Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 310 - Having a Wailord of a Time
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Having a Wailord of a Time
Japonca Adı:The Great Starter Pokémon Panic!
Türkçe Adı : Mükemmel Bir Zaman Geçirmek

[Resim: genizet.png]

Slateport Şehri'ndeki Pokémon Yarışması'na çok az bir zaman kalmıştır. Her yerden önceden gelen eğiticiler tekniklerini mükemmelleştiriyor ve son hazırlıklarını yapıyorlar.

Bugün dostlarımızı May'in yarışmaya katılabilmesi için yapılması gereken son hazırlıkları yaparken buluyoruz. May, Torchic'i Brock'un yanında bırakıp Beautifly ile antrenman yapmak için dostlarımızın yanından ayrılır. Dostlarımız yemek yerken eğitmenlerin ilk ortaklarının yani başlangıç Pokémonları hakkında sohbet ederler. Sohbetleri sırasında Max, Brock'a ilk Pokémon'unu sorar. Brock da onun onuncu yaş günü hediyesi olarak babası tarafından hediye edilişini anlatır. Max, Brock'un ilk Pokémon'unu nasıl aldığını öğrendikten sonra ilk Pokémon'unu nasıl alacağını hayal ederken dostlarımız Hemşire Joy'la sohbet ederler. Sohbet sonrasında dostlarımız Hemşire Joy'a, Pokémonları muayene ederken yardım etmeye karar verirler.

Hemşire Joy, başlangıç Pokémonlarını muayene ettikten sonra egzersiz yapmaları için onları PokéToplarından çıkartır. Bu sırada May Pokémon Merkezi'ni arayıp sahilde kıyıya vurmuş bir Wailord olduğunu söyler. Ash, Wailord hakkında bir şeyler öğrenebilmek için hemen Pokédex'ine bakar.


Wailord: Büyük boy balina Pokémon'u. Wailord şimdiye kadar keşfedilen en büyük Pokémon'dur. Su altına dalarken ve avlarını kovalarken ortaya muhteşem görüntüler çıkabilir.

Hemşire Joy, Wailord'la ilgilenmek için Pokémon Merkezi'nden ayrılıp sahile giderken başlangıç Pokémonlarını dostlarımıza emanet eder. Fakat Brock, Hemşire Joy'u dinlemeyip onun peşinden gider. Max ve Ash, Pokémonların başında kalırlar. Başlangıç Pokémonlar'ı uslu dursalar da Torchic dostlarımızdan kaçıp dışarıya doğru koşmaya başlar. Treecko, Torchic'in kaçmasına engel olur. Max, Torchic'i kucağına alıp odaya götürürken Torchic, Max'i gagalayıp kaçar. Ash, Torchic'in dışarıya çıkmasını engellemek için Corphish'i gönderir. Ancak Torchic, Corphish'i de atlatıp Pokémon Merkezi'nin dışına çıkar. Dostlarımız yanlarına başlangıç Pokémonlarını da alarak Torchic'in peşinden giderler. Atlatılan Corphish çok sinirlenip Torchic'in yanına doğru hızlıca ilerler ve kıskaçlarını kullanarak saldırıya geçer. Ash'le Max ne olup bittiğini anlayamadan Torchic ve Corphish savaşa başlarlar.

Yavru Torchic, İnanılmaz bir şekilde Corphish'i savaşamayacak duruma getirir. Ash'le Max, Corphish'i baygın görünce bir hayli şaşırırlar. Corphish kendini toparlayıp yeniden Torchic'in peşine düşer. Torchic yakın mesafeden Corphish'in yüzüne Kor saldırısını kullanarak Corphish'i yere düşürür. Böylece Corphish yeniden savaşamayacak duruma gelir. Ash'le, Max, Corphish'in ikinci kez bebek Torchic'e kaybetmesine bir hayli şaşırmışken Torchic aniden parlamaya başlar. Parlama sonrasında Torchic evrim geçirip Combusken'e dönüşür. Ash, Combusken hakkında bilgi edinebilmek için Pokédex'ine bakar.


Combusken: Genç kümes hayvanı Pokémon'u. Combusken, Torchic'in gelişmiş halidir. Hızlı ve güçlü ayakları 1 saniyede 10 tane tekme atabilir.

Ash'le Max yeni eğitmenin birazdan Pokémon Merkezi'ne gelip yeni Pokémon'unu alacağını bildikleri için endişelenirler. Ash'in aklına bir fikir gelir. Bu sırada May, Wailord iyileştikten sonra Pokémon Merkezi'nde dinlenmektedir. Max, May'i oyalarken Ash başlangıç Pokémon'u olan Torchic'in yerine May'in, Torchic'ini koyar. Combusken'i de başka bir odaya kilitlerler. Fakat eğitmen ilk Pokémon'unu seçerken Combusken odada pek rahat durmayıp gürültü çıkartır. Ash gürültünün sadece bir rüzgar olduğu konusunda Hemşire Joy'u ikna eder. Fakat yeni eğitmen Torchic'i seçmeyi düşünürken Ash, Torchic'i kötülemeye başlar. Ash eğitmenin Torchic'i seçmesini engellemeye çalışırken Max, May'i daha fazla oyalamayı başaramaz. May, Torchic'e bir şey olup olmadığından şüphelenmeye başlayıp Max'e neler olduğunu sorarken olanları Max'ten öğrenir ve öfkeli bir şekilde odaya girer. May odaya girince Torchic hemen May'in kucağına gider. Hemşire Joy neler olduğunu anlamaya çalışırken aniden odaya Combusken girer. Hemşire Joy, Combusken'in başlangıç Pokémonlarının odasına nasıl girdiğini merak ederken Ash'le Max, Hemşire Joy'a Torchic'in evrimleşip Combusken'e dönüşmesini anlatırlar.

Dostlarımız Hemşire Joy'la konuşurken Roket Takımı balonla Wailord'u götürmektedir. Dostlarımız Wailord'u havada görünce ters bir şeyler olduğunu düşünüp dışarıya çıkarlar. Dostlarımızı gören Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Ash, Wailord'u kurtarması için Pikachu'yu gönderirken Combusken harekete geçer. Combusken, Alev Püskürtücüsü'nü kullanarak Roket Takımı'nı yakar. Yanan Roket Takımı neler olduğunu anlayamadan Combusken, Wailord'un içinde olduğu ağın ipini ayak pençesini kullanarak keser ve Wailord okyanusun içine düşer. Pikachu, Yıldırım'ını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra yeni eğitmen Steph, Mudkip'i seçer. Steph'in babası Treecko'yu çok tatlı bulduğu için Hemşire Joy'dan, Treecko'yu ister. Babası ve kızı yeni başlangıç Pokémonlarını alarak Pokémon Merkezi'nden ayrılırlar. Ash, Combusken seçilmediği için üzülürken Hemşire Joy cesur Combusken'i Pokémon Merkezi'nde Pokémon Koruması olarak kullanmaya karar verir.
Dostlarımız pratik yapmak için Hemşire Joy'la vedalaşarak Pokémon Merkezi'nden ayrılırlar.


Torchic'in Combusken'e gelişmesi yeni eğiticiler için işleri daha ilginç hale getirdi. Şimdi Treecko ve Mudkip'in yeni evlerini bulmasıyla Max'in aklında tek bir şey vardı. İlk Pokémon'unu seçmek!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Flint
Stephanie





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Norman: [Resim: rsiconani285.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani256.gif]


Drew: [Resim: rsiconani315.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani278.gif][Resim: rsiconani298.gif][Resim: rsiconani306.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani321.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Hemşire Joy, Combusken'i koruma olarak alır.
- Brock'un ilk Pokémonu'nun, Onix olduğu öğrenilir.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga