Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 334 - All Torkoal, No Play
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: All Torkoal, No Play
Japonca Adı: Breaking Through Steel Valley! Torkoal Vs. Steelix!
Türkçe Adı : Torkoal'la Oyun Olmaz

[Resim: genizet.png]

Gergin bir şekilde Ash’in beşinci Salon Maçına ve sıradaki şehre ulaşma ümidiyle ilerlerken kahramanlarımız kuş uçmaz kervan geçmez bir bölgede kayboldular.

Dostlarımız önlerine baktıklarında İki Magnemite ve bir Skarmory’nin bir Torkoal’a saldırdıklarını görürler. Ash ve Pikachu yardım etmek için Torkoal’un yanına gitmek isterler fakat üç Pokémon buna izin vermez. Göz korkutmak için birkaç elektik saldırısı yapan Magnemitelar ve Skarmory giderler. Dostlarımız Torkoal’la ilgilendiği için Torkoal ağlamaya başlar. Bu arada bir hırlama sesi duyulur. Sesi duyan Torkoal koşmaya başlar. Dostlarımızda Torkoal’u takip etmeyip yollarına devam ederler. Mir müddet sonra önleri iki Magnemite tarafından kesilir. Magnemitelar saldırmaya başlayınca Brock’un tavsiyesiyle May Torchic’i seçer. Torchic’in Koz saldırısı Magnemiteları uzaklaştırır. Bu arada dostlarımızın hemen ilerisindeki yerde bir patlama olur. Gidip kontrol eden dostlarımız bu sefer üç Magnemitelar’ın ve Skarmoryler’in Torkoal’a saldırdıklarını görürler. May’in Skitty’si kendi kendine çıkınca May onu kullanmaya karar verir ve Yardımı kullan der. Skitty Ağ Vuruşunu kullanır. Bu sayede üç Magnemite’da hareket edemez duruma gelir. Ardından da Torchic Koz saldırısıyla Magnemitelar’ı kaçırtır. Torkoal’da Alev Püskürtme saldırısıyla Skarmory’e ağır bir hasar aldırır. Bu yüzden Skarmory’de kaçar. Hemen sonra Torkoal bitkin bir şekilde yere düşer. Ash bilgi almak için Pokédex’ine bakar.

Torkoal: Maden Pokémon’u. Torkoal kömürü vücudunda yakar ve enerjiye dönüştürür. Savunma olarak Torkoal burun deliklerinden ve sırtından duman yayarak düşmanlarının kafasını karıştırır.


Brock buranın Çelik Vadisi olduğunu söyler. Max’te en son ayrıldıkları Pokémon Merkezi’ndeki Hemşire Joy’un buradan uzak durun demesini hatırlatır. Ne olursa olsun dostlarımız bu kadar yolu geldikleri için ilerlemeye devam etme kararı alırlar. O an tekrar hırlama sesi duyulur. Torkoal yine koşmaya başlar. Dostlarımızda onu takip eder. Dostlarımız ve Torkoal önlerine gelen Pokémonları temizleye temizleye bir uçurumun başına gelirler. Bu arada Roket Takımı Steelix’e rastlar. Steelix demir Kuyruk saldırısıyla Roket Takımı’nı uçurur. Uçan Roket Takımı dostlarımızın önüne düşer. Hızlarını alamadıkları içinde uçuruma düşerler. Düşmenin şiddetinden dolayı May’in üstüne bastığı kaya ana karadan ayrılır. Bu yüzden May’de uçuruma düşmeye başlar. Son anda bir dala tutunmayı başarır. Ash çantasından bir halat çıkarır ve halatı Torkoal’a bağlar. Ash ben söylediğim zaman halatı yukarı çekin der ve May’in yanına iner. May dalı bırakır ve Ash’i elinden tutar. Diğerleri de halatı çekerler. Bu sayede May kurtulur. O anda gelen bir Magneton’u Torkoal alevleriyle yakar. Magneton bu saldırı yüzünden uçar ve tamda Steelix’in önüne düşer.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Camerupt

Steelix bunu görünce çok sinirlenir ve yer altına girer. Ardından da dostlarımızın önüne çıkar. Torkoal Steelix’i görür görmez Alev Püskürtmeyi kullanır. Steelix Kum Fırtınasını kullanarak bu saldırıyı engeller. Ash Torkoal’a yaptıklarını ödeyeceksin der ve Torkoal’a intikam zamanı der. Torkoal’da gaza gelir ve Alev Püskürtmeyi kullanır. Steelix bu saldırıya karşılık Ejder Nefesini kullanır. İki saldırı havada çarpışır. Ejder Nefesi daha baskın gelir. Bu yüzden Torkoal uçar. Ardından Steelix Demir Kuyruğu kullanır fakat Torkoal bu saldırıyı atlatmayı başarır ve Alev Püskürtmeyi kullanır. Bu saldırı Steelix’e isabet etse de Steelix hiçbir şey olmamış gibi savaşa devam eder. Ardından Çukur kazar. Ash Flannery’nin Torkoal’unun Yüksek Isı saldırısını kullandığını hatırlar ve Torkoal’a Steelix çıkar çıkmaz onu Yüksek Isıyla vur der. Steelix çukurdan çıktığı anda Torkoal Yüksek Isıyı kullanır. Bu saldırıda Steelix’e direk isabet eder. Bir müddet Steelix bu saldırıya maruz kalsa da Demir Kuyruk saldırısıyla saldırıyı savuşturur. Dostlarımız yok artık dediği anda Steelix yere düşer. Tekrar kalktığında dostlarımız ile çelik türü Pokémonlar arasında kısa bir bakışma yaşanır. Bakışmanın sonunda çelik türü Pokémonlar geri çekilir.

Ayrılacakları yere gelince Ash Torkoal’a harika bir takım olduk der. Max ve Brock’da bunu destekleyince Ash Torkoal’a benimle takım olup beraber seyahat etmek ister misin diye sorunca Torkoal ağlar ve Ash’in üstüne atlar. Bu sayede Ash, Torkoal yakalar.

Kahramanlarımız yolda yanlarına yeni bir arkadaş alarak Çelik Vadisi’nden güvenli bir şekilde geçtiler. Ve şimdi Ash’in beşinci salon savaşını gerçekleştirmesi için son durak olan Mauville Şehri yolundalar.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani324.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani081.gif][Resim: rsiconani082.gif][Resim: rsiconani208.gif][Resim: rsiconani227.gif]


[Resim: olaylar.png]

[Resim: 324.gif]

- Ash, bir Torkoal yakalar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige