Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 318 - Love At First Flight!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Love At First Flight!
Japonca Adı:Volbeat & Illumise! Dance Of Love!
Türkçe Adı : İlk Uçuşta Aşk

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları Fallarbor Kasabası'na doğru yolculuklarına devam ederken tablo güzelliğinde bir göl, kahramanlarımızı dinlenmeye çağırıyor.

Dostlarımız güzel göle bakarken Brock göl hakkında bilgi edinmek için rehber kitabına bakar. Rehber kitabına göre gölün ismi May Gölü'dür. Dostlarımız mola vermek için hazırlanırken gölün üstünde uçan iki tane Pokémon görürler. Ash ve May, Pokémonlar hakkında bilgi edinmek için Pokédexlerine bakarlar.

İllumise: Ateş Böceği Pokémon. İllumise, Volbeat üzerinde havada geometrik desenler çizmek için tatlı bir koku kullanır.

Volbeat: Ateş Böceği Pokémon. Volbeat çizim ve diğer Volbeatlarla iletişim için kuyruğu üzerindeki tasarımları kullanır.

Dostlarımız havada dans eden İllumise ve Volbeat'ı izlerken dostlarımızın yanına Hemşire Joy gelir. Hemşire Joy dostlarımıza May Festivali'ni anlatır. May Festivali, İllumise ve Volbeat'ın dans performansını izlemek için yapılmaktadır. Dostlarımız Hemşire Joy ile birlikte pratikleri izlemeye giderler. İllumise ve Volbeat eğitmenlerinin komutlarıyla pratiklere başlarlar. Ancak Volbeatların eğitmeni olan Romeo, Volbeatları kontrol edemediği için pratik hüsranla sonuçlanır. İllumise ve Volbeatlar göle düşerler. Pokémonların ardından İllumise'nin eğitmeni olan Juliet göle atlar. Romeo da suya düşünce dostlarımız hemen harekete geçerler. Ash, Corphish'i; Brock da Lotad ile Mudkip'i çağırır. Dostlarımız ve Pokémonlar mükemmel bir takım çalışmasıyla göle düşen Romeo ve Pokémonları kurtarırlar.

Dostlarımız Pokémonların kontrolü için hep birlikte Pokémon Merkezine giderler. Yolda ilerlerken dostlarımız Romeo ve Juliet ile tanışırlar. Pokémon Merkezi'nde kısa bir kontrolden sonra Romeo, İllumise olmadan Volbeatlar ile pratik yapar. Dostlarımız pratik yapan Romeo ile Volbeatları izlerken Romeo'nun gösterisini çok beğenirler. Ancak Romeo, Juliet ile birlikte çalıştığı zaman lider Volbeat'ın ve kendisinin aşırı gerildiğini bu yüzden provaların başarısız olduğunu söyler. Romeo dostlarımıza Juliet ile birlikteyken hissettiklerini anlatır. May, Romeo'nun Juliet'e aşık olduğunu lider Volbeat'ın da İllumise'ye aşık olduğunu anlar. Ancak Romeo, Juliet ile konuşamadığı için devamlı gergindir. May ve Ash, Romeo'ya yardım etmeye karar verirler.

Ash, Juliet kılığına girer; May de Romeo'ya koçluk yapar. Ancak Romeo aşkını itiraf etmeye çalışırken Brock, Ash'i Juliet zannedip her şeyi mahveder. Bu sırada Juliet, Pokémon Merkezi'nde, İllumise ile birlikte oturmaktadır. Juliet, Romeo'nun neden sakar davrandığını düşünürken Volbeat'ın ışığını görür. Juliet, İllumise ile birlikte gölün Volbeat'ın yanına gider. İllumise ışığa ulaştığında Volbeat yerine karşısında Roket Takımı'nı görür. Roket Takımı ağ kullanarak İllumise'yi yakalar. Juliet gölün kenarında beklerken Volbeat ile İllumise'nin ışıkları aniden söner. Juliet bir şeylersin ters gittiğini düşünerek dostlarımızın yanına gider. Juliet, Volbeat'ın Romeo'ya ait olmadığını öğrenince endişelenmeye başlar. Romeo, İllumise'yi bulmaları için Volbeatlarını çağırır. Volbeatlar kısa bir aramadan sonra İllumise'nin kokusunu alırlar. Dostlarımız hep birlikte Volbeatları takip ederler.

Volbeatler kokunun peşinden ilerlerken dostlarımızın karşısına dik bir uçurum çıkar. Romeo ve Ash dik uçuruma tırmanırlar. Diğerleri uçurumun etrafından yürüyerek ilerlemeye başlar. Ash ve Romeo tepeye ulaştıklarında karşılarına Roket Takımı çıkar. Dostlarımızı gören Roket Takımı hemen sloganını söyler. Roket Takımı balona binip uzaklaşırken Meowth vakum makinesi kullanarak Volbeatları da yakalar. Fakat lider Volbeat kaçmayı başarır. Volbeat, Hızlı Saldırı'yla İllumise'yi kurtarır. İllumise serbest kalınca Meowth vakum makinesini en yüksek seviyede çalıştırır. Vakum, Ash ve Pikachu'yu yakalar. Volbeat, Çifte Kenar kullanarak makine ile kafesi parçalar. Böylece Volbeatlar, Ash ve Pikachu serbest kalır. Jessie, Volbeatları geri yakalaması için Seviper'ı gönderir. İllumise, Tatlı Koku kullanarak Volbeatları kendi üstüne çekerek kurtarır. Volbeatlar hep birlikte Sinyal Işını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçururlar.

Mükemmel bir takım çalışmasından sonra Romeo, Juliet'e aşkını itiraf eder. Lider Volbeat da İllumise'yle birlikte olur. Aşkına karşılık bulan Romeo tekrar normale döner. Romeo ve Juliet, May Gölü'nde harika bir gösteri yaparlar. Dostlarımız gösteriyi izledikten sonra Romeo ve Juliet ile vedalaşarak Fallabor Kasabası'na doğru yola çıkarlar.


İllumise ve Volbeat ışın dansıyla gökyüzünü süslerken kahramanlarımız bu aşk kutlamasının tadını çıkarıyorlar. Ama kim bilir onları daha nasıl maceralar bekliyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Romeo
Juliet





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Romeo: [Resim: rsiconani313.gif]


Juliet: [Resim: rsiconani314.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga