Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 312 - The Spheal of Approval!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:The Spheal of Approval!
Japonca Adı:Protect The Ocean Museum! Attack of Team Magma
Türkçe Adı : Alkışlar Spheal'a

[Resim: genizet.png]

May'in ilk Pokémon Yarışması'ndan sonra kahramanlarımız Slateport Şehri'nin harika manzaraları altında son bir gün geçirmeye hazırlanıyorlar.

Dostlarımız Slateport Şehri'nde ikiye ayrılırlar. Brock'la May alışveriş yapmak için markete giderler, Ash'le Max de müzeye doğru yola çıkarlar. Kısa bir yürüyüşten sonra Ash'le Max müzeye ulaşırlar. Fakat müzenin kapalı olduğunu görürler. Max müzeyi görmeye çok isteklidir. Bu yüzden duvardan tırmanarak müzeye girmeyi dener. Max duvara tırmanırken karşısına bir çocuk çıkıp Max'i duvara tırmanmaması gerektiği konusunda uyarır. Ash, Max'in yanına gelip neler olduğunu anlamaya çalışırken çocuk Ash'le Max'in müzeden eşya çalmak için birlikte hareket ettiklerini düşünerek Ash ve Max'e ders vermek için Spheal'ını gönderir. Ash, Spheal hakkında bir şeyler öğrenmek için Pokédex'ine bakar.

Spheal: Alkış Pokémon'u. Spheal yuvarlanarak yürümekten daha hızlı hareket eder. Bazen okyanusu buz dağlarının üstünden geçtikleri söylenir.

Spheal eğitmeninin istediklerini yapmayıp Alkış yapar. Çocuk Spheal'a komutlar vermeye devam eder. Spheal eğitmeninin yüzüne Su Tabancası'yla saldırır. Ash'le Max, çocukla Spheal'ını izlerken şaşırırlar. Spheal en sonunda eğitmeninin istediğini yapıp Kar Fırtınası'nı kullanır. Pikachu, Yıldırım'la karşılık verir. Kar Fırtınası çok güçsüz olduğu için Yıldırım saldırısı Kar Fırtınası'nı yok edip Spheal'a ulaşır. Şok olan Spheal tek saldırıyla savaşamayacak duruma gelir. Ash ve Max, çocukla Spheal hakkında konuşurlarken konuşmalarına Kaptan Stern isimli birisi dahil olur. Kaptan Stern deniz müzesinin müdürüdür. Çocuğun adı da Marius'dur. Kaptan Stern, Ash'le Max'i müzeye davet eder.

Ash ve Max deniz müzesinde bir sürü su tipi Pokémon modeli görürler. Kaptan Stern, Ash'le Max'e eski bir siyah kaya gösterir. Sohbet sonrasında deniz müzesinin önüne kar tatlısı satıcıları gelir. Ash, Max ve Marius kar tatlısı almak için dışarıya çıkarlar. Kaptan Stern de siyah kayayı incelemek için analizlere başlamaktadır. Dostlarımız kar tatlılarını yedikten sonra kar tatlısı satıcıları aniden Pikachu'yu çalıp dostlarımızı bir kafese koyarlar. Dostlarımız kar tatlısı yedikleri için kısa bir süreliğine hareket edemezler. Dostlarımız neler olduğunu anlayamadan satıcılar üstlerindeki kıyafetleri çıkartırlar. Kıyafetleri çıkınca dostlarımız satıcıların Roket Takımı olduğunu anlarlar. Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Dostlarımız ne yapacaklarını düşünürlerken Magma Takımı müzeye girip elektrikleri keser. Kaptan Stern siyah taşın yanına gittiğinde karşısına Magma Takımı çıkar.

Magma Takımı komutanı Mightyena'sını gönderir. Mightyena, Gölge Topu'nu kullanarak Kaptan Stern'e saldırır. Saldırı patlamaya sebep olur ve bu sırada Magma Takımı müzeden çıkar. Kaptan Stern saldırıdan hasar görmemiştir; fakat Magma Takımı siyah taşı almayı başarmıştır. Bu sırada dostlarımız hala kafesin içinden nasıl çıkacaklarını düşünmektedirler. Roket Takımı müzeyi soymak için harekete geçerken müzeden çıkan Magma Takımı'nı görür. Ash, Magma Takımı'nın kaçışına seyirci kalmamak için Corphish'i çağırır. Corphish, Yengeç Çekici'yle kafesi parçalar.

Bu sırada Roket Takımı, siyah taşı Magma Takımı'ndan almak için onların karşısına çıkar. Magma Takımı'nın komutanı yine Mightyena'sını gönderir. Roket Takımı da Seviper'la Cacnea'yı kullanır. Seviper, Zehirli Kuyruk'la hızlı bir başlangıç yapar ve Cacnea da İğne Füzesi'ni kullanır. Mightyena, Çifte Takım kullanarak onları atlatır. Mightyena, Demir Kuyruk'unu kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçarken Pikachu'nun kafesini elinden düşürür. Kafes yere düşünce Pikachu serbest kalır. Dostlarımız Pikachu'nun yanına ulaşırlar. Ash, Pikachu'yu geri aldıktan sonra siyah taşı almak için harekete geçerken Kaptan Stern, Magma Takımı'yla ilgilenmesi için Sealeo'sunu kullanır. Sealeo, Şafak Işını'nı kullanarak Mightyena'yı Magma Takımı'nın üstüne fırlatır. Magma Takımı yere düşerken numuneyi elinden kaçırır. Düşen numuneyi Marius yakalar. Magma Takımı'nın üyeleri sinirlenip Mightyenalarını savaşa dahil ederler. Böylece Magma Takımı'nın üç Pokémon'u da savaşa katılır. Ash savaşa Corphish'le Pikachu'yu dahil eder. Böylece savaş üçe üç olur.

Mightyenalar üçlü Hiper Işını'yla saldırıya geçerler. Corphish, Baloncuk Işını'nı; Pikachu, Yıldırım Oku'nu; Sealeo da Şafak Işını'nı kullanır. Saldırıların çarpışması sonucunda büyük bir patlama oluşur. Dostlarımız oluşan patlamayı fırsat bilip uzaklaşırlar. Max'le Marius, Memur Jenny'e haber vermek için ilerlerken karşılarına Brock ve May çıkar. Bu sırada Ash'le Kaptan Stern tekrar Magma Takımı'yla karşı karşıya gelirler. Fakat Magma Takımı'nın Pokémonları çok güçlü olduğu için Ash numuneyi alarak uzaklaşmayı dener. Kaptan Stern de Magma Takımı'nı oyalar. Fakat Mightyena, Gölge Topu'nu kullanarak Ash'e saldırır. Ash saldırı sonrasında havaya fırlayıp numuneyi elinden düşürür. Çanta çok yüksekten düştüğü için açılır ve taşın küçük bir parçası yerde kalır. Mightyena büyük parçayı alıp kumandana götürür. Taşı alan Magma Takımı uçağa binerek uzaklaşır.

Magma Takımı gittikten sonra Kaptan Stern taşın küçük parçasını bulur. Dostlarımız Kaptan Stern ve Marius'la vedalaşarak Mauville Şehri'ne doğru yola koyulurlar.


Deniz Müzesi'ndeki sorunu arkalarında bırakan kahramanlarımız sıradaki Pokémon Salonu'nun beklemekte olduğu Mauville Şehri'ne doğru yola çıktılar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Memur Jenny
Magma Takımı Üyesi
Tabitha
Marius
Kaptan Stern





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani058.gif]


Magma Takımı Üyesi: [Resim: rsiconani262.gif]


Marius: [Resim: rsiconani363.gif]


Kaptan Stern: [Resim: rsiconani364.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani383.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Magma Takımı, Groudon'un oluşturduğu kayayı çalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga