Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu gerçek mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bu adam dolandırıcılık mı yapıyor yoksa gerçekten x ve y serisinin oyunu çıktımı ? Buyrun Link : https://urun.gittigidiyor.com/video-oyun...i-92478621 Question
OYUNA İLK SAHİP OLMAK İSTEYENLER
İÇİN ÖNSİPARİŞ İLANIDIR.

İlanda aynen böyle yazıyor
Pokemon X/Y 12 Ekim'de çıkacak bu arada, haberin olsun.
Sağol bilmiyordum Türkiye'de ne zaman çıkar tahminince ?
Türkiye'ye gelecek mi emin değilim, bilmiyorum. Yurtdışından getirtmen, ya da yurtdışından getirtecek birini bulman gerekebilir. Eğer bu ilan gerçekse muhtemelen yurtdışından getirtecek.
Türkiye'ye gelmeyecek, kimse boşuna beklemesin. Ya yurtdışından sipariş edeceksiniz, buna imkanınız yoksa da, linkteki fırsatçı uyanık gibilerine kalıp bi oyuna 170 lira vereceksiniz. Nintendo'nun Türkiye distribütörü şu anda yok. Bir aralar ekim'den önce yeni distribütör belli olur diye bir söylenti çıktıydı; ama şu an için pek de gerçek olacakmış gibi de görünmüyor. Bana kalırsa Nintendo Türkiye'den tamamen çekildi gibi. Normaldi bu durum zaten, konsolu olup 5. nesil pokémon oynayanların sayısı bile 1000 kişi etmiyordu ki pokémon Nintendo'nun en popüler oyun serilerinden birisidir.
internetten indirip bilgisayarda oynarsın heralde
(29-08-2013, 01:32 PM)yasin125 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]internetten indirip bilgisayarda oynarsın heralde
Şuanda piyasada Nintendo 3DS emulator yok. Bu yüzden böyle bir şey mümkün değil. Piyasada var olan bir sürü emulator var ama hepsi fake. Oyunları oynayabilmek için Nintendo 3DS konsolu ve orjinal oyunları almak gerekiyor.

Oyunları bekleyen biri olarak bende konsol var ama konsolu 249 tlye almıştım. Oyunlar neredeyse bir konsol ederinde. Çok kötü bir durum bu.
Nintendocu'da bir üye şöyle yazmış:

"Arkadaşlar 2014 yılının başında
distribütör geliyor. Hukuki
nedenlerden ötürü firma ismi
söylemem uygun olmaz, ama
anlaşması yapıldı. Diyeceğim şu ki
alabiliyorsanız 3ds almanın tam
zamanı. Önümüzdeki yıl fiyatlar bu
kadar ucuz olmayabilir."
Şimdiye kadar tüm oyunları emulatörden oynayan biri olarak XY yi de aynı şekilde oynamayı ümit ediyorum açıkçası.Mario3D land için emulatör var mesela oynanabiliyor.Olmadı Z gelince alırım artık bir konsol :D
Sayfalar: 1 2