Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 305 - Ready, Willing And Sableye!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Ready, Willing And Sableye!!
Japonca Adı:The Startling Sableye!
Türkçe Adı : Herşeye Hazır, İstekli Bir Sableye

[Resim: genizet.png]

Başka büyüleyici bir gün daha ve kahramanlarımız Ash’in Dewford Spor Salonu rövanş maçı için hazırlık çalışmasına devam ediyorlar. Fakat onlar için hiçbir şey iyi bir yemekten daha önemli değildir!

Bugün dostlarımızı Brock’un sandviçleri yapmasını beklerken buluyoruz. Fakat yemek bekleyenler sadece dostlarımız değildir. Pokémonlar da yemek beklemektedirler. Brock sandviçleri yaparken meyveleri kesmesi için Corphish’den yardım ister. Corphish meyveleri güzel bir şekilde keser. Ancak kestiği tek şey meyveler değildir. Corphish kesilmiş olan sandviçleri tekrar kesince dostlarımız mecburen sandviçlerini kaşıkla yerler.

Bu sırada Roket Takımı eski bir altın madeni bulur. Roket Takımı eski madende hala altın bulunabileceğini düşünerek madene girer. Biraz ilerledikten sonra ürkütücü bir hayalet Pokémon’uyla karşılaşırlar. Roket Takımı kaçarken Meowth’ın ayağı takılır. Jessie’le James korkularından arkalarına bakmadan kaçtıkları için Moewth’ı madende hayaletle baş başa bırakırlar. Roket Takımı madenden çıktıktan sonra Meowth’ın madende kaldığı fark eder. Meowth’ı nasıl geri alabileceklerini düşünürlerken antrenman yapmak için yer arayan dostlarımızı görürler ve hemen saklanırlar. Dostlarımız cesaretlerini sınamak için terk edilmiş eski altın madenine girerler.

Bu sırada baygın Meowth kendine gelir. Meowth uyandığında bir hayalet Pokémon olan Sableye’ı görür. Sableye, Meowth’dan bir süre yanında kalmasını ister. Meowth, Sableye’nin isteği üzerine onunla kalır. Sableye ve Meowth madende gezen dostlarımızı görürler ve onları korkutmaya giderler. Madende gezerken Ash , Corphish’i de dışarıya çağırır. Dostlarımız Corphish’i korkutarak davranışlarını düzeltmeyi planlamışlardır. May ve Max ürkütücü sesler çıkartıp beyaz çarşafın içine girdikten sonra Corphish’in karşısına çıkarlar. Corphish çok korktuğu için saldırıya geçer. Corphish saldırıya geçince Max’le May’in üzerindeki beyaz çarşaf düşer. Corphish kendisini korkuttukları için çok sinirlenip Çarpma saldırısı kullanarak Max ve May’i altın madenindeki eski vagonun içine fırlatır. Corphish tekrar Çarpma saldırısını kullanarak vagonu harekete geçirir. May’le Max madenin alt katmanlarında ilerlerken Sableye karşılarına çıkıp onları korkutur. Max, May’e korkmaması gerektiğini gördükleri şeyin sadece hayalet tipi olan Sableye olduğunu söyler. May hemen Pokédex’ine bakar


Sableye: Karanlık Pokémon’u. Sableye mağaranın derinliklerinde yaşar ve kaya parçalarını yer. Keskin pençelerini kullanarak toprağı kazabilir.

May ve Max’in korkudan ödü patlarken Sableye onların karşısına geçip güler. Sableye’a sinirlenen May, savaş için Torchic’i gönderir. Torchic, Kor kullanarak savaşa başlar. Sableye saldırıyı atlatıp Yalama kullanarak Torchic’in işini bitirir. May bayılan Torchic’i hemen geri çağırır. Sableye’ın yaptıklarını izleyen Meowth, Torchic yenildikten sonra Sableye’ın yanına gelip May ve Max ile dalga geçer. Dalga geçtikten sonra Meowth ağ kullanarak Max’le May’i yakalar.

Bu sırada Ash madenin dışına çıkmayı başarır. Ancak dostlarımız May’leMax’in hala dönmediğini fark edince endişelenip onları aramak için tekrar madene girerler. Bu sırada Meowth ve Sableye kameralardan dostlarımızın madene girdiğini görürler. Dostlarımız madende ilerlerken karşılarına bir vagon çıkar. Sableye gizlice yalama kullanarak Brock’la Ash’in enselerini gıdıklar. Dostlarımız garip bir ses duyunca kendilerini bir şeyin izlediğini fark ederler. Dostlarımız kendilerini neyin izleyebileceğini düşünürken Meowth da Corphish’in sırtına vurur. Sırtına darbe alan Corphish bunun da Ash’in bir planı olduğunu düşünüp Ash’le Pikachu’ya saldırır.

Bu sırada kameralardan olanları izleyen Max ile May ne yapacaklarını düşünürlerken May, Torchic’i PokéTopu’ndan çıkarır. Torchic, Kor kullanarak Max’le May’in içinde olduğu ağı yakar.

Birbirleriyle kavga etme noktasına gelen Corphish ve Pikachu savaşmaya başlarlar. Corphish’le Pikachu savaşa başlayınca Meowth bunu fırsat bilip ağ kullanarak ikisini de yakalar. Pikachu’yla Corphish’i yakaladıktan sonra Meowth yanında Sableye’la birlikte dostlarımızın karşısına çıkar. Dostlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken Max’le May vagonla dostlarımızın yanına gelirler. May, Sableye’a Meowth’ın kendisini Pikachu ve diğer Pokémonları yakalamak için kullandığını, Meowth’ın Roket Takımı isimli bir kötülük çetesinin üyesi olduğunu anlatır. Tüm bunları duyan Sableye’ın kafası karışır.

Sableye ne yapacağını düşünürken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı sloganını söyledikten sonra hemen harekete geçip ağın içindeki Corphish’le Pikachu’yu alırlar. Roket Takımı Pikachu’yla Corphish’i aldıktan sonra Meowth da onların yanına gider. Ash, Roket Takımı’na engel olmak için Taillow’u gönderir. Jessie, Taillow’dan kurtulmak için madene bomba atar. Eski maden bombanın verdiği hasarı kaldıramayıp yıkılmaya başlar. Tüm olanlardan sonra Sableye madenden çıkmaları için dostlarımıza yardım eder. Dostlarımız madenden çıktıktan sonra Roket Takımı’nı bulurlar. Sableye, Pikachu’yla Corphish’i ağın içinden çıkartır. Corphish, Yengeç Çekici’ni; Pikachu da Demir Kuyruk’unu kullanarak Roket Takımı’nı yere savururlar. Savrulan Roket Takımı’nı Sableye, Gece Karanlığı saldırısı kullanarak havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız yeniden normale dönerler. Corphish’in öfkesi geçer. Dostlarımız Sableye ile vedalaşarak eğitime devam etmek için yeniden yola koyulurlar.


Belki Sableye Dewford Adası’nda yeni bir yer bulduğu zaman Ash ve Roket Takımı’na yeniden rastlayabilir. Ama kesin olan bir şey var ki bir daha ki sefere gerçek dostlarının kim olduğunu bilecek.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani302.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga