Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pt Event Günü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
2 senedir wi-fi ligi kurmaya çalışıyorum ama bildiğiniz gibi yeterli üye bulamadım.Katılacağız diyenlerin çoğu iki gün sonra siteye girmiyor.Bende lig başlatmakta acele etmek istemedim.İlk etapta bir çok destekçiye ihtiyacım olacak.Bu sebepten ötürü her pazar günü akşam saat 7 ila 11 arası '' Pt Event Günü '' olacak.Bu event gününde sizler için açtığım sayfa üzerinden konuşarak birlikte savaş veya takas yapacağız.Bu hem aradığımız pokemonları birbirimizden temin edebilmemizi sağlayacak hemde wi-fi liginin temelini atmak için eğlenceli savaşların olmasını sağlayacak.Wi-fi savaşlarının tadı farklıdır.Oyunda yendiğiniz npc'den aldığınız zevk kısıtlıdır.Ancak canlı bir eğitmenin pokemonlarını devirmenizin tadı yenmez.Bu olaya katılmak isteyenler bu konunun altına;

Oyundaki Adı:
Friend Kodu:
Katıldığı Versiyon:


Bu kalıp şeklinde başvursunlar.Unutmayın bu bir turnuva değil.Her pazar yapacağımız bir etkinlik.Eğer başarılı olursak turnuva yapacağız.
Telefondan DraStic emülator ( Nds emülator ) ile oynuyorum wifi var evde acaba bende oynayabilriyim :D merak ettım
JzinKnt
3912-9006-3701
Black 2
bu haftasonu sehir dısında olacagım icin katılamayacagım ancak sonraki haftalar elimden geldigince katılırım :D
Pokemon Pearl: 4296 5543 1973 GNAAYE
Pokemon SoulSilver: 2666 5617 3441 BrkGny
Pokemon Platinum: 2279 3312 5295 Gnaaye
Pokemon White: 5244 4164 0316 Burak

Pearl ve SoulSilver orijinal, Platinum ve White R4 üstünden. Pearl/Platinum/White'da kullandığım Pokemon'lar legit hack, yani hack'le elde edilmiş ama oyun sınırları dahilinde, aynı PO/PS'deki gibi. Olmaz derseniz SoulSilver'da veya Black2 indirip Black2'de EV training'e başlarım.

İstediğiniz Pokemon'lar varsa verebilirim bu arada.
Bu pazar olması biraz kötü olmuş, malesef şuanda oturduğum yerde wireless yok; ama haftaya salıdan itibaren her akşam 8-9 arası müsait olabilirim.
friend kodu nedir
(06-09-2013, 06:17 AM)zobot1234 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]friend kodu nedir

Nintendo, wii oyunları için bir nevi telefon numaranızdır. Multiplayer için arkadaşınızın friend codeunu girip onunla online oyun oynayabilir, takas yapabilirsiniz.
R4 kartla oynamanıza izin vereceğiz.Gnaaye iyi hatırlattı.Ancak hile yaptığınızı anlarsam bu sizler için iyi olmaz.Şurada eğlenceli bir iş yapmaya çalışıyoruz.Tadını kaçırmayalım.
Ben kendi durumumu tekrar açıklayayım: Benim Pearl/Platinum/White'da kullanacağım Pokemon'lar hackli, ama oyun sınırları içinde. Yani 31/31/31/31/31/31 IV'ler ve toplamda 510 EV. Aynı simülatörlerdeki gibi. Buna izin var mı? Eğer yoksa, hangi nesilde (4 mü 5 mi) savaşacağımızı belirleyelim. 25 Eylül'e kadar yapacağım hiçbir şey yok, bütün gün evde oturacağım, o zamana kadar hangi nesilse ona göre breeding/EV training falan yaparım.
Sen bw serilerinden eğit.Büyük ihtimal katılanlar öyle isteyecek.Eğer diğer oyunlarada talep olursa her ikisinide yaparız ama bw serilerini kesin yapacağız.
Sayfalar: 1 2 3 4