Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 309 - Now That's Flower Power!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Now That's Flower Power!
Japonca Adı:A Rival For May! Intensive Pokémon Contest Training!
Türkçe Adı : İşte Çiçeğin Gücü!

[Resim: genizet.png]

Slateport Şehri'ne geldikten sonra kahramanlarımız için ilk durak Pokémon Merkezi'dir. İşte burası May ve diğer yetenekli Pokémon eğitmenlerinin Pokémon Yarışması'na kayıt olmak için geldikleri yerdir.

Bugün dostlarımızı Pokémon Yarışması'na kayıt olmak için Pokémon Merkezi'nde gezerken buluyoruz. Dostlarımız May'i Pokémon Yarışması'na kayıt ettirdikten sonra Slateport Şehri'nin sahiline giderler. Dostlarımız antrenman yaparken Beautifly'ın Fırtına Saldırısı'nı daha rahat kullanabilmesi için yer değiştirirler. Beautifly antrenmana devam ederken Gümüş Rüzgarı'nı kullanmayı dener; fakat sonuç hüsrandır. May, Beautifly'a raketler gönderir. Beautifly Fırtına Saldırısı'nı kullanarak raketleri güvenli bir şekilde geri gönderir. Ancak May raketlerden birini yakalamayı unutur. Raket yakında duran bir çocuğun üstüne gider. Çocuk raketi tutup May'e geri verip May'i hareketinin çok gülünç olduğu konusunda aşağılar. Kısa bir laf dalaşından sonra dostlarımız çocuğun yanından ayrılırlar.

Ash ve May kendi aralarında antrenman savaşı yaparlar. Ash antrenman için Taillow'u gönderir. May de Beautifly'ı kullanır. Beautifly, Çarpma kullanır ve Taillow saldırıyı atlatıp Gagalama'yı kullanır. Beautifly de saldırıyı atlatıp Ağ Vuruşu'nu kullanır. Saldırı hedefini bulur ve Taillow ağlarla sarılır. Beautifly Fırtına Saldırısı'nı kullanarak Taillow'u yere fırlatır. Yere düşen Taillow hala ağların içinde olduğu için ayağa kalkmakta zorluk çeker. Taillow ağı ısırarak içinden çıkmaya çalışırken Beautifly, Gümüş Rüzgarı'nı dener. Ancak sonuç gene hüsran olur. Taillow, Beautifly'ın ıskalamasını fırsat bilip ağın içinden çıkar ve Kanat Saldırısı'nı kullanarak Beautifly'ı yere savurur. Savrulan Beautifly savaşamaz hale gelir. Dostlarımızın antrenmanını izleyen bir adam savaş sonrasında Ash'in yanına gelip Ash'i tebrik eder. Dostlarımız adamla tanışırlar. Adam Pokémon koordinatörüdür. İsmi Bay Büyük'tür. Bay Büyük, May'le Pokémon Yarışmaları ve koordinatörlük hakkında sohbet eder. Sohbet ederken Bay Büyük, May'e bir Pokéblok kutusu verir. Sohbetin ardından Bay Büyük dostlarımızı dükkanına davet eder.

Kısa bir yürüyüşten sonra dostlarımız dükkana ulaşırlar. Dükkanda dostlarımızın karşısına Torchic çıkar. Fakat Torchic'in ağzı simsiyahtır. Torchic, Bay Büyük'ün havai fişeklere renk vermek için kullandığı Böğürtlenleri yediği için ağzı simsiyah olmuştur. May, Torchic'in hatasını telafi etmek için dostlarımızla birlikte böğürtlen aramaya gider. Böğürtlen ararken dostlarımız Torchic'in kaybolduğunu fark ederler. Torchic'i ararken Torchic'in sesini duyan dostlarımız hemen sesin geldiği yöne doğru ilerlemeye başlarlar ve onun böğürtlen bulduğunu görürler. Ancak Torchic meyveyi alırken dalı koparır. Yere düşen Torchic'i Beautifly, Ağ Vuruşu'yla kurtarır. Ancak meyveleri sahilde May'i aşağılayan çocuk alır. May meyveleri geri ister. Çocuk meyveleri bir Pokémon savaşından sonra vereceğini söyleyerek May'e meydan okur. Savaşa başlamadan önce çocuk dostlarımıza ismini söyler. Çocuğun ismi Drew'dir. May savaş için Beautifly'ı kullanır. Drew da Roselia'sını kullanır. Ash hemen Pokédex'ine bakar.


Roselia: Diken Pokémon'u. Roselia'nın kokusu huzur getirir. Ama kafasındaki dikenler yüksek dozda zehir içerir.

Beautifly, Çarpma kullanarak hızlı bir başlangıç yapar. Ardından Taç Yaprak Dansı'yla Beautifly'ı durdurup sersemletir. Roselia, Beautifly'ın gardının düşmesini fırsat bilip Sersemletme Tozu'nu kullanarak Beautifly'i yere düşürür. Beautifly kendini toparlayamadan Roselia, Sihirli Yaprak kullanarak saldırıya geçer. Beautifly kendini toparlayıp Gümüş Rüzgarı'nı kullanarak Sihirli Yaprak saldırısını karşılayıp Roselia'ya büyük darbe indirir. Savaş devam ederken Brock'un yanında duran böğürtlenler çalınır. Dostlarımız neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı sloganını söyledikten sonra balonla uzaklaşır.

May savaşı yarıda bırakıp dostlarımızla birlikte Roket Takımı'nın peşine düşer. Pikachu, Yıldırım Oku'nu kullanır. Fakat Roket Takımı, aldığı Zapback Mark 2 isimli elektrik emici sayesinde saldırıyı emer. Pikach,u Yıldırım Oku'nu tekrar denerken Roselia, Güneş Işını'nı kullanarak Zap Mark 2'yi patlatır. Pikachu bunu fırsat bilip Yıldırım Oku'nu kullanır. Roselia tekrar Güneş Işını'nı kullanır. Çifte saldırı sonrasında Roket Takımı havaya uçar.

Roket Takımı böğürtlenleri havaya uçarken elinden kaçırır ve Torchic de onları yakalar. Dostlarımız Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Bay Büyük'ün yanına gidip böğürtlenleri Bay Büyük'e teslim ederler. Bay Büyük böğürtlenleri gece yaptığı havai fişek gösterisinde kullanır. Dostlarımız gösteriyi izledikten sonra geceyi geçirmek için Pokémon Merkezi'ne doğru yola koyulurlar.


Kahramanlarımız harika Pokémonlarla süslenmiş gökyüzüne bakarken May her zaman olduğundan daha fazla kendinden emin bir şekilde yaklaşan Pokémon Yarışması'nı bekliyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Drew





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Brawly: [Resim: rsiconani315.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani261.gif][Resim: rsiconani263.gif][Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani352.gif]




[Resim: olaylar.png]
- May, Pokéblock alır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga