıp makinenin içine atmaktadırlar. Furret ve Pikachu uyanır ve dostlarımızı da uyandırırlar. Dostlarımız dışarı çıktığında makinenin içinden çıkan Roket Takımı yüzlerini gösterir. Ardından tekrar makineye girerler ve dostlarımızın üstüne doğru gelirler. Bu arada Skitty’de etrafta koşuşturmaktadır. May onu kurtarayım derken ikisi birlikte Numellerin yakalandığı yere giderler. Julie makineyi takip etmek için kamyonetine biner ve dostlarımızı da arkaya atar.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Kirlia

Bu arada bir Numel dışında makinenin içindeki Numellar uyanır ve Çarpma saldırısıyla kasayı kırmaya çalışırlar. Roket Takımı buna hazırlıklıdır. Tavandan bir anda sular akmaya başla. Bu yüzden Numellerın sırtındaki magma soğur. O sırada da uyuyan Numel uyanır. Skitty Yardım saldırısını kullanır. Bu saldırı sayesinde Skitty Koz’u kullanır. Numel bu saldırıdan güç alır ve diğer Numelları da uyandırır. Tüm Numellar aynı anda Ateş Püskürtmesini kullanır. Bu sayede makine alev alır ve düşer. Açılan kapıdan da Numellar ve May dışarı çıkarlar. Ardından dostlarımızda gelir. Roket Takımı savaşmak için Pokémonlarını çıkartırlar. Furret Yere Sermeyle Seviper’ın işini bitirir. Pikachu’da Yıldırım Oku saldırısıyla Roket Takımı’nın işini bitirir.

Sabah olunca Julie dostlarımıza yardımları için teşekkür eder ve Lavaridge Kasabasına nasıl gidileceğini gösterir. Dostlarımızda Julie’ye teşekkür ederler ve yola koyulurlar.

Skitty’nin beklenmeyen Yardım saldırısı sayesinde May ve Pokémon’u günü kurtarabildi! Ve şimdi, Ash’in sıradaki Salon maçını bulunduğu Lavaridge Kasabasına doğru yol alırken kahramanlarımız yolculuklarına ilk önce Chimney Dağı’nı geçerek devam edecekler.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Julie




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Julie: [Resim: rsiconani162.gif][Resim: rsiconani322.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani218.gif]


[Resim: olaylar.png]

- May'in Skitty'si Yardımı öğrenir.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige