Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 316 - Watt's With Wattson?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Watt's With Wattson?
Japonca Adı:Mauville Gym! Wattson's Electric Shock Battle!
Türkçe Adı : Wattson'un Nesi Var?

[Resim: genizet.png]

Hoenn Ligi'ne girmeye çalışan Ash, şimdiye kadar iki rozet kazandı. Rustboro Spor Salonu'ndan Taş Rozeti'ni, Dewford Spor Salonu'ndan Boğum Rozeti'ni. Ama bugün kahramanlarımız Ash'in odaklanmış olduğu üçüncü rozeti için Mauville Şehri Spor Salonu'na geldiler.

Bugün dostlarımızı Mauville Şehri Spor Salonu'nun kapısında buluyoruz. Kısa bir konuşmadan sonra dostlarımız salona girerler. İçeriye girdiklerinde Lunapark Treni'ne benzer bir araç dostlarımızı alır. Dostlarımız araçla ilerlerken araç hızlanır. Dostlarımız araç çok hızlı ilerlediği için korkarlar.

Kısa bir ilerlemeden sonra karşılarına Raikou çıkar. Ash hemen Pikachu'yu gönderir. Pikachu Yıldırım'ını kullanır. Raikou da aynı şekilde karşılık verir. Fakat saldırıların gücü eşit olduğu için iki Pokémon da hasar görmez. Pikachu bu sefer Demir Kuyruk'unu kullanarak saldırır. Saldırı Raikou'ya hasar verirken Raikou'nun kafası kopar. Böylece Raikou'nun sahte olduğu anlaşılır. Fakat robot Raikou parçalanırken Pikachu robot Raikou'nun tüm elektriğini kuyruğuyla emer. Robottan kurtulduktan sonra dostlarımız Pikachu'nun hasar almadığını görüp sevinirken karşılarına iki adam çıkar. Biri spor salonu lideri Wattson'dur. Diğeri ise Wattson'un yardımcısı Watt'dır. Kısa bir konuşmadan sonra dostlarımız hep birlikte savaş alanına giderler.

Watt kuralları açıkladıktan sonra savaş başlar. Savaşa başlamadan önce Wattson hangi Pokémonları kullanacağını gösterir. Wattson, Voltorb, Magnemite ve Magneton'unu kullanacaktır. Ash elektrik Pokémonlarına karşı şaşırtıcı bir şekilde Pikachu'yu kullanır. Wattson da ilk olarak Magnemite'ını seçer. Magnemite, Yıldız Saldırısı'yla savaşa başlar. Pikachu saldırıyı atlatıp Yıldırım'ını kullanarak tek darbede Magnemite'ı yere düşürür. Yere düşen Magnemite savaşamayacak duruma gelir. Wattson ikinci Pokémon olarak Voltorb'u gönderir. Pikachu tekrar Yıldırım'ını kullanır. Şaşırtıcı bir şekilde tek bir saldırıyla Voltorb da savaşamayacak duruma gelir. Wattson üçüncü ve son Pokémon'u olan Magneton'u seçer. Magneton, Enerji Topu'yla saldırıya geçer. Pikachu bir kez daha Yıldırım'ını kullanır ve bu saldırı Enerji Topu'nu ezip geçerek Magneton'u da yere savurur. Savrulan Magneton savaşa devem edemediği için Wattson savaşı kaybeder.

Maçtan sonra Wattson, Ash'i tebrik ederek Dinamo Rozeti'ni verir. Savaş sonrasında Pikachu'nun aniden ateşi çıkar. Dostlarımız Pikachu'yu hemen Pokémon Merkezi'ne götürürler. Bu sırada Pikachu'ya karşı ağır bir yenilgi alan Wattson bu ağır yenilgiden sonra spor salonu liderliğini bırakmayı düşünmektedir. Wattson ne yapacağını düşünürken yanına vahşi bir Electrike gelir. Wattson, Electrike'a Pokémon Yiyeceği verirken Hemşire Joy, Pikachu'nun ateşlenmesinin sebebini bulur. Pikachu'nun elektrik seviyesi normalden çok üst bir düzeyde olduğundan Pikachu ateşlenmiştir. Hemşire Joy, Pikachu'nun son zamanlarda aşırı elektriğe maruz kalıp kalmadığını sorar. Dostlarımız Pikachu'nun robot Raikou'yla olan savaşını hatırlar. Böylece dostlarımız Pikachu'nun Wattson'un tüm Pokémonlarını tek saldırıyla yenmesinin sebebini anlarlar.

Pikachu tedavi olup iyileşirken Watt, Hemşire Joy'un yanına gelip Wattson'u sorar. Hemşire Joy, Wattson'un yardımcısı Watt'a bıraktığı notu okur. Notta Wattson, Watt'a veda edip Watt'tan Pokémon Merkezi'ndeki Pokémonlarını almasını istemiştir. Dostlarımız spor salonu maçında Pikachu'nun aşırı elektriğe maruz kaldığını Wattson'a söylemek için hemen Wattson'u aramaya başlarlar.

Bu sırada Wattson vahşi Electrike'la ilgilenmektedir. Wattson, Electrike'la ilgilenirken birilerinin elektrik santralindeki elektrik Pokémonlarını yakaladığını görür. Wattson duruma müdahale etmek için hemen santrale gider. Wattson'u gören Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Wattson'u arayan dostlarımız Wattson'u, Roket Takımı'yla karşı karşıya görünce hemen yanına giderler. Roket Takımı hızlı davranıp Pikachu'yla, Electrike'ı çalıp dostlarımızı bir ağa hapseder. Dostlarımız ağdan kurtulduktan sonra Wattson'un robot Raikou'sunu da yanlarına alıp Roket Takımı'nın yolunu keserler. Roket Takımı, Raikou'ya ne yapacağını düşünürken dostlarımız kendi Pokémonlarını çağırırlar. Forretress, Hızlı Dönüş'ünü; Torchic de Kor Saldırısı'nı kullanarak Roket Takımı'nın robotuna saldırırlar. Fakat robot bu sefer her türden saldırıya dayanıklıdır. Elektrik Pokémonları içinde bulundukları kafese Çarpma kullanarak saldırırken Roket Takımı, Raikou'nun sadece kükrediğini görüp karşı saldırıya geçmek için Pokémonlarını gönderirler. Cacnea, İğne Füzesi'ni; Seviper da Zehirli Kuyruk'unu kullanarak saldırır. Saldırılar sonrasında robot Raikou parçalanır. Raikou'nun sahte olduğunu gören Roket Takımı çok şaşırır. Fakat Raikou görevini başarıyla tamamlamıştır; çünkü bu sırada elektrik Pokémonları fiziksel saldırılar kullanarak kafesi parçalamışlardır. Roket Takımı kafesten çıkan Pokémonları yakalamak için tekrar harekete geçer. Seviper, Zehirli Kuyruk'unu; Cacnea da İğne Füzesi'ni kullanarak Pikachu'ya saldırır. Pikachu saldırıları atlatıp Yıldırım'ını kullanır. Şok olan Cacnea ve Seviper sersemleyince Pikachu, Hızlı Saldırı kullanarak ikisini de yere serer. Jessie savaşa Dustox'ı da dahil eder. Dustox rüzgar çıkartarak Pikachu'yu sersemletip Pisi Işını'yla büyük darbe indirirken Wattson da Electrike'la savaşa dahil olur. Electrike, Şimşek Dalgası'nı kullanarak Dustox'ı durdurur. Pikachu, son darbe olarak Yıldırım'ını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Ash, rozeti Wattson'a geri iade etmek ister. Wattson, Ash'in rozeti neden geri iade etmek istediğini anlamaya çalışırken yardımcısı Watt, robot Raikou'yla savaşırken Pikachu'nun aşırı elektriğe maruz kaldığını söyler. Wattson tüm bunları duymasına rağmen rozeti Ash'e verir. Böylece Ash, Dinamo Rozeti'ni kazanmış olur. Wattson yanına gelen Electrike'la birlikte yeniden spor salonuna dönmeye karar verir. Dostlarımız Wattson ve Watt'la vedalaşarak sıradaki spor salonuna doğru yola çıkarlar.


Kahramanlarımız Elektrik Salonu Lideri'nden ayrılırken Wattson yeni mizah anlayışıyla yeniden enerji doldu. Şimdi elindeki Dinamo Rozeti'yle Ash'in Hoenn Ligi macerası devam ediyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Watt
Wattson





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani269.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Wattson: [Resim: rsiconani081.gif][Resim: rsiconani082.gif][Resim: rsiconani100.gif][Resim: rsiconani309.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani081.gif][Resim: rsiconani082.gif][Resim: rsiconani100.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash, Wattson'a karşı yaptığı maçı kazanıp Dinamo Rozeti'ni alır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
demek ki 10 günde 1 sezon bitirilebiliyormuş :D ikinizin de emeğine sağlık :)