Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 367 - Lessons in Lilycove
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Lessons in Lilycove
Japonca Adı: Pokémon Contest! Lilycove Tournament
Türkçe Adı : Lilycove'da Dersler
[Resim: genizet.png]

Lilycove Şehri’ne geldiklerinde Ash ile arkadaşları Lilycove Koordinatör Yarışması için tam zamanında geldiklerini farkederler. May katılmaya karar verir ve muhtemel rakiplerinden biri olan yerel PokéBlok üreticisi Kelly ile tanışır. Lilycove Meyve Pazarına nasıl gidileceğini bilmesinin yanında Kelly güçlü bir medyum Pokémon’u olan Grumpig eğitmenidir. Rakip olmasına rağmen Kelly, May’e özel PokéBlok yapımı ile ilgili bilgiler verir. Her ne kadar sonuçlar iç açıcı olmasa da. Ertesi gün, May yarışmaya katıldığında Combusken’ın Ateş Çemberi kontrolden çıktığında tam bir felaket gerçekleşir. Acaba saldırıya sırtını mı dönecek yoksa onu bir zafere mi çevirecek? Belki de tüm kasabanın yandığı kişi olacak.

May’e doğru gelen Ateş Çemberi saldırısını Combusken Gagalama saldırısıyla dağıtır. Ardından Ateş Topu saldırısıyla eline büyük miktarda ateş alır ve onu havaya fırlatır. Son olarakta Hava Aparkatıyla ateşleri güzel bir şekilde keser. Şovu çok güzel olsa da Ateş Çemberinin kontrolünü kaybettiği için ortalama bir puan alır. Bu arada Ash’te dışarda bir yandan yarışmayı dev ekrandan izlerken bir yandan da Swellow’una Hava Ası saldırısını öğretmeye çalışıyordur.

Sıra Kelly’e gelir. Kelly Grumpig’i seçer. Ardından elindeki tüm PokéBlokları havaya fırlatır. Grumpig Psişik güçleri sayesinde PokéBlokları kontrol eder ve onlarla izleyiciyi eğlendirecek güzel hareketler yapar. En sonunda da zıplayarak tüm PokéBlokları yer ve gösteri biter. Kelly bu gösteri sayesinde jüriden en yüksek puanı alan yarışmacı olur.

Sıra son yarışmacıya gelir. Son yarışmacı kendini Jassifana adıyla kaydettiren Jessie’dir. Jessie, bu yarışmada James’ten aldığı Chimecho’yu kullanacaktır. Chimecho İyileştirme Çanını kullanarak salonu kendisine hayran bıraktırır. Ardından Jessie, Chimecho’yu sıkar ve şimdi bağır der. Bu seferde Chimecho’dan kulak tırmalayıcı bir ses çıkar. Jüri bu gösteriyi çok beğenir ve Jessie’ye tam puan verirler. Böylece ilk tur biter. İkinci turda yarışacak sekiz kişinin arasında May’de vardır. Bilgisayar eşleşmeleri yapar. İkinci turda Kelly, Jessie ve May farklı rakiplerle eşleşirler. İkinci tur yapılırken Ash’te Swellow’la çalışmaya devam etmektedir. Ralph gelir ve Ash’e taktikler verir. Bu arada ikinci turda biter. Yarı finalde May Jessie ile Kelly ise başka bir rakiple eşleşir.

Chimecho ve Combusken’ın savaşına Combusken Hızlı saldırıyla başlar. Bu saldırı Jessie’nin puanlarını biraz götürse de Chimecho kalkar ve Dolama saldırısıyla Combusken’ı sarar. Combusken’da Gagalama saldırısıyla Chimecho’yu kendinden uzaklaştırır. Ardından Ateş Çemberiyle Chimecho’yu ateşlerin arasına hapseder. Jessie James’in kullanma dediği Çift Kenar saldırısı dener fakat saldırı başarılı olmaz. Combusken’da Hava Aparkatıyla Chimecho’yu savaş dışı bırakır ve finale çıkar. Bu arada Swellow’da sonunda Hava Ası saldırısını kullanmayı başarır. Ash çalışmaya devam ederken Kelly’de finale kalmıştır. Final maçını izlemek için Ash’te Brock ve Max’in yanına gelir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Flaaffy

Final maçı başlar. Combusken, Grumpig’in Demir Kuyruğunu elleriyle durdurur ve Ateş Çemberini kullanır. Grumpig Psişik saldırısıula Ateş Çemberini Combusken’a geri gönderir. Combusken ateşleri Hava Aparkatıyla dağıtır. Grumpig Psişik saldırısını bu sefer Combusken’a uygular ve onu havaya kaldırır. Savunmasız durumda olan Combusken’a saldırmak için zıplar. O an May’in aklına bir fikir gelir ve Combusken’a tavana doğru Ateş Çemberini kullan der. Tavandan seken ateşler Grumpig’in başına düşmeye başlar. Bir süre sonra Grumpig Psişiği bırakır ve iki Pokémon’da yere düşmeye başlar. Combusken, Grumpig’i tutar ve yere doğru Alev Çemberini kullanır. Bu sayede düşüşleri yavaşlar. Ardından süre de dolar. En an az puan kaybeden May olduğu için yarışmayı ve kurdeleyi May kazanır.

Vivian May’e Lilycove Kurdelesini takdim eder. Dostlarımız May’i tebrik ederler. Kelly May’den çok şey öğrendiğini ve bir dahaki sefere kaybetmeyeceğini söyler. Başka bir yarışmada kapışmak için May ve Kelly sözleşirler.

May üçüncü kurdelesini kazanma süresince yeni bir arkadaş ve rakip edinmiş oldu. Daha da önemlisi, Büyük Festival’e katılmaya doğru çabalarken daima öğrenecek yeni bir şeyler olduğunu farketti!






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Kelly
Vladimir









[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani277.gif]


May: [Resim: rsiconani256.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Kelly: [Resim: rsiconani326.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani026.gif][Resim: rsiconani278.gif][Resim: rsiconani294.gif][Resim: rsiconani302.gif][Resim: rsiconani313.gif]









[Resim: olaylar.png]

[Resim: r3.gif] - May, Lilycove Yarışmasını kazanır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige