Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 306 - A Meditite Fight!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Meditite Fight!
Japonca Adı:Meditite and the Battle Girl! In a Storm!
Türkçe Adı : Meditite Savaşı!

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Brock'un enfes kahvaltısıyla birlikte yeni bir çalışma gününe başlarlar. Ancak Ash'in düşündüğü tek şey Dewford Spor Salonu rövanş maçıdır.

Bugün Ash'i dalgalardan kaçarak konsantrasyon arttırma eğitimine devam ederken buluyoruz. Ash ve Pokémonları bu sefer eğitimi başarıyla tamamlarlar. Eğitimden sonra dostlarımız hep birlikte kahvaltı etmeye başlarlar. Kahvaltı ederken dostlarımızın karşısına bir kız çıkıp isminin Shauna olduğunu söyler. Ayrıca Shauna, Brawly'nin en iyi stajyeri ve sevgilisidir. Tüm bunları dostlarımıza anlattıktan sonra Shauna, Ash'e meydan okur. Yemeğe ve savaşa aç olan Ash, Shauna'nın meydan okumasını hemen kabul eder. Ash seçimini Pikachu'dan yana kullanır. Ancak daha savaşa başlamadan dostlarımız Shauna'yla Ash'in karınlarının gurultusunu duyarlar. Dostlarımız Shauna'yı da kahvaltıya davet ederler. Dostlarımız hep birlikte kahvaltı ettikten sonra savaşa başlamaya karar verirler. Fakat Brock onlar maça başlamadan Ash'e bulaşıkları yıkaması gerektiğini hatırlatır. Shauna da bulaşıkları çabuk yıkayabilmesi için Ash'e yardım eder. Bulaşıkları yıkadıktan sonra Ash'le Shauna savaşa başlarlar. Ash, ilk olarak Pikachu'yu gönderir. Shauna da savaş için bir Meditite kullanır. May hemen Pokédex'ine bakar.

Meditite: Meditasyon Pokémon'u. Meditite ruhsal enerjisini arttırmak için meditasyon yapar. Günde sadece bir meyve yediği söylenir.

Meditite, Odak Yumruğu kullanarak hızlı bir başlangıç yapar. Pikachu saldırıyı atlatır. Meditite, Uçan Diz Tekmesi'ni kullanarak tekrar saldırır. Pikachu bu saldırıyı da atlatır. Meditite yumruklarını ve tekmelerini kullanarak arka arkaya saldırılar yapar. Pikachu tüm saldırıları atlatır. Meditite, Uçan Diz Tekmesi'ni kullanarak yeniden saldırıya geçer. Pikachu, Hızlı Saldırı kullanarak karşı saldırıya geçer. Meditite, Uçan Diz Tekmesi'yle Pikachu'yu havaya fırlatacakken Pikachu dalgalardan kaçtığı şekilde Uçan Diz Tekmesi'ni de atlatıp Hızlı Saldırı'yla Meditite'yi yere savururken Brawly dostlarımızın yanına gelir. Dostlarımız sorunun ne olduğunu anlamaya çalışırlar. Brawly dostlarımızı Dewford Adası'na yaklaşan büyük bir fırtına olduğu konusunda uyarır. Dostlarımız Brawly'i dinleyip hemen körfezden ayrılmaya karar verirler.

Dostlarımız Brawly ve Shauna'yla birlikte körfezden uzaklaşırken fırtınaya yakalanırlar. Brawly dostlarımızı yakınlardaki bir mağaraya götürürken dostlarımız ormanda fırtınaya yakalanmış Seedotlar ve Shroomishler görürler. Dostlarımız fırtınanın altında kalmış Pokémonları da yanlarına alarak mağaraya doğru ilerlemeye devam ederler. İlerlerken dostlarımızın üstüne doğru bir kaya parçası yuvarlanmaya başlar. Brawly yardım etmesi için Hariyama'yı çağırır. Hariyama, Kol Darbesi'ni kullanarak kayayı parçalar. Şiddetli fırtınadan dolayı büyük bir ağaç dostlarımızın üstüne doğru sürüklenir. Pikachu da Yıldırım Oku'nu kullanarak ağacı parçalar. Ancak dostlarımızın üstüne düşen tek şey kaya parçaları ve ağaç değildir. Roket Takımı da ağaçla beraber dostlarımızın üstüne düşer. Dostlarımız biraz tereddüt ederek de olsa Roket Takımı'na yardım etmeye karar verirler. Roket Takımı'nı da aralarına alarak dostlarımız mağaraya doğru ilerler.

Biraz daha yürüdükten sonra sonunda dostlarımız mağaraya ulaşırlar. Dostlarımız sohbet ederek geceyi geçirip uyurlar. Sabah olunca fırtınadan eser kalmadığını görürler. Fırtına bitince Roket Takımı hemen harekete geçip sloganını söylemeye başlar. Sloganı söyledikten sonra Jessie savaş için Seviper'ı, James de Cacnea'yı seçer. Seviper, Zehirli Kuyruk'unu, Cacnea da İğne Füzleri'ni kullanır. Pikachu saldırıları atlatıp Yıldırım Oku'nu kullanırken Brawly mağarada Yıldırım saldırısı kullanmaması gerektiği konusunda Ash'i uyarır. Çünkü herhangi bir elektrik saldırısı tüm duvarların yıkılmasına sebep olacaktır. Brawly bu yüzden Hariyama'yı gönderir. Hariyama, Ölüm Vuruşu'yla Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Shauna, Ash'e bir kez daha meydan okur. Ash meydan okumayı kabul eder. Brawly kuralları açıkladıktan sonra savaş başlar. Her iki eğitmen de geçen maçta kullandıkları Pokémonları kullanırlar. Meditite, Odak Yumruğu'nu kullanarak savaşa başlar. Pikachu da karşılık olarak Hızlı Saldırı ile saldırır. Meditite, Saptama kullanarak saldırıyı atlatır. Pikachu tekrar Hızlı Saldırı kullanır. Meditite saldırıyı atlatıp Uçan Diz Tekmesi'ni kullanır. Pikachu saldırıyı atlatır. Meditite gardını düşürünce Pikachu bunu fırsat bilip Yıldırım Oku'yla Meditite'ı yere devirir. Devrilen Meditite aldığı darbeden sonra savaşa devam etmeyi başaramaz. Ash, Shauna'yla savaşı bitince rövanş maçı için Brawly'e meydan okur. Brawly, Ash'in meydan okumasını kabul eder. Ancak rövanş maçını spor salonunda yapmayacaklardır. Brawly'nin özel olarak antrenman yapmaya gittiği bir adaya doğru yola çıkarlar. Bakalım Ash, Brawly'i yenip rozetini kazanabilecek mi?

Brawly ile yapacağı rövanş maçına çok sıkı bir şekilde hazırlandıktan sonra Ash sonunda Hoenn Bölgesi'ndeki ikinci rozetini kazanma şansı elde etti. Ağzındaki taze yenilginin tadıyla acaba Ash ne tür bir savaş planı geliştirecek? İzlemeye devam edin!


Brawly ile yapacağı rövanş maçına çok sıkı bir şekilde hazırlandıktan sonra Ash sonunda Hoenn Bölgesi'ndeki ikinci rozetini kazanma şansı elde etti. Ağzındaki taze yenilginin tadıyla acaba Ash ne tür bir savaş planı geliştirecek? İzlemeye devam edin!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Brawly
Shauna





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Brawly: [Resim: rsiconani297.gif]


Shauna: [Resim: rsiconani307.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani263.gif][Resim: rsiconani273.gif][Resim: rsiconani278.gif][Resim: rsiconani285.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash ve Brawly yeniden maç yapmak için hazırlanırlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga