Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Oyunlarında Wi-fi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
wpa wep'e göre daha güvenli onu biliyorum da.Hız da bir değişiklik oluyor mu acaba?
Oluyor mu veya ne kadar oluyor bilmiyorum ama gozle gorulur bir yavaslama pek yasamadım guvenlik sorunu icin ise aga baglanabilecek cihazların MAC adreslerini kaydedip baska cihaza izin vermeyebilirsin (zaten konsolu kapatınca sifreyi eski haline cevirecegini dusunuyorum) :D
Ben değiştirdim de wep'e.Normalde 600-700 ile indirme yaparken.Şimdi 100'e zor varıyorum.Güvenlikte büyük ihtimal problem yaşamam.Bizim buralarda pek başkasının netine girmeyi bilen bile yoktur doğru düzgün.Ama hız çok farkediyor.
(12-09-2013, 08:47 PM)owlcityugur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben değiştirdim de wep'e.Normalde 600-700 ile indirme yaparken.Şimdi 100'e zor varıyorum.Güvenlikte büyük ihtimal problem yaşamam.Bizim buralarda pek başkasının netine girmeyi bilen bile yoktur doğru düzgün.Ama hız çok farkediyor.

İlginç, WEP yüzünden 100 ile indirmek, ben senelerdir DS için WEP kullanıyorum ve indirme hızı gibi bir sorunum olmadı, hatta 1000kbps gördüğüm olmuştur :) Güvenlik için ise ne olur ne olmaz hepsini kullanmanı tavsiye ederim. Ben MAC Filtreleme, SSID gizleme ve sınırlı IP Adresi aralığı kullanıyorum ;)
Zaten hepsini denicem mecburen.Yardımlarınız için teşekkürler.
Sayfalar: 1 2