Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 323 - I Feel Skitty!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:I Feel Skitty!
Japonca Adı:Skitty & Aromatherapy!
Türkçe Adı : Skitty'i Seviyorum!

[Resim: genizet.png]

May, Fallorbor Kasabası'nda olacak sıradaki Pokémon Yarışması için Beautfily'la yapacağı gösterisine son rötuşları yaparken Max, Brock ve Ash onu izliyorlardı.

Dostlarımız May'in antrenmanını izlerken May, Beautifly'a fırlattığı raketi ters yöne gönderir. Torchic raketi May'e götürmek için koşarak dostlarımızın yanından uzaklaşır. Torchic uzun süre geri dönmeyince dostlarımız Torchic'i aramaya giderler. Dostlarımız kısa bir arayıştan sonra Torchic'in sesini duyarlar ve sesin geldiği yere gidince Torchic'i otlukların arasında bir Skitty ile birlikte bulurlar. Ancak Skitty hasta gibidir. Ash, Skitty hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Skitty: Yavru Kedi Pokémon. Skitty gördüğü hareket eden nesneleri yakalamakta tamamen kendini yetiştirecektir.

Dostlarımız hasta Skitty'i yanlarına alıp ormanın içinde ilerlemeye başlarlar. Brock dostlarımızı Pokémon aromaterapi laboratuvarına götürür. Dostlarımız laboratuvarın bahçesinde beklerken bir görevli gelip dostlarımızı içeri alır. Dostlarımız içeride görevliyle tanışırlar. Görevlinin adı Eliza'dır. Eliza dostlarımıza Pokémonları iyileştirmek için kullandığı bazı kokuları gösterir. May laboratuvarı gezdikten sonra Eliza'ya, Skitty'i gösterir. Eliza, Skitty'i iyileştirmek için gerekli kokuları hazırlar. Skitty kokuyu aldıktan sonra biraz toparlanır. May, Skitty'nin toparlanmasını beklerken dostlarımızda Eliza'yla birlikte bahçeyi gezerler.

Dostlarımız bahçe gezisinden döndükten kısa bir süre sonra Skitty kendine gelir. Ancak Skitty kendine geldiği an oyun oynamaya başlar. Skitty'nin oyunu bittikten sonra May, Skitty'i yakalamak için Torchic'i gönderir. Skitty, Çarpma kullanarak Torchic'i geri püskürtür. Torchic, Hızlı Saldırı kullanarak Skitty'i duvara fırlatır. Skitty sersemler. May, PokéTopu'nu çıkarırken aniden cam kırılır. Dostlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Jessie savaş için Seviper'ı gönderir. Seviper, Sis kullanarak dostlarımızın etrafı görmesini engeller. Roket Takımı bu fırsatı değerlendirip koku esanslarını çalar. Sis kaybolduğunda dostlarımız Roket Takımı'nın koku esanslarıyla birlikte kaçtığını görürler. Roket Takımı balona binerken Brock, James'in sırtındaki çuvalı alır. Roket Takımı çuvalı geri almak için balondan iner. Jessie tekrar Seviper'ı gönderir. Ash savaşa Corphish'i dahil eder. Corphish, Baloncuk Işını'yla, Seviper'ı etkisiz hale getirir. James de Cacnea'yı çağırır. Cacnea, İğne Füzesi kullanarak saldırır. Corphish sertleşmeye saldırıyı karşılayıp Yengeç Çekici'yle, James ve Cacnea'yı balona fırlatır. Roket Takımı bunu fırsat bilip kaçar.

Ash, Roket Takımı'na engel olmak için Taillow'u gönderir. Taillow, Kanat Saldırısı'yla balonu patlatır. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız tüm koku esanslarını alamadıkları için üzülürken May, dostlarımızın yanına gelip Skitty'nin kaybolduğunu söyler. Dostlarımız Skitty'i, Roket Takımı'nın çaldığını düşünürler. Roket Takımı kokulara bakarken çuvalların birinden Skitty çıkar. Jessie de tıpkı May gibi Skitty'i çok sevimli bulduğu için yakalamak ister. Meowth, Skitty gibi bir Pokémon'un, Roket Takımı'nda iyi bir hayatı olmayacağını düşünerek Jessie'nin haberi olmadan Skitty'i serbest bırakır.

Bu sırada dostlarımız Roket Takımı'nın patlamış balonunu bulurlar. Ancak Roket Takımı'nı bulamazlar. Eliza, Oddish'ini çağırır. Oddish, Tatlı Koku Saldırısı'nı kullanır. Roket Takımı ormanın derinliklerinde ilerlerken Wobbuffet ve Meowth kokunun geldiği yöne doğru giderler. Jessie ile James de onların peşinden giderler. Kısa bir ilerleyişin ardından Roket Takımı dostlarımızla karşılaşır. May, Skitty'e ne olduğunu öğrenmeye çalışırken Skitty dostlarımızın yanına gelir.

Jessie ve May, Skitty'nin kimin olacağını belirlemek için Pokémon savaşı yapmaya karar verirler. Jessie, Dustox'ı; May de Beautifly'ı kullanır. Beautifly, Fırtına kullanarak Dustox'u sersemletir. Dustox toparlanıp Çarpma kullanır. Beautifly saldırıyı atlatır. Dustox, Psişik Işını'yla tekrar saldırır. Beautifly saldırıyı tekrar atlatıp Çarpma kullanarak Dustox'ı yere savurur. Dustox aldığı darbelerden sonra sersemler. May bu fırsatı değerlendirip Fırtına Saldırısı'ylaDustox'ı yener. Pikachu da Yıldırım Oku'nu kullanarak Roket Takımı'nı tekrar havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra May, Skitty'i yakalamak için PokéTopu'nu çıkarır. Skitty, direkt PokéTopu'nun içine atlar. Ve böylece May, Skitty'i yakalar. Dostlarımız Eliza ile vedalaşarak bir sonraki durakları olan Fallarbor Kasabası'na doğru yola çıkarlar.


May'in gösterinde yer alacak yeni bir Pokémon ile birlikte May kararlı bir şekilde bakış açısını Fallabor Kasabası'na ve sıradaki Pokémon Yarışması'na çevirdi!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Eliza





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani269.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Eliza: [Resim: rsiconani043.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani070.gif]



[Resim: olaylar.png]
- May bir Skitty yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
Hoenni sizinle tekrar yaşıyorum. Kaç gündür yeni özeti bekliyordum. Muradıma erdim. :) Yaptığınız iş gerçekten takdir edilecek birşey... Keşke bölümleri adam gibi izleyebilsem de size yardım etsem. :)