Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 335 - Manectric Charge
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Manectric Charge
Japonca Adı: Return to Mauville Gym! Vs. Manectric!
Türkçe Adı : Manectric'ten Saldırılar
[Resim: genizet.png]

Ash’in beşinci rozetini kazanmayı umduğu Petalburg Salonu’na doğru ilerleyen kahramanlarımız güzel Mauville Şehri’nde eğlenmek için yollarını yarıda kesiyorlar.

Dostlarımız şehirde bir karnaval olduğunu görürler ve hemen içeri girerler. Ash ve Max oyunların olduğu tarafa yönelirken May ve Brock’ta bir standın önünde kurdele kutusu görürler. May’de onu çok beğenir. Dostlarımız tüm Pokémonlar’ını dışarı çıkartırlar. Dostlarımızın Pokémonlar’ı Torkoal’a sıcak bir hoş geldin deyince Torkoal duygulanır ve ağlar. Dostlarımız ve Pokémonlar’ı oyunları oynarlarken bir anda Roket Takımı ortaya çıkar ve tüm Pokémonlar’ı yakalarlar. Ardından da balonlarına binip uzaklaşmaya başlarlar. Pokémonlar’ın hiçbir saldırısı ağı kesemez. Roket Takımı en pahalı ağı aldıklarını ve buna değdiğini söylerler. O anda Yanında bir Electrike ile Wattson ve Watt gelir. Electrike Yıldırım Dalgasını kullansa da işe yaramaz. Bunun üzerine Watt, Ampharos’u seçer ve Demir Kuyruk’la ağı balondan ayır der. Bunda başarılı olur ve ağ yere düşer. Bu sayede ağ açılır ve Pokémonlar serbest kalır. Electrike, Ampharos ve Pikachu’nun elektrik saldırılarıyla balon patlar ve Roket Takımı’nın işi biter. May ilk defa bir Ampharos gördüğü için Pokédex’ine bakar.

Ampharos: Işık Pokémon’u. Ampharos kuyruğunun ucunu ışıklandırabilme gücüne sahiptir. Bu özel yetenek kaybolanları emniyete yönlendirmek için kullanılır.


Bu olaydan sonrada Electrike evrim geçirip Manectric olur.

Manectric: Deşarj Pokémon’u. Manectric bölgedeki elektriksel enerjiyi yelesinde toplayabilme ve toplanan enerjiyi boşaltarak şimşek bulutları oluşturabilme yeteneğine sahiptir.

Evrim anını gören Torkoal tekrar ağlar ve her yeri dumana boğar. Ash, Torkoal yakaladığını söyler ve seninle savaşmak istiyorum Wattson der. Wattson’da Manectric’i denemek için iyi bir fırsat der. Watt’da May’in Skitty’sini görür ve onunla maç yapmak ister. May’de bu teklifi kabul eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Manectric

Dostlarımız Mauville Salonu’nun önüne gelirler. Ash tam kapıyı açacakken Watt onu durdurur. Şimdi tuzakların eskisinden çok daha iyi olduğunu söyleyince Ash, ilk seferinde yaşadığı anıları hatırlar. Dostlarımız maçın yapılacağı alana gelir. İlk olarak May’in Skitty’si ile Watt’ın Ampharos’u maç yapacaktır. Skitty ilk önce İkili Tokat ardından da Çarpma saldırılarıyla Ampharos’a zarar verir. Ampharos Yıldırım Şoku’nu kullanır. Skitty bu saldırıdan kaçmak için yana zıplar fakat Ampharos saldırının yönünü değiştir. Bu sayede saldırı Skitty’i uçurur. Skitty zar zor ayağa kalkar. Ampharos işi bitirme için bir Yıldırım Şoku daha gönderir. Skitty’de buna karşılık Yardımı kullanır. Torchic’in Hızlı Saldırısını alan Skitty bu saldırıyla Yıldırım Şoku’ndan kaçar ve Ampharos’a iyi bir darbe indirir. Ardından gelen İkili Tokatla da Ampharos’un işini bitirir.

Roket Takımı salonun önündedirler. James spor salonlarında güçlü Pokémonlar vardır der ve hep birlikte içeri girerler. Bu yüzden Wattson’ın yaptığı oyuna katlanmak zorunda kalırlar. Ash ve Wattson’ın savaşında Ash, Torkoal’u, Wattson ise Manectric’i seçer. Torkoal, Alev Püskürtmeyi kullansa da Manectric bu saldırıyı atlatır ve Çarpma saldırısıyla ilk darbeyi vurur. Torkoal Yüksek Isıyı kullanır. Manectric ise daha güçlü elektrik saldırıları yapmak için Şarj olmaya başlar. Bu arada Torkoal ard arda ateş saldırıları kullanır. Şarj işlemi bittiğinde Manectric Yıldırım Dalgasını Torkoal ise Yüksek Isıyı kullanır. İki saldırı havada karşılaşır. Manectric’in saldırısı daha güçlü olduğu için Torkoal güçlü bir Yıldırım Dalgası yer. Bu sayede savaşa devam edemez ve savaşı Wattson kazanır. Ash Wattson’a bu harika savaş için teşekkür eder. Watt, May’e yakında Verdanturf Kasabası’nda yarışma olacağını söyler. PokéNav’ın Abakan Max oraya gidip oradan Petalburg’e gidebileceklerini söyler. Ash ve arkadaşları Wattson ve Watt’a elveda derler ve Verdanturf’e gitmek için yola koyulurlar.

Kaybetmesine rağmen Ash, Mauville Salonu’ndan sıradaki Salon savaşı için heyecanla ayrılıyor. Ama artık kahramanlarımızın yolları, May’in sıradaki Pokémon Yarışması’na can atarak, Verdanturf Kasabası’na düştü!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Wattson
Watt








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani341.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani324.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Wattson:[Resim: rsiconani309.gif][Resim: rsiconani310.gif]


Watt: [Resim: rsiconani181.gif]







[Resim: olaylar.png]

- Ash, Wattson'la tekrar maç yapar ve kaybeder.

- May, Skitty'i eğitir.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige