Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 348 - The Bicker The Better
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Bicker The Better
Japonca Adı: Tag Battle! Ash Vs. May!
Türkçe Adı : En Büyük Aşklar Kavgayla Başlar
[Resim: genizet.png]

Güzel güneşli bir sabah, kahramanlarımızın Fortree Şehri’ne ve Ash’in bir sonraki salon maçına doğru seyahatleri devam ederken mükemmel bir başlangıç olmuştu.

Dostlarımız tam yola çıkacakken bir bakarlar ki May yoktur. Ash May’i almak için içeri girer ve onu kapıya doğru itmeye başlar. Binanın içinde ayna gören May saçını başını düzeltirken Ash ona kızar ve hadi çabuk ol der. May’de herkesin ayna görünce dönüp bakması gerektiğini söyleyince Ash, ben bir erkeğim der. May ve Ash orada bir süre tartışır ve en sonunda yola koyulurlar. Yolda da birbirleriyle atışırlarken bir çift dostlarımızın yanına gelir. Erkek olan Adının Oscar, bayan olan ise adının Andi olduğunu söyler. Oscar Ash ve May’e sizin birbirinize ne kadar aşık olduğunuzu gördük ve size maç teklifi etmeye geldik der. Pokémon savaşı deyince Ash’in gözleri parlar. Oscar, Pokémon Takım Savaşı yapacaklarını ve hiç Pokémon değişikliği olmadan her eğitmenin bir Pokémon kullanabileceği bir savaş olacağını söyler.

Brock’un hakemliğinde savaş başlar. Oscar Nidoking’i seçer.

Nidoking: Matkap Pokémon’u. Nidoking büyük kuyruğunu mesafe yaratmak üzere sallar ardından vücudunun tüm gücüyle şarj olur.


Andi’de Nidoqueen’i seçer.

Nidoqueen: Matkap Pokémon’u. Nidoqueen’in tüm vücudunu kaplayan, kendisine karşı kullanılacak her saldırıya karşı onu koruyan kalın bir teni vardır.

Ash, Corpish’i May’de Skitty’i seçer. Corpish Baloncuk Işınını Skitty’de Yardım sayesinde Korsaldırısını kullanır. İki saldırı havada çarpıştığı için Corpish Skitty’e kızar. Skitty’de yanlışlıkla Korsaldırısını Corpish’e doğrultur. İki Pokémon tartışırken Nidoking ve Nidoqueen Dinamik Yumrukla iki Pokémon’u uçurur. Corpish saldırı yapmak için öne çıktığı anda Skitty Kar Fırtınasını kullanır. Bu yüzden Corpish donar. May buzu eritmek için Skitty’e Yardımı kullan der fakat Skitty Ağ Vuruşunu kullanır ve işler daha kötüye gider. Ard arda Yardımı kullanan Skitty en sonunda Koz saldırısıyla Corpish’in buzlarını eritir. Bu olanlara çok sinirlenen Corpish, Skitty’i kovalamaya başlar. Nidoking ve Nidoqueen Takla Atma saldırısını kullanırlar. Bu saldırıyla dostlarımızın Pokémonlar’ının işleri biter. Bu sayede Oscar ve Andi kazanır.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Ariados

Oscar ve Andi bu sefer Roket Takımı’na rastlarlar. Jessie ve James’i de savaşa davet eden ikili olumlu yanıt alırlar. Jessie ve James’te maçta kavga ettikleri için Nidoking ve Nidoqueen’den gelen Hiper Işınla havaya uçarlar.

Ash ve May kavga ede ede yürürlerken aynı zamanda Jessie ve James’te kavga ede ede yürümektedirler. Bir müddet sonra Roket Takımı ve dostlarımız karşılaşırlar. Olayı anlayan Jessie May’i yanına çeker ve biz kızlar olarak sizi yeneriz der. James’te Ash’i yanına çeker ve hadi kızlara günlerini gösterelim der.

Brock’un hakemliğinde Pokémon Takım Maçı başlar. Ash, Corpish’i, James Cacnea’yı seçer. Kızların tarafında ise Jessie, Seviper’ı, May ise Skitty’i seçer. Savaş erkeklerin lehine devam ederken Jessie Dustox’u da gönderir. Dustox’un da gelmesiyle işler iyice çığırından çıkar ve tüm Pokémonlar birbirlerine saldırmaya başlarlar. Brock iki Pokémon kullandığı için kızları diskalifiye eder ve erkeklerin kazandığını açıklar. Bu tutumu yüzünden Dustox’un Hortum saldırısı yüzünden uçar.

Meowth yanında Pikachu’yu görünce bu kargaşadan yararlanabiliriz diye düşünür ve bu düşüncesini Jessie ve James’e anlatır. Seviper Sis saldırını kullanır. Meowth’da Pikachu’yu çalar. Kaçmaya çalışırlar fakat Skitty Yardım saldırısı sayesinde Ağ Vuruşunu kullanır. Böylece Roket Takımı kaçamaz. Seviper, Skitty’e saldırmak için atağa geçer. Bu seferde Corpish Baloncuk Işınıyla Seviper’ı uçurur ve Skitty’i korur. Ardından Skitty’nin İkili Tokat saldırısı sayesinde Pikachu serbest kalır. Corpish ve Skitty’nin İkili Saldırısıyla da Roket Takımı havaya uçar. Bu olaylardan sonra Ash ve May birbirlerinden özür dilerler ve eskisi gibi yolculuğa devam ederler.

Başlarından geçen yeni bir takım savaşı deneyimiyle Ash ile May arasındaki arkadaşlık ve güven bağları daha da kuvvetlendi. Devam eden serüvenlerinde önemli bir daha atılmış oldu.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Oscar
Andi








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani341.gif]


May: [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif][Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Oscar:[Resim: rsiconani034.gif]


Andi: [Resim: rsiconani031.gif]







[Resim: olaylar.png]

- Ash ve May takım maçı yaparlar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige

Bu bölüm gerçekten çok iyiydi. İzlemeyenlere izlemesini şiddetle tavsiye ederim. Sen de çok güzel yazmışsın. Eline, klavyene sağlık...
Pokemonun ingilizce bölüm isimleriyle ilgili yaratıcılıkları nerden geliyor merak ediyorum doğrusu.Bölüm adlarıyla her bölümde illahaki bir gönderme yapacağız çabası içerisindeler ,keşke bu çabalarını bölüm hikayelerinde de gösterseler :D
(27-05-2014, 04:25 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu bölüm gerçekten çok iyiydi. İzlemeyenlere izlemesini şiddetle tavsiye ederim.
Aynen, katılıyorum.