Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 313 - Jump for Joy!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Jump for Joy!
Japonca Adı:Beauty & The Beast! Shiftry & Nurse Joy!
Türkçe Adı : Joy Arayışı!

[Resim: genizet.png]

Hoenn Ligi'ne ulaşmak için Mauville Şehri'ne doğru giderken Ash ve arkadaşları dağlardaki bir Pokémon Merkezi'nde yolculuklarına ara vermeye karar verdiler.

Dostlarımız kısa bir yürüyüşten sonra dağın eteğindeki Pokémon Merkezi'ne varırlar. Fakat içeriye girdiklerinde Hemşire Joy'u bulamazlar. Dostlarımız Hemşire Joy'u aramak için üst kata çıktıklarında camın açık olduğunu ve Hemşire Joy'un dosyalarının yerde dağınık bir şekilde olduğunu görürler. Pikachu içeriye girince aniden bayılır. Ash, Pikachu'ya ne olduğunu anlamak için Pikachu'nun yanına gider; ancak Ash de Pikachu gibi bayılır. Dostlarımız neler olduğunu anlayamamışlardır. Brock, Ash'le Pikachu'nun yanına gidip onları uyandırmaya çalışır.

Kısa bir süre sonra Ash ve Pikachu uyanır. Pikachu uyanınca Brock, Pikachu'nun burnunda bir toz görür. Brock tozun Sersemletme Tozu olabileceğini düşünür. Dostlarımız odada bir güvenlik kamerası olduğunu fark ederler ve kontrol odasına çıkıp güvenlik kamerasının kayıt geçmişine göz atarlar. Dostlarımız kısa süre önce açık camdan odaya bir Shiftry'nin girdiğini görürler. Ash hemen Pokédex'ine bakar.


Shiftry: Karanlık Pokémon. Shiftry ormanın derinliklerinde yaşayan gizemli bir yaratıktır. Bin yıllık ağaçların tepelerinde yaşadıkları söylenir.

Dostlarımız kaydın devamını izlerler ve Shiftry'in Sersemletme Tozu'nu kullanarak Hemşire Joy'u kaçırdığını görürler. Dostlarımız camdan dışarıya baktıklarında ormanın içinde diğer ağaçlara göre çok daha büyük bir ağaç görürler. Pokédex, Shiftrylerin bin yıllık ağaçların tepesinde yaşadığını söylediği için dostlarımız Hemşire Joy'un ağaçta olabileceğini düşünüp ormana doğru yola koyulurlar.

Dostlarımız ormanda ilerlerken karşılarına Oddishler çıkıp Sersemletme Tozlarını kullanırlar. May yardım etmesi için Beautifly'ı çağırır. Beautifly, Fırtına Saldırısı'nı kullanarak Sersemletme Tozu'nu uzaklaştırır. Dostlarımız ilerlemeye devam ederken karşılarına bu sefer de bir Seedot sürüsü çıkar. Seedotlar, Mermi Tohumu'nu kullanarak saldırıya geçerler. Dostlarımız saldırıdan kaçıp çalılıkların arasına girerler. Dostlarımız Seedotların yanında geçen sefer karşılaştıkları Oddishleri görürler. May, Torchic'i çağırır. Torchic Kor Saldırısı'nı kullanarak Seedotlarla Oddishlere saldırır. Saldırıdan hasar gören vahşi Pokémonlar uzaklaşırlar. Dostlarımız tam gaz ilerlerken Nuzleafler dostlarımıza Mermi Tohumu'nu kullanarak saldırırlar. Dostlarımız Nuzleaflerden kaçarken Ash yardım etmesi için Taillow'u seçer. Taillow, Kanat Saldırısı'nı kullanarak Nuzleafleri uzaklaştırır.

Bu sırada bilincini kaybeden Hemşire Joy kendine gelir. Hemşire Joy uyandığında başında bekleyen Shiftr'i görünce korkar. Shiftry'nin ne istediğini anlamaya çalışırken dostlarımızın yendiği Seedotlar, Oddishler ve Nuzleafler büyük ağaca, Shiftry'nin yanına gelirler. Hemşire Joy tüm Pokémonların neden bir araya geldiğini anlamaya çalışır. Sürünün içinden bir Seedot, Hemşire Joy'a bir şeyler anlatmaya çalışır. Hemşire Joy, Seedot'ın ne anlattığını anlamaya çalışırken Seedot ilerlemeye başlar. Hemşire Joy, Seedot'ı takip eder ve hasta bir Nuzleaf görür. Hemşire Joy, Shiftry'nin kendisini Nuzleaf'i iyileştirmesi için ağaca getirdiğini anlar. Bu sırada Shiftry'nin yanına bir Nuzleaf gelip bir şeyler söyler. Nuzleaf her ne söylediyse Shiftry öfkelenip hızlıca ormana doğru gider.

Dostlarımız büyük ağaca doğru ilerlerken öfkeli Shiftry'i görürler. Ash, Shiftry'le savaşması için Treecko'yu gönderir. Treecko, Hızlı Saldırı'yla savaşa başlar. Shiftry saldırıyı atlatıp Mermi Tohumu'nu kullanır. Treecko da saldırıyı atlatıp Çarpma'yla karşılık verir. Ash, Shiftry'le savaşırken arkadaşlarını büyük ağaca gönderir. Treecko tekrar Çarpma kullanır; ama Shiftry saldırıyı atlatıp yelpaze elleriyle Treecko'yu havaya fırlatır. Treecko tekrar Çarpma'yla Shiftry'e saldırır. Fakat Shiftry pek etkilenmeyip Mermi Tohumu'nu kullanarak Treecko'yu yere fırlatır. Treecko hemen toparlanıp Hızlı Saldırı'yla Shiftry'e büyük darbe indirir. Savaş tüm heyecanıyla devam ederken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar.

Bu sırada dostlarımız büyük ağaca tırmanmaya başlarlar. Dostlarımız kısa bir tırmanıştan sonra Hemşire Joy'u büyük ağacın içinde bulurlar. Dostlarımız vahşi Pokémonların Hemşire Joy'u tuzağa düşürdüğünü düşünürlerken hasta Nuzleaf'i görürler. Dostlarımız Hemşire Joy'la konuşup tüm olan biteni anlarlar.

Dostlarımız, Nuzleaf'i iyileştirmesi için Hemşire Joy'a yardım ederken Shiftry, Hortum kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Shiftry, Hortum kullanarak Treecko'yu da havaya uçurur. Shiftry havaya uçup Mermi Tohumu'nu kullanarak Treecko'nun yere çakılmasını sağlar. Yere çakılan Treecko büyük hasar alıp ayağa kalkmakta güçlük çekerken Brock, Hemşire Joy'la birlikte Ash'in yanına gelir ve Ash'e durumu anlatır. Ash her şeyi anladıktan sonra yardım etmeye karar verir. Hemşire Joy'un ilaçlarını alması için Pokémon Merkezi'ne geri dönmesi gerekmektedir. Hemşire Joy ne yapacağını düşünürken Brock, Shiftry'le birlikte hızlıca Pokémon Merkezi'ne gidip gelir ve ilaçları getirir. Hemşire Joy Nuzleaf'e gereken tedaviyi uygulayıp beklemeye başlar. Tüm herkes endişeli bir şekilde beklerken hasta Nuzleaf uyanır.

Dostlarımız Nuzleaf iyileştikten sonra Pokémon Merkezi'ne dönüp biraz dinlendikten sonra Hemşire Joy ve vahşi Pokémonlar'la vedalaşarak Mauville Şehri'ne doğru yola çıkarlar.


Bugün kahramanlarımız Pokémonlar arasındaki dostlukların ne kadar güçlü olabileceğini gördüler. Ayrıca hayatın her zaman bir çığlık olduğunu keşfettiler.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani273.gif][Resim: rsiconani274.gif][Resim: rsiconani275.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Shiftry, Hemşire Joy'u kabilesine götürür.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga