Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 361 - Sky High Gym Battle!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Sky High Gym Battle!
Japonca Adı: Fortree Gym! Battle In The Sky
Türkçe Adı : Hava Aşırı Salon Maçı
[Resim: genizet.png]

Fortree Salonu’ndaki maçına çok az bir süre varken Ash sessizce kendini altıncı rozetini almaya hazırlanıyor. Karşılaşacağı Salon Lideri, becerikli ve işini bilen bir Pokémon Eğitmeni olan Winona’dan başkası olmazdı. Bakalım Ash böylesine dişli bir rakibin üstesinden nasıl gelecek? Fortree Salonu’ndaki maçına çok az bir süre varken Ash sessizce kendini altıncı rozetini almaya hazırlanıyor. Karşılaşacağı Salon Lideri, becerikli ve işini bilen bir Pokémon Eğitmeni olan Winona’dan başkası olmazdı. Bakalım Ash böylesine dişli bir rakibin üstesinden nasıl gelecek?

Her eğitmenin üç Pokémon kullanabileceği savaşta Winona ilk olarak Altaria’yı seçer.

Altaria: Atmaca Kuşu Pokémon’u. Altaria rüzgarı yakalamk için gökyüzünde kanatlarını yeleken gibi kullanarak süzülür.


Ash’de şaşırtıcı bir biçimde Grovyle’ı seçer. Altaria Gagalama Saldırısını kullanmak için dalışa geçer. Grovyle atlatmak için zıplasa da bunun bir yararı olmaz ve saldırıya maruz kalır. Ardından Grovyle bir de Altaria’dan gelen Ejder Nefesine maruz kalır. Yine de diğer saldırıları atlatmayı başarır ve Mermi Tohumu saldırısıyla Altaria’yı vurur. Sonrada sahanın içindeki direklerden zıplaya zıplaya Altaria’nın üstüne atlar ve Yaprak Kılıcı saldırısıyla da Altaria’nın işini bitirir. Winona ikinci Pokémon’u olarak Pelipper’ı seçer. Ash’te bunun üzerine Grovyle’ı geri çağırır ve Pikachu’yu seçer. Pikachu maça elektrik saldırısıyla başlar. Pelipper Çelik Kanat saldırısıyla kanadını toprağa değdirir. Bu sayede elektrik Pelipper’ı etkilemez. Hızlı saldırıyla da Pikachu’yu uçurur. Pikachu’da Hızlı saldırı kullanmak için koşmaya başlar fakat Pelipper’dan gelen Su Pompasını karşılayamaz. Pikachu Su Pompasına dayanmaya çalışırken Ash Pelipper’ın kanadının yere değmediğini fark eder ve Pikachu’ya Gök Gürültüsünü kullan der. Bu saldırı Pelipper’a direk isabet eder ve savaşa devam demeyecek duruma gelir. Aynı anda Pikcahu’da yediği saldırılardan ötürü bitkin düşer ve o da savaşa devam edemez.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Sunflora

Winona son Pokémon’u olarak Shiny Swellow’unu seçer. Ash’te Grovyle’ı ikinci kez seçer. Grovyle girer girmez Yaprak Kılıcıyla Swellow’a hasar verse de Swellow’dan gelen Hava Ası’nı karşılayamaz ve savaşa devam edemez. Ash’te son Pokémon’u olarak Swellow’u seçer. İkisi de Uçan Tip olduğu için eğitmenlerin durduğu bölüm daha da yükseğe çıkar. Bu yüzden de rüzgar önem kazanır. Ash’in Swellow’u Kanat Saldırısıyla maça başlar fakat diğer Swellow bu saldırıyı Swellow’a alttan saldırarak karşılar. Bu yüzden Swellow’un dengesi bozulur ve düşmeye başlar. Tam yere çakılacakken Ash, ona yukarı diye bağırır. Swellow’da kendini toplar ve tekrar yukarı çıkar. Bu seferde Winona’nın Swellow’u ard arda Hiper Işın kullanmaya başlar. Swellow ilkleri atlatsa da en sonunda bir tanesi Swellow’u vurur. Ardından da Winona’nın Swellow Hava Ası’yla Ash’in Swellow’a büyük zarar verir. Ash’in aklına bir fikir gelir ve onu uygulamaya koyar. Ash, Swellow’a yere doğru son sürat dalış yap der. Swellow hızlı bir şekilde yere doğru uçarken arkadan gelen Winona’nın Swellow’u hava Ası’nı kullanmak ister. O anda Ash, Swellow’a Kanat Saldırısını yere yap der. Bu sayede ortalık duman olur. Aşağı doğru gelen Swellow’a bir Kanat Saldırısı daha yapan Swellow maçı kazanır. Bu sayede Ash maçı kazanır.

Winona Ash’i tebrik eder ve ona altıncı rozeti olan Tüy Rozeti’ni verir. Dostlarımızda Ash’i tebrik ederler ve bir sonraki maceralarına doğru yol alırlar.

Başarılı geçen bir açık hava maçından sonra Ash altıncı rozetini alır. Artık Hoenn Ligi’ne katılma hayali her zamankinden daha da yakın ve bu hayale giden her adımında bizde onları takip ediyor olacağız.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Winona









[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani253.gif][Resim: rsiconani277.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



Winona: [Resim: rsiconani277.gif][Resim: rsiconani279.gif][Resim: rsiconani334.gif]








[Resim: olaylar.png]

[Resim: 26.gif] - Ash, Winona'yı yener ve Tüy Rozeti'ni kazanır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige

Ash'in Swellow'u çok tuhaf bir şekilde kazanıyor burada.