Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ladder Challenge - 1.Hafta - Smogon UU
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
İndirip geliyorum hemen :)
Ben de "energyballfrillish" ve "ENERGY BALL FRILLI" nick'leriyle o troll takımımı denedim, ama pek iyi olmadı. Şimdi rain takımı deniyorum "gnaaye.uutest" nickiyle, o nispeten iyi gidiyor. Specs Kingdra ve CB Kabutops çok iyi ya.

Bu arada ileride karışıklık olmasın diye söyleyeyim, sıralamada ACRE puanını kullanacağız.
[Resim: 80.png][Resim: 233.png][Resim: 143.png][Resim: 469.png][Resim: 68.png][Resim: 593.png]

Bende şöyle bir takım kullanmaktayım. Zaten takımın yavaş, güçlü ve hantal pokemonlardan oluştuğu için Trick Room takımı olduğunu anlayabilirsiniz. Şuan için iyi gidiyor :) 10 maçtan sadece 2sinde yenilgim oldu. Diğer takımlar resmen faildi yaptığım 10 maçtan 5 maçı kazanıp 5 maçı kaybediyordum :(
...Ve perşembe bitti, 7 günün 4'ünü geride bıraktık. Katılan herkesin en yüksek puanlı nickine bakarsak, şimdilik puan durumu şöyle:

Jolteon (sweepermagikarp): 1704
ExtraLiqht (extraliqht): 1702
gnaaye (gnaaye.uutest): 1673

sametahayata (sametatr): 1334
Jazzinkanto (jazzinkanto): 1313
Panzaeron ([tr]panzaeron): 1199
buraqo (burako): 1080
Minato (trmephisto): 911

Benden bir öneri: Pokemon Showdown'da ilk savaşlar çok önemli, o yüzden ilk savaşlarınızı kaybedip 1000 puanın altına düşerseniz yeni bir nickle devam etmek daha mantıklı.

Bu arada isterseniz sonraki hafta hangi tier'i oynayacağımıza dair oylamaya başlayabiliriz.

İyi oyunlar :)
Ve bu arada katılıpta hala Ladder Challange yapmamış olanlar var mesela. Onların da bir an önce Ladder Challange'yi yapmalarını tavsiye ederim.

Harbi eğlenceli gidiyor. Eğer Oylama yaparsak bugün yapabiliriz. Pazartesi ise yeni Ladder Challange'de yeni Tier başlar güzel olur :)
Şu an kimler kaç puanda ve genelde nasıl bir taktik kullanıyorlar acaba? benim 1400 civarı bir puan olmam lazım (son maçı kaybettim daha ilk maçlar olunca 100 e yakın puan gitti :D )

Genelde eviolite porygon 2 ve bronzong defansif, blastoise rapid spinner kullanıyorum ancak ofansif pokémonlarda hala kararsızım öneriniz var mı?
(30-08-2013, 01:57 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şu an kimler kaç puanda ve genelde nasıl bir taktik kullanıyorlar acaba? benim 1400 civarı bir puan olmam lazım (son maçı kaybettim daha ilk maçlar olunca 100 e yakın puan gitti :D )

Genelde eviolite porygon 2 ve bronzong defansif, blastoise rapid spinner kullanıyorum ancak ofansif pokémonlarda hala kararsızım öneriniz var mı?
Ben rain kullanıyorum (Mew/Suicune/Kabutops/Kingdra/Tornadus/Togekiss). Jolteon takımını üstte yollamış zaten. ExtraLiqht hail kullanıyordu, takımını tam hatırlamıyorum, hatırladığım Abomasnow/Walrein/Cryogonal.


Ofansif olarak ne istediğine bakar. En iyi seçeneklerin:

Physical olarak: Victini, Kingdra, Darmanitan, Flygon, Heracross, Mienshao, Weavile, Sharpedo

Special olarak: Zapdos, Azelf, Chandelure, Mew, Raikou, Shaymin, Roserade, Venomoth

gibi.
4. Olmuşum gayet iyi :)
Bitmedi, 3 gün var daha :) Haftaya hangi tier'i oynayalım istiyorsunuz, oylamaya başlayalım şimdi.
Ben yine lc diyorum
Sayfalar: 1 2 3 4