Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 303 - A Three Team Scheme!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Three Team Scheme!
Japonca Adı:Team Magma VS Team Aqua! Secret Base Battle!
Türkçe Adı : Üç Takım Entrikası!

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımızı bugün Ash'le birlikte Dewford Spor Salonu'ndaki rövanş maçına hazırlanırken buluyoruz.

Dostlarımız eğitimlerine devam ederken Brock dağa tırmanan birisini görür. Dostlarımız adamın neden dağa tırmandığını merak edip adamın yanına doğru ilerlerken adam kontrolünü kaybedip düşer. Dostlarımız yere düşen adamı görünce bir hayli şaşırırlar. Çünkü yere düşen kişi Profesör Birch'dür. Dostlarımız, Profesör Birch ile Ash'in maçı hakkında sohbet ederler. Sohbetten sonra dostlarımız günü Profesör Birch'le gezerek geçirmeye karar verirler.

Dostlarımız hep birlikte vahşi Golbatları görebilmek için bir mağaraya giderler. Kısa bir yürüyüşten sonra mağaranın içinde bir kapı görürler. Dostlarımız kapıyı çalarken kapının açık olduğunu fark ederler. İçeriye girdiklerinde bir çocuk odası görürler. Dostlarımız odanın ne için yapıldığını düşünürlerken karşılarına bir çocuk ve Nincada çıkar. Çocuk dostlarımızı odadan kovar. Dostlarımız çocuğun tuhaf birisi olduğunu düşünerek bir sonraki mağaraya doğru yola koyulurlar.

Dostlarımız mağaradan çıkınca onları kovan çocuğu okyanusa bakarak otururken görürler ve onunla tanışırlar. Çocuğun ismi Keanu'dur. Keanu, dostlarımıza Nincada'nın yanında olmayışının sebebini anlatır. Nincada, Keanu'yla birlikte değildir; çünkü Nincada çalınmıştır. Dostlarımız Nincada'yı geri alması için Keanu'ya yardım etmeye karar verirler. Hep birlikte Keanu'nun gizli karargahına doğru yola çıkarlar. Dostlarımız Keanu'nun gizli karargahına gittiklerinde karargahın yıkıldığını ve duvarda kocaman bir delik açıldığını görürler. Böylece herkes duvardaki delikten ilerlemeye başlar. Kısa bir yürüyüşten sonra dostlarımızın karşısına çok büyük bir bina çıkar. Dostlarımız binanın yanında savaşan Aqua Takımı'yla, Magma Takımı'nı görürler. Aqua Takımı üyesinin Carvanha'sı, Hidro Pompası'nı kullanarak saldırır. Magma Takımı üyesinin Mightyena'sı da Gölge Topu'yla karşılık verir. Dostlarımız Aqua Takımı'yla, Magma Takımı'nın komutanlarının konuşmalarına kulak misafiri olurlar.

Ancak konuşmaları dinleyip saklananlar sadece dostlarımız değildir. Roket Takımı da konuşmayı dinlemektedir. Komutanlar konuşmalarında İndigo Küresi'yle, Rose Küresi'nden bahsederler. Komutanlar konuşurken takım üyeleri araştırmalarını tamamlarlar. Fakat AquaTakımı da Magma Takımı da aradıkları şeyi bulamamışlardır. Araştırma tamamlandıktan sonra iki takım da mağaradan ayrılır. Aqua Takımı'yla Magma Takımı ayrılınca saklanan Roket Takımı ortaya çıkar. Roket Takımı'nın yanında Keanu'nun Nincada'sı da vardır.

May hemen Silcoon'u çağırır ve Silcoon, Ağ Vuruşu'nu kullanarak bir köprü oluşturur. Böylece dostlarımız nehri geçmeden Roket Takımı'nın yanına ulaşırlar. İpi kullanırken Keanu, Roket Takımı'nın üstüne düşer. Jessie yere düşerken Nincada'nın ağını elinden kaçırdığı için Nincada yere düşer. Pikachu, Nincada'yı ağdan kurtarmak için Demir Kuyruk'unu kullanır. Nincada serbest kalınca Gizli Güç saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız Keanu'yu azminden ve cesaretinden dolayı takdir ederler. Ash, Nincada hakkında daha fazla bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.


Nincada: Pratisyen Pokémon. Nincada hayatının büyük bir kısmını toprak altında geçirir. Ağaç köklerinden çıkan besin ve nemden yararlanmak için keskin pençelerini kullanır.

Tüm olanlardan sonra dostlarımız Keanu'yla vedalaşarak eğitimlerine devam etmek için yeniden yola koyulurlar.

Hala bu gizli Aqua ve Magma Takımı örgütlerinin ne aradığını merak etmemize rağmen kahramanlarımız çok iyi bir şekilde biliyorlar ki eğitimlerine tam gaz devam etmeliler!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Birch
Aqua Takımı Üyesi
Magma Takımı Üyesi
Tabitha
Shelly
Keanu





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


May: [Resim: rsiconani266.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani268.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Shelly: [Resim: rsiconani318.gif]


Magma Grunt: [Resim: rsiconani229.gif][Resim: rsiconani262.gif]


Keanu: [Resim: rsiconani290.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani278.gif][Resim: rsiconani294.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Magma Takımı ve Aqua Takımı birbirleriyle savaşırlar.
- İlk defa gizli üs görülür.
- Profesör Birch yeniden gruba katılır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga