Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 354 - Cruisin' For A Losin'
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Cruisin' For A Losin!
Japonca Adı: Pokémon Contest! Rubello Tournament!
Türkçe Adı : Kaybetmeye Meraklı
[Resim: genizet.png]

Rubello Şehri’ndeki Pokémon Yarışması başlamak üzere. Ve yakında May, üçüncü kurdelesini kazanmanın ne gerektirdiğini anlayacak.

Sunucu Vivian kendini ve jüriyi seyirciye tanıtır. Kuliste May, Savannah’a daha sakin olması gerektiğini söyler. Yarışma başlar ve sıra on ikinci yarışmacı olan May’e gelir. May, Beautifly’ı seçer. Sabah Güneşi ve Gümüş Kanat saldırılarını art arda kullanarak başarılı bir performans sergiler. May kulise döndüğünde Savannah çok güzeldi der ve May’i tebrik eder.

Sonunda Savannah’a sıra gelir. Savannah Flareon’u seçer. Ateş Çemberi’yle Halkalı alevler yapan Flareon Çarpma saldırısıyla da bu alevlerin içinden geçer. Ardından Yıldız saldırısını sonra da Kor saldırısını kullanır. Bu sayede yıldızlar Kor yüzünden kırmızı rengini alır. Bu sayede Savannah’da iyi bir performans sergiler. İlk raundun son yarışmacısı Drew sahneye çıkar. Roselia sahneye Taç Yapraklarını kullanarak çıkar. Drew’un sahneye çıkması bile hayranlarını deli etmeye yeter. Drew’un şovunu yapmasıyla ilk tur biter. İlk turu geçebilen dört yarışmacı Drew, May, Savannah ve Sonny adında bir çocuktur.


İkinci tur için bilgisayar eşleşmeyi yapar. Eşleşmeye göre Drew Sonny’le May ise Savannah ile savaşacaktır. İkinci turda savaşacak Pokémonlar’ında ilk turdan farklı olması lazımdır. Drew ve Sonny arasındaki savaş başlar. Sonny Girafarig’i, Drew ise Masquerain’i seçer. Masquerain Girafarig’in Demir Kuyruğunu atlatır ve tavana doğru Baloncuk saldırısını kullanır. Ardından Buz Işını saldırısıyla baloncukları buza çevirir. Son olarak da Saklı Güç saldırısı sayesinde buzların hepsi Girafarig’e gelir. Girafarig savaşa devam edemez ve Drew kolay bir galibiyet alır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Ludicolo

İkinci turun diğer karşılaşmasında May ve Savannah sahneye çıkar. Savannah Lairon’u May ise Bulbasaur’i seçer. Bulbasaur sahneye çıktığında kalabalığı görünce korkar ve hemen May’in arkasına saklanır. May savaşması için Bulbasaur’ı ikna eder. Lairon Yere Serme saldırısıyla maça başlar. May atlat dese de Bulbasur sahnede kıpırdayamaz ve hasar alır. Brock bunun sahne korkusu yüzünden olduğunu söyler. Bulbasaur Sarmaşık Kırbacını kullanır. Lairon bu saldırıdan kaçmaz ve Bulbasaur’ın sarmaşıklarına yakalanır. Sonrada Şok Dalgasını kullanır. Bu saldırı yüzünden Bulbasaur felç olur. Lairon’da maçı Metal Pençe saldırısıyla bitirir. Jüri üyeleri çarpıya bassa da May savaşabileceğini iddia eder. Bunun üzerine Hemşire Joy, Pokémonlar’ın sağlıklarının kurdeleden daha önemli olduğunu söyleyerek May’i azarlar.

Final turunda iki Pokemon’da çok iyi savaştığı için savaş dışı kalan bir Pokémon olmaz ve süre biter. Daha az puan kaybeden kişi Drew olduğu için bu Pokémon Yarışmasını Drew kazanır. Bu sayede Drew dördüncü kurdelesini kazanır. May ise ikide kalır.

Yarışmadan sonra dostlarımız Savannah ile Pokémon Merkezi’nde konuşmaktadırlar. Savannah Drew’in ne kadar güçlü olduğundan bahseder ve kendisinin de çok sıkı çalışması gerektiğini söyler. May’de Savannah’a çok çalışacağına söz verir ve bir gün tekrar rakip olmak için sözleşirler.

May’in yarışma deneyimi şimdilik sona ermesiyle kaybetmenin bile öğretecek dersleri olduğunu gördü. Böylece kahramanlarımız maceralarına devam ettikçe bu dersi her zaman kalplerinde taşıyacaklar.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Drew
Savannah
Sandra
Sonny








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Drew:[Resim: rsiconani284.gif][Resim: rsiconani315.gif]


Savannah: [Resim: rsiconani136.gif][Resim: rsiconani305.gif]


Sonny: [Resim: rsiconani203.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani298.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani273.gif]







[Resim: olaylar.png]

- May, Pokémon Yarışması'nda Savannah'a kaybeder.

- Drew, dördüncü kurdelesini kazanır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige