Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 319 - Let Bagons Be Bagons
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Let Bagon Be Bagons!
Japonca Adı:Fly Bagon! Towards the Future!
Türkçe Adı : Bırakın Bagonlar, Bagon Olsunlar

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları dağın eteklerinde yükselirken Fallarbor Kasabası'na giden yolu takip ediyorlardı.May bir sonraki Pokémon Yarışması'na katılmayı planlıyordu. Ash ise bir sonraki salon maçında dördüncü rozetini kazanmayı umut ediyordu.

Dostlarımız dağın eteklerinde ilerlerken dağın diğer ucunda bir Pokémon görürler. Ash, Pokémon hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Bagon: Kaya Kafalı Pokémon. Bagon kafası çelik gibi sert olana kadar vücudunu büyük kayalara toslar.

Dostlarımız Bagon'un nasıl bir Pokémon olduğunu anlamaya çalışırken Bagon dağın öbür ucundan dostlarımızın üstüne doğru atlar. Dostlarımız kaçarlar ve Bagon kafasını sert bir kayaya vurur. Bagon tek bir vuruşta kayayı paramparça eder. Yere düşen Bagon'a Ash, Taillow'u kullanarak meydan okur. Taillow savaşa gökyüzüne uçarak başlar. Bagon da dağın eteğine tırmanır. Bagon dağın eteğinden Taillow'un üstüne zıplar. Taillow saldırıyı atlatır. Yere düşen Bagon pes etmeyip ayağa kalkar. Taillow, Kanat Saldırısı'nı kullanarak saldırıya geçerken savaşa bir kız dahil olur. Savaşa dahil olan kız Bagon'a komut verir. Bagon kızın komutuyla saldırıyı atlatır. Kız dostlarımızın Bagon'una saldırdıklarını düşünerek ilk başta onlara sert davranır. Küçük bir yanlış anlaşılmadan sonra Bagon'un eğitmeni ile dostlarımız tanışırlar. Eğitmenin ismi Michelle'dir. Dostlarımız Michelle ile konuşurken Bagon tekrar dağın eteğine çıkıp kayaların üstüne atlar. Dostlarımız Bagon'un neden dağın eteğine çıkıp zıpladığını anlamaya çalışırken Michelle dostlarımız ile teorisini paylaşır. Bagon tıpkı Taillow gibi havada uçmak istediği için dağın eteğine çıkıp atlamaktadır. Kısa bir sohbetin ardından Ash ve Michelle gerçek bir savaş yapmaya karar verirler. Ash ve Michelle'nin maçına Brock hakem olur. Brock savaşı teke-tek bir savaş olarak başlatır.

Ash seçimini Pikachu'dan yana kullanır; Michelle de Bagon'u seçer. Pikachu, Hızlı Saldırı kullanarak hızlı bir başlangıç yapar. Bagon sert kafasını kullanarak Pikachu'yu yere savurur. Bagon, Kafatası Darbesi'ni kullanarak saldırıya geçer. Pikachu hızlıca saldırıyı atlatıp Yıldırım Oku'yla karşılık verir. Bagon saldırıyı atlatıp Kafatası Darbesi'yle, Pikachu'yu kayalara savurur. Pikachu zorlanarak ayağa kalkmayı başarır. Pikachu tüm gücüyle Gök Gürültüsü'nü kullanarak saldırır. Bagon tekrar Kafatası Darbesi'ni kullanır. Ancak iki saldırının çarpışması sonucunda Gök Gürültüsü, Kafatası Darbesi'ni ezip geçer. Yere düşen Bagon, Kafatası Darbesi'yle tekrar saldırır. Pikachu saldırıyı atlatıp Yıldırım Oku'yla saldırır. Bagon saldırıyı zıplayarak atlatıp Kafatası Darbesi'ni kullanır. Pikachu, Kafatası Darbesi'ne Demir Kuyruk'la karşılık verir. Saldırıların çarpışması sonucunda iki taraf da hasar almazken aniden Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar.

Roket Takımı sloganını söyledikten sonra basit bir şaşırtmaca ile Bagon'u çalar. Ash yardım etmesi için Treecko'yu çağırır. Treecko, Mermi Tohumu'nu kullanarak Roket Takımı'nın helikopterine saldırır. Saldırı sonucunda helikopter sarsılır. Jessie, Meowth'ın füzesinin kumandasını yere düşürür. Meowth kucağındaki Bagon ile birlikte dağın öbür ucuna doğru kontrolsüz bir şekilde ilerlemeye başlar. Roket Takımı helikopterle Meowth'un peşinden gider. Dostlarımız yere düşen uzaktan kumandayı alarak Meowth ve Bagon'u aramaya başlarlar.

Roket Takımı havada uçan Meowth ile Bagon'u bulur. Ancak füze yön değiştirip ormana doğru ilerler. Ormanda Meowth ağaca çarpınca füze durur. Bagon ile Meowth sorunsuzca yere inmeyi başarırlar. Bu sırada dostlarımız da ormana ulaşırlar. Dostlarımız Bagon'u ararken Roket Takımı dostlarımızdan önce Meowth ile Bagon'u bulur. Dostlarımız uzun bir aramanın ardından Roket Takımı'nı bulurlar. Pikachu, Hızlı Saldırı kullanarak Roket Takımı'na saldırır. Hasar gören Roket Takımı helikoptere binerek havaya uçar. Ancak Roket Takımı giderken robot bir elle Pikachu'yu da götürür. Bagon ve Treecko, Roket Takımı'nın kullandığı uzaktan kumandalı füzeye binerek Roket Takımı'nın peşine düşerler. Michelle kumanda yardımıyla füzeyi kontrol eder ve böylece Bagon'la Treecko helikoptere ulaşırlar. Bagon, Kafatası Darbesi'yle helikoptere saldırır. Jessie savaşması için Seviper'ı seçer. Treecko ve Bagon ikili saldırılar kullanarak mükemmel bir iş birliğiyle Pikachu'yu kurtarırlar. Pikachu Yıldırım Oku'yla Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Pokémonlar yere inerler. Bagon ilk uçuşundan sonra yere inince aniden parlamaya başlar. Parlama sonrasında Bagon evrim geçirip Shelgon'a evrimleşir. Tüm yaşananlardan sonra dostlarımız Michelle ile vedalaşarak Fallarbor Kasabası'na olan yolculuklarına devam ederler.


Ve böylece kahramanlarımız Fallabor Kasabası'na doğru seyahat ederken yepyeni bir ders öğrendiler. Hayallerine sımsıkı tutun ve asla bırakma.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Michelle





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Michelle: [Resim: rsiconani371.gif][Resim: rsiconani372.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani372.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga