Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 315 - A Pokéblock Party!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Pokéblock Party!
Japonca Adı:Sing! Pokémon Trick House!
Türkçe Adı : Poké-blok Partisi

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız yönlerini Mauville Şehri'ne çevirdiler. Ama onlar daima yol boyunca yeni bir macera için hazırlar.

Dostlarımız Mauville Şehri'ne doğru ilerlerken bir pano görürler. Panodaki Hile Evi yarışması ilanı ilgilerini çeker. İlanda Hile Yarışması'nı kazanan kişiye ödül olarak bir yıllık Pokéblok verileceği yazmaktadır. Yarışmanın ismi ve ödülü dostlarımızın dikkatini çeker. Kısa bir konuşmadan sonra dostlarımız yarışmaya katılmaya karar verirler ve Hile Yarışması'nın yapılacağı yere ulaşırlar. Etrafa bakınırken Max'e bir Whismur çarpar. Ash hemen Pokédex'ine bakar.

Whismur: Fısıltı Pokémon'u. Whismur kendi ağlama sesinden bile korkabilir. Bu yüzden yorgunluktan uykuya dalana kadar ağlamaya devam eder.

Dostlarımız Whismur'un neden kendi başına ortalıkta gezdiğini merak ederken Whismur'un eğitmeni gelip Whismur'u kucağına alır. Eğitmen ve dostlarımız tanışırlar. Eğitmen'in ismi Alanna'dır. Dostlarımız Alanna'yla konuşurken Hile Evi Yarışması'nı organize eden kişi sahneye çıkıp ismini söyleyerek kuralları açıklar. Adamın ismi Hile Kralı'dır. Hile Kralı kuralları açıkladıktan sonra sahneden ayrılıp yarışmayı başlatır. Brock ve Max aynı kapıdan içeriye girerler. Alanna'yla May, Ash'le birlikte aynı kapıdan içeriye girerler. Ancak May ve Alanna, Ash'in eski bir dostu tarafından takip edildiklerinin farkında değildirler.

Ash, May ve Alanna biraz ilerledikten sonra karşılarına bir labirent çıkar. Bu sırada Brock'la Max de labirente girerler. Max farklı bir yönden gitmek ister ve istediği yöne doğru ilerler. Fakat birkaç adım attıktan sonra çıkmaz sokağa girdiğini fark edip Brock'un yanına döner. Diğer dostlarımız da labirentte çıkmaz sokağa girerler. Ash, Alanna ve May üçe ayrılırlar. Ash'le May çıkmaz sokağa girerlerken Alanna'nın gittiği tarafta da onun karşısına bir yol ayrımı çıkar. Alanna, Whismur'u yol ayrımına gönderir. Yarışmaya katılan James'le Meowth başı boş gezen Whismur'u görüp yakalarlar.

Alanna, Ash ve May tekrar bir araya geldiklerinde Alanna, Whismur'un kaybolduğunu fark eder. Bu sırada dostlarımızı takip eden Ash'in eski dostu Jigglypuff, Ash'in karşısına çıkar. May'le Alanna, Jigglypuff'ı çok tatlı bulsalar da Ash, Jigglypuff'ı gördüğüne pek sevinmez. Jigglypuff hemen şarkı söylemeye başlar. Dostlarımız şarkıyı dinledikten sonra uyurlar. Ancak şarkıyı dinleyip uyuyanlar sadece dostlarımız değildir. Pikachu'yu çalmak için fırsat kollayan Jessie de uyuduğu için kendini açık eder. Jessie dostlarımıza görünmeden Meowth'la James'in yanına gider.

Bu sırada tüm dostlarımız bir araya gelip Whismur'u aramaya başlarlar. Aramaları başarısız olunca dostlarımız Whismur'un labirentten çıktığını düşünüp çıkışı ararlar. Max farkında olmadan gizli bir kapıyı açar. Böylece dostlarımız çıkışı bulurlar. Fakat buldukları çıkış yalnızca labirentin çıkışıdır. Bu sırada kılık değiştirmiş Roket Takımı da labirentin çıkışını bulur. Alanna, Whismur'u bulup ona getirdikleri için Roket Takımı'na teşekkür ederken Jigglypuff yeniden ortaya çıkıp şarkı söyler. Şarkı bittikten sonra Hile Kralı ile birlikte dostlarımız ve Roket Takımı da bayılırlar. Jigglypuff uyuyan herkesin yüzünü boyamaya hazırlanırken uyumayan Whismur'u görüp çok sevinir. Çünkü ilk defa birisi Jigglypuff'ın şarkısını dinledikten sonra uyumamıştır.

Kısa bir süre sonra dostlarımız uyanırlar. Fakat Roket Takımı, Hile Kralı'yla birlikte hala uyumaya devam etmektedir. Dostlarımız Hile Evi'nde ilerlemeye devam ederken karşılarına bir şelale çıkar. Dostlarımız şelalenin üstündeki odunlardan karşıya geçmek zorundadırlar. Dostlarımız yavaşça odunların üstünden karşıya geçerken kılık değiştirmiş Roket Takımı yarışmayı daha önce bitirip Pokéblokları almak için dostlarımızın odununu ters çevirirler. Dostlarımız ayakta duramayınca şelaleye düşerler. Dostlarımız ilerlemeye devam ederken karşılarına bu sefer de çukur tuzakları çıkar. Ash tuzakları çok kolay bir şekilde geçeceğini düşünür. Çünkü daha önce sayısız kez Roket Takımı'nın kazdığı çukurlara düşmüştür. Fakat Ash adımını attığı gibi bir çukura düşer.

Hile Evi'nin çıkışına doğru ilerlerken Roket Takımı dostlarımızı iple bağlayıp Pikachu'yla Whismur'u yakalar. Pokémonları çaldıktan sonra Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Ash elini ipin arasından çıkartıp bir PokéTopu'nu kullanır ve içinden Corphish çıkar. Corphish kıskaçlarını kullanarak ipi keser. Jessie, Seviper'ı; James de Cacnea'yı savaş için gönderir. Cacnea, İğne Füzesi'ni kullanarak saldırır. Corphish sertleşerek saldırıyı karşılar. Corphish, Yengeç Çekici'ni kullanarak Cacnea'yı, Meowth'ın üstüne fırlatır. Meowth yere düşerken Pikachu'yla Whismur'un çuvalını elinden düşürür. Böylece Pikachu ve Whismur serbest kalır. Seviper kuyruğuyla Whismur'ı sarıp sıkar. Whismur, Çığlık Saldırısı'nı kullanarak Roket Takımı'nı sersemletir. Ardından Süpersonik'ini kullanıp Seviper'dan da kurtulur. Son olarak Hiper Ses kullanarak Cacnea'yı da Seviper'ı da savaşamaz hale getirir. Corphish de Yengeç Çekici'yle Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Yarışma sonunda ödülü dostlarımızdan hiçbiri kazanamamıştır. Ödülü Mauville Şehri'nden Ivan isimli birisi kazanır. Yarışma bittikten sonra Jigglypuff sahneyi boş bulunca sahneye çıkıp şarkı söylemeye başlar. Jigglypuff'ın şarkısından sonra dostlarımız uyurlar. Dostlarımız geceyi uyuyarak geçirirken Jigglypuff yoluna devam eder.


Sanırım Hile Evi Yarışması'ndan sonra herkes biraz dinlenmeyi hak etti. Mauville Şehri'ne ve Ash'in sıradaki spor salonu maçına gittiklerinde kahramanlarımızın önünde daha heyecanlı zamanlar da olacak. Tabii uyandıktan sonra. Çünkü uyuklarsanız kaybedersiniz.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Alanna
Hile Kralı





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Alanna: [Resim: rsiconani293.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Jigglypuff geri döner.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga