Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Kart 1. Nesil ile alakalı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar, ortaokul dönemlerinde inanılmaz derecede pokemona karşı ilgim vardı cok sayıda booster pack almıştım ve çokta güzel decklerim vardı... Ne yazıkki ben askerdeyken taşındıgımızda annem saolsun onları atmış :( yanarım yanarım hologram charizard ve blastoise im vardı olan oldu herneyse ben size birşey sormak istiyorum..

Ben tekrardan kart alıp guzel bır koleksyon yapmak ıstıyorum fakat tr de booster pack bulunmuyor ınternetten bıraz araştırdım pokemon 6. nesile kadar ulaşmış ve su an en guncel booster alsam sanırım benim bildiğim 151 harici olacak. Yeni ve eski nesillerin karma oldugu yada tamamen eski nesillerden oluşan bir set varmıdır ? internetten satın alacagım yuklu mıktarlarda alacagım tekrardan charızard ve blastoıse ıme kavusmak ıstıyorum bana boyle bır set soylermısınız ?

Teşekkürler
Ebay de 1.nesil booster boxlar var ama $1000 dan aşağı görmedim. O yüzden ayrı ayrı kart almak daha iyi fikir :D
Booster Pack varda Sahte. Eminönünde Toys e toys'da satılıyor orada theme deck'de alabilirsin onlar orijinal .
Hmm teşekkürler arkadaşlar peki o zaman sorumu soyle degıstıreyım , sallıyorum black and whıte serılerınden yada herhangı baska bır serılerın boosterlarından blastoıse charızard falan cıkma olasılıgı varmı ? hangı kart serılerınden bunları bulabılırım yeni-eski karışık ?
Korece plasma gale serisi booster box var 40 tl içinden blastoise venasaur charizard falan çıkıyor ama yeni basım yani eski kartlar gibi değil.

serebii den kart serilerine ve hangi kartlar çıktığına bakıp ona göre pack veya box alabilirsin
Forumda satış yapan arkadaşlar var, onlaradan temin edebilirsin bazı kartları.

https://pokemonturkiye.com/forumdisplay.php?fid=15
Şuradan her sete ve hangi sette hangi kartların bulunduğuna bakabilirsin:

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/..._Card_Game

Örneğin Black & White setinde ilk nesilden sadece Pikachu varmış. Ama en yeni kart seti Plasma Blast'tan Squirtle/Wartortle/Blastoise, Lapras, Machop/Machoke/2 farklı Machamp, Porygon ve Exeggcute çıkabiliyormuş.

Bu arada bakman gereken liste soldaki liste. Sağdaki liste setin Japonca'sını gösteriyor.
Anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize , korece işime yaramaz malesef :) bu arada eski veya yeni basım olması hiç önemli değil , ilk tip pokemonları arıyorum sadece hele bir giriş yapayım yenilerinede alışacağım çok uzak kaldım çünkü.İngilizce olan boosterlardan bol bol alırım artık.. Siz siparişi e-bayden mi veriyorsunuz ? güvenilir bir satıcı varmı bildiğiniz ? veya hangi siteden alıyorsunuz?
Arkadaşım ben valla pokeorder.com dan alıyorum kartları orda tek tek de satılıyıor ordan istediğin pokemonuda alabilirsin ama tek kötü yanı kargo parası pahalı ve doğal olarak Amerikadan geldiği için gelmesi 3-4 haftayı buluyor.. Onun dışında çok iyi bir yer...
POKEMON BLACK & WHITE PLASMA BLAST - SOLAR STRIKE decklerinin siparişini verdim. Aranıza katıldım sayılır.. Decklerin birinden Blastoise çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum.. Pokeordarada bakacağım teşekkür ederim.