Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 358 - A Shroomish Skirmish
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Shroomish Skirmish
Japonca Adı: The Forest's Fighting King! Combusken Vs. Breloom
Türkçe Adı : Shroomish Çarpışması
[Resim: genizet.png]

Halen Ash’in altıncı rozetini kazanmak için Fortree Şehri’ne doğru gitmeye çalışan kahramanlarımız Brock’un lezzetli yemeklerinden yemek için Shroomish Ormanı’nda mola verirler.

Dostlarımız Pokémonları’yla birlikte yemek yemektedirler. Corpish kendi tabağındaki yemek bitince Torchic’inkileri yer. Torchic buna kızar ve ikisi savaşmaya başlar. Diğer Pokémonlar’da arada kaynayınca ortalık savaş alanına döner. Dostlarımızda bazı Pokémonlar’ını geri çağırırlar.

Roket Takımı aç bir şekilde yatarken James’in yanı başına bir elma gelir. Roket Takımı elmayı kimin yiyeceği hakkında tartışırlarken elmanın gerçek sahipleri olan Shroomishler’i görürler. Shroomishler’de ki elmaları gören Roket Takımı onları çalmak için Shroomishler’i kovalamaya başlarlar. Bu arada Torchic ve Corpish’in kavgası devam etmektedir. Bu zamana kadar sessiz kalan Grovyle Yaprak Kılıcıyla iki Pokémon’unun arasında kalan yeri keser. Bu olandan sonra Torchic korkar ve May’in kucağına atlar. Roket Takımı’da Shroomishler’in elmalarını çalmış onları yemektedirler. Shroomishler’den bazıları bu olaya sinirlenirler ve Breloom’a dönüşürler. Roket Takımı’da onlardan kaçarken dostlarımızın durduğu alana gelirler. Ardından Breloomlar gelir.

Breloom: Mantar Pokémon’u. Breloom, Shroomish’in evrim geçirmiş halidir. Mükemmel vücut yapısı ile rakiplerinin vuruş mesafesine girerek bir dizi yumruk ile saldırır.


Breloomlar bir saldırıyla dostlarımızı ve Roket Takımı’nı havaya uçururlar. Yere düştüklerinde herkes gruplar halinde dağılmıştır. Max, Meowth, Torchic ve Corpish’in oluşturduğu grup bilmeden Shroomish ve Breloomlar’ın yiyeceklerini sakladıkları yere gelirler. O sırada bir çok Shroomish ve Breloom kızgın bir şekilde ortaya çıkar. Bu olayları havadan izleyen Swellow ve Pikachu, bir plan yaparlar. Pikachu Pokémonlar’ı korumak için aşağı iner Swellow ise bunları Ash’e haber vermek için geri döner. O anda Roket Takımı’da Breloomlar’dan kaçarken bir uçuruma düşmek üzerelerken uzun, dal gibi bir şeyin üstüne otururlar. Bir müddet sonra Ash ve Brock’ta aynı uçurumdan düşünce Jessie ve James’in oturduğu dalın üstüne düşerler. Buy yüzden dal kırılır ve dörtlü uçurumdan aşağı düşmeye başlarlar. Forretress Hızlı Dönüş sayesinde küçük bir hortum oluşturur. Bu hortum düşenlerin yavaş bir biçimde düşmesini sağlar. Bu arada Swellow’da gelir ve olanları Ash’e anlatır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Sunflora

Pikachu’nun Demir Kuyruğuyla Breloom’un Demir Kuyruğu karşı karşıya gelir. Breloom’un kuyruk daha güçlü olduğu için Pikachu kayalıklara çarpar. Bir Breloom’da tam Torchic’e Mak Yumruk saldırısını kullanacakken Corpish araya girer. Bu yüzden saldırı Corpish’e gelir. Corpish kalkar ve savaşmaya devam eder fakat Breloomlar Corpish’i altlarına alıp yumruklamaya başlarlar. Bir Breloom son darbeyi tam indirecekken Mudkip Su Tabancasıyla Breloom’u vurur. Breloomlar tekrar Corpish’in önüne gelince Torchic arkadaşına yapılanlar yüzünden sinirlenir ve Combusken’a dönüşür.

Combusken: Genç Kuş Pokémon’u. Combusken Torchic’in evrim geçirmiş halidir. Bir dövüş Pokémon’u olarak gagasından ateşli nefesler alabilir ayrıca yüksek güçlü tekmeler atabilir.


Breloomlar’ın lideri Combusken’a teke tek maç teklif eder. Teke tek maç Combusken’ın lehineyken Breloom bu seferde normal dövüşmek istediğini söyler. Sadece yumrukların ve tekmelerin konuştuğu kavgada iki Pokémon’da aynı anda yere düşer. Sonra iki Pokémon ayağa kalkar. Bu sefer takım olurlar ve saldırılarıyla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderirler. Bu olaydan sonra dostlarımız Breloomlar’la barışırlar ve öğle yemeklerini yemek için oradan ayrılırlar.

Combusken’a gelişmesiyle May’in Torchic’i güçlü dövüş yeteneklerini gösterdi. Ve şimdi, Ash bir sonraki Salon karşılaşmasını ve altıncı rozetini kazanmak için her zamankinden daha azimli.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James









[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani253.gif][Resim: rsiconani277.gif][Resim: rsiconani324.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani271.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani256.gif][Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani286.gif]








[Resim: olaylar.png]

[Resim: 256.gif]

- May'in Torchic'i, Combusken'a dönüşür.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige