Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 304 - Seeing is Believeing!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Seeing is Believeing!
Japonca Adı:Beautifly & Dustox! The Final Evolution!
Türkçe Adı : Görmek İnanmaktır!

[Resim: genizet.png]

Dewford Adası sürprizlerle dolu bir yer ve Profesör Birch'le karşılaşmak da bu sürprizlerden biri oldu. Biraz daha kahvaltı? Uzman şef için problem olmaz.

Bugün dostlarımızı kamplarında kahvaltı ederken buluyoruz. Kahvaltı ederken dostlarımız yakaladıkları yeni Pokémonları Profesör Birch'e gösterirler. Dostlarımız kahvaltıdan sonra antrenmana devam etmek için yola çıkarlar. Max yolda ilerlerken yeni bir Pokémon görebilmek için etrafa bakarken kafasına bir Seedot düşer. Düşen Seedot'ın ardından iki tane daha Seedot yere düşer. May, Seedotlar hakkında bir şeyler öğrenebilmek için Pokédex'ine bakar.

Seedot: Meşe Palamudu Pokémon'u. Seedot başını dallara sabitlediğinde bir meşe palamuduna benzer. Aniden yoldan geçenlerin başına atlar.

Dostlarımız karşılarına çıkan Seedotların pek mutlu olmadığını fark ederler. Dostlarımız Seedolar'ın neşesini yerine getirebilmek için vücutlarını yaprakla cilalarlar. Seedotlar bundan çok hoşlanırlar. Dostlarımız Seedotları mutlu ederken aniden birileri sis bombası kullanarak dostlarımıza saldırırlar. Kimse neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp Seedotları çalmak için harekete geçer. Seviper, Zehirli Kuyruk'unu kullanarak saldırıya geçerken Corphish hızlı davranıp Pense Saldırısı kullanıp Seviper'ı kuyruğundan yakalayıp yere savurur. Jessie savaşa Cascoon'unu da dahil eder. Fakat Jessie, Cascoon'u hala Silcoon zannetmektedir. May de Silcoon'u çağırır. Cascoon, Çarpma kullanarak savaşa başlar. Silcoon da Çarpma'ya aynı şekilde Çarpma kullanarak karşılık verir. Savaş başladığında Silcoon aniden parlamaya başlar. Parlayan Silcoon evrim geçirip Beautifly'a dönüşür. May hemen Pokédex'ine bakar.

Beautifly: Kelebek Pokémon. Beautifly, Silcoon'un evrimleşmiş halidir. Tatlı polenleri vardır. İlkbahar rüzgarında çiçekten çiçeğe dolaşmayı çok sever.

Jessie, May'in Silcoon'unun Beautifly'a evrimleşmesini kıskanıp öfkelenir. Cascoon, Ağ Vuruşu'yla saldırır. May ne yapacağını bilemezken Corphish saldırıyı karşılayıp Yengeç Çekici'yle Roket Takımı'nı ormanın derinliklerine fırlatır. Brock, May'e Beautifly için özel bir jel verir. May, Pokémon Yarışmaları için ufak bir deneme yapar. Beautifly, Fırtına kullanarak May'in attığı frizbiyi döndürmeye çalışır. Ancak ilk denemeleri hüsranla sonuçlanır. May, Beautifly ile çalışmaya devam eder.

Antrenmandan sonra dostlarımız Seedotlar için ormanda nemli ağaçlar aramaya başlarlar. Dostlarımız Seedotları ormandaki tüm ağaçlara asarlar. Ancak Seedotlar ağaçların hiçbirini sevmedikleri için yere düşerler. Dostlarımız nemli ağaçlar bulabilmek için başka bir ormana doğru Seedotlarla birlikte yola çıkarlar.

Bu sırada Jessie, Cascoon'un tecrübesini arttırıp onu evrimleştirmek için Meowth ve Cacnea'yla savaştırır. Fakat savaşlar sonrasında Cascoon evrim geçirmez. Roket Takımı Cascoon'u evrimleştirmek için çalışırken dostlarımız Seedotlar için nemli bir ağaç bulmayı başarırlar. Seedotlar ağaca asılınca yere düşmemişlerdir. Dostlarımız Seedotları izlerken Roket Takımı karşılarını çıkıp sloganını söylemeye başlar. Jessie, Cascoon'u evrimleştirebilmek için dostlarımıza meydan okur. May, Beautifly'ı gönderir. Beuatifly, Fırtına Saldırısı'yla Cascoon'u yere savurur. Savrulan Cascoon tekrar savaşa dönmeyi başarır. James, Cacnea'yla savaşa dahil olur. Ash de durumu eşitlemek için Treecko'yu gönderir.

Cacnea, İğne Füzesi'ni kullanır. Treecko saldırıyı atlatıp Çarpma kullanarak saldırır ama Cacnea da saldırıyı atlatır. Dostlarımız savaşırken Meowth bunu fırsat bilip Seedotları çalmaya çalışır. Brock, Meowth'a engel olmak için Mudkip'i gönderir. Mudkip, Su Tabancası'yla Meowth'u geri püskürtür. Cascoon, Çarpma kullanarak Beautifly'a büyük bir darbe indirir. Beautifly, Çarpma saldırısına Çarpma kullanarak karşılık verir. Saldırıdan dolayı Cascoon yerde yuvarlanır. Cascoon hızlıca savaşa dönüp tüm gücüyle Çarpma kullanarak karşı saldırıya geçer. Beautifly, Fırtına Saldırısı'nı kullanarak Cascoon'u durdururken Cascoon aniden parlamaya başlar. Parlayan Cascoon evrim geçirmeye başlar. Jessie, Cascoon'unu, Silcoon zannederek büyük bir heyecanla evrim geçirmesini beklerken Cascoon, Dustox'a dönüşünce büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ash, Dustox hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.


Dustox: Zehirli gece kelebeği Pokémon'u. Dustox, Cascoon'dan evrim geçirir ve parlak ışığa doğru çekilir. Kanatlarını çırptığında etrafa zehir tozu saçar.

Hayal kırıklığına uğrayan Jessie kısa bir süre sonra Dustox'ı sevmeye başlar. Cascoon evrim geçirdikten sonra savaş kaldığı yerden devam eder. Dustox, Çarpma kullanarak Beautifly'ı yere fırlatır. Beautifly ayağa kalkıp Çarpma kullanarak Dustox'ı havaya fırlatır. Havaya fırlayan Dustox toparlanıp Zehirli İğne'yle savaşa geri dönüş yapar. Beutifly, Fırtına Saldırısı'yla Zehirli İğne saldırısını etkisiz hale getirir. Dustox bu sefer de Psi Işını'yla saldırır. Cacnea da İğne Füzelerini kullanarak destekler. Treecko saldırıları karşılar. Fakat bunu yaparken büyük hasar görür. Ash, hasar gören Treecko'yu PokéTopu'na geri çağırıp Corphish'i gönderir. Cacnea tekrar İğne Füzesi'ni kullanır. Corphish saldırıyı atlatır. Dustox, Zehirli İğne kullanarak saldırır. Beautifly saldırıyı atlatıp Çarpma kullanarak Dustox'ı, Jessie'nin üstüne fırlatır. Corphish de Yengeç Çekici'yle Cacnea'yı James'e fırlatır. Corphish son olarak Baloncuk Işını'yla Roket Takımı'nı bir kez daha havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra sevimli Seedotlar dostlarımızın ufak bir yardımı sayesinde kendilerine yaşayacak yeni bir yer bulurlar. Tüm yaşadıkları maceralardan sonra Profesör Birch'ün Dewford Adası'ndan ayrılma vakti gelir. Dostlarımız Profesör Birch'le vedalaşarak eğitimlerine devam etmek için yola çıkarlar.


Silcoon'u bir Beautifly'a dönüştüğüne göre sıradaki Pokémon Yarışması'na katılmak için May daha fazla sabredemez. Ama Profesör Birch'e elveda derken Ash'in aklındaki tek şey Dewford Spor Salonu'nda yapacağı rövanş maçıdır.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Birch





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani265.gif][Resim: rsiconani266.gif][Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani265.gif][Resim: rsiconani268.gif][Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani273.gif]




[Resim: olaylar.png]
- May'in, Silcoon'u evrim geçirip Beautifly'a dönüşür.
- Jessie'nin, Cascoon'u evrim geçirip Dustox'a dönüşür.
- Profesör Birch, Littleroot Kasabası'na geri döner.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga