Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 302 - Turning Over A Nuzleaf!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Turning Over A Nuzleaf!
Japonca Adı:Attack of the Nuzleaf Family!
Türkçe Adı : Nuzleaf'ın Dönüşü!

[Resim: genizet.png]

Dewford Adası'ndaki eğitimlerine devam ederken Ash ve arkadaşları iştah açıcı sabah idmanından sonra kamplarına doğru yola koyuldular.

Bugün dostlarımızı sohbet ederek bir mağaranın içinden geçerken görüyoruz. Corphish mağarada uyuyan bir Loudred görüp kıskaçlarıyla Loudred'in kulağını sıkar. Uyanan Loudred sinirlenir ve zıplayarak Corphish'i kafasından fırlatıp Hiper Ses kullanarak saldırıya geçer. Brock yardım etmesi için Forretress'i çağırır. Forretress, Hızlı Dönüş kullanarak duvarı deler. Öfkeli Loudred kendini duvardan duvara atarken büyük bir sarsıntı oluşturur. Sarsıntı sonrasında Loudred zemini kazarak mağaradan çıkar. Fakat Loudred'in oluşturduğu sarsıntıdan dolayı dostlarımız ve Pokémonları ayrı düşerler.

Silcoon sarsıntıdan dolayı mağaranın dışındaki bir uçurumun kenarına düşer. Pokémonlar, Silcoon'u kurtarmaya çalışırlar; ancak sonuç hüsrandır. Pokémonlar, Silcoon'u kurtarmaya çalışırken Silcoon'la birlikte suya düşerler. Suyun akıntısına kapılan Pokémonlar bir şelaleden aşağıya düşerler. Ancak tüm Pokémonlar ağaçların üstüne düştükleri için yaralanmamışlardır. Birisi hariç: Corphish bir çukurun içine sıkışır. Treecko, Corphish'i kuyruğunu kullanarak havaya fırlatır ve böylece Corphish kurtulur. Kaybolan Pokémonlar hep birlikte ilerlemeye başlarlar.

Bu sırada dostlarımız Pokémonlarını aramaktadırlar. Ancak hiçbir iz bulamadıklarından arama başarısız olur. Dostlarımızın yanında sadece Taillow ile Forretress kalmıştır.


Loudred: Yüksek Ses Pokémon'u. Loudred, ahşap bir evi parçalara ayırabilecek kadar yüksek bir sese sahiptir. Büyük kulakları hoparlör görevi yapar.

Bu sırada dostlarımızın kaybolan Pokémonları ilerlemeye devam etmektedirler. Pokémonlar ilerlerken meyve ağaçları görürler. Karınları acıkan Pokémonlarımız meyve yemek için ağaçların yanına giderler. Corphish aç gözlülük yapıp kıskaçlarıyla meyveleri hızlıca toplayıp tek başına yer. Fakat yediği meyvelerden biri Corphish'in boğazında kalır. Treecko tekrar kuyruğunu kullanarak Corphish'i fırlatır. Böylece Corphish boğazında kalan meyveden kurtulur. Pokémonlarımız meyve yedikten sonra ilerlemeye devam ederken uzun zamandır yürüdükleri için yorulup sersemlerler. Kendilerine geldiklerinde ağacın tepesinde gülen bir Nuzleaf görürler. Treecko, Nuzleaf'e dal fırlatır. Pokémonlarımız, Nuzleaf'le bir şeyler konuştuktan sonra Corphish kıskaçlarını kullanarak saldırıya geçer. Nuzleaf saldırıyı atlatır; ancak başındaki yaprak kopar.

Bu sırada dostlarımız Pokémonlarını aramaya devam etmektedirler. Kaybolan Pokémonlarımız ilerlerken birileri tek tek tüm Pokémonlarımızı yakalamaya başlar. Pikachu ve Mudkip yakalanmayan son Pokémonlardır. Pikachu'yla Mudkip arkadaşlarını Nuzleaflerin yakaladığını görüp Nuzleaflerin peşine düşerler. Bu sırada Taillow koşan Pikachu'yla Mudkip'i görüp hemen dostlarımızın yanına döner. Nuzleafler kaybolan Pokémonlarımızı yaptıkları bir kafese hapsederler.

Bu sırada Roket Takımı da tüm olanları izlemektedir. Meowth, Nuzleaflerin ne konuştuğunu kısaca tercüme eder. Corphish, Nuzleaflerden birinin kafasındaki yaprağa zarar verdiği için Corphish'le arkadaşlarını yakmayı planlamaktadırlar. Roket Takımı bile bu cezanın biraz aşırıya kaçtığını düşünür. Roket Takımı ne yapacağını düşünürken Pikachu ve Mudkip, Nuzleaflerin arkadaşlarını nereye götürdüklerini bulurlar. Mudkip, Nuzleafler'le konuşurken Roket Takımı ağ kullanarak Nuzleafleri ve Pikachu'yu yakalar. Mudkip, Su Tabancası'yla arkadaşlarını kurtarmayı dener; ama kafes çok sağlamdır. Pokémonlar ne yapacaklarını düşünürken dostlarımız sonunda Pokémonlarını bulurlar.

Taillow, Hızlı Saldırı'sını; Forretress de Hızlı Dönüşü'nü kullanarak kafese saldırır. Saldırılar sonrasında kafes parçalanır. Bu sırada Roket Takımı balonla uzaklaşmaya devam eder. Dostlarımız Roket Takımı'nı nasıl durduracaklarını düşünürken Ash'in aklına bir fikir gelir. Corphish, Ash'i Yengeç Çekici'yle balonun üstüne fırlatır. Balona uçan Ash, Nuzleaflerin ağının ipini çözer. İp çözülünce Nuzleafler zemine düşüp ağın içinden çıkarlar. Ash, Pikachu'yu yakalayan robot eli açmayı dener. Ash robotla uğraşırken James, Ash'i durdurması için Cacnea'yı gönderir. Cacnea, İğne Füzelerini kullanarak Ash'e saldırır. Ash kafasını eğince saldırı doğrudan robotu vurur. Kısa devre yapan robot, Pikachu'yu serbest bırakır. Ash, Pikachu'yu kurtardığı için sevinirken balon çok fazla yükseğe uçmuştur. Dostlarımız ne yapabileceklerini düşünürken Brock'un aklına Roket Takımı'nın, Nuzleafleri yakalarken kullandığı ağı kullanmak gelir. Nuzleafler ağı yastık görevi görecek şekilde açarlar. Ash, Pikachu'yu da kucağına alarak balondan ağın üstüne atlar.

Ash aşağıya indikten sonra Treecko kuyruğuyla Corphish'i havaya fırlatır. Corphish Baloncuk Işını'nı kullanarak Roket Takımı'nın balonunu patlatır. Patlama sonrasında Roket Takımı havaya uçar. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Pokémonlarımız Nuzleafler'le arkadaş olurlar. Ash, Nuzleafler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.


Nuzleaf: Oyunbaz Pokémon. Nuzleaf sık ormanlarda yaşarken bulunabilir. Kamış düdükleriyle çaldıkları yumuşak melodinin insanları rahatlattığı söylenir.

Dostlarımız Nuzleafler ile vedalaşarak eğitimlerine devam etmek için yeniden yola çıkarlar.

Pikachu ve diğer Pokémonlar kendi kendilerine şaşırtıcı bir maceraya katılmak için her zaman yanlarında eğitmenlerinin bulunmasının gerekli olmadığını kanıtladılar. Ama şimdi yolculuğa geri dönme zamanı.Ash'i Dewford Spor Salonu'nda rövanş maçı bekliyor. Hoenn Bölgesi'ndeki ikinci rozetini kazanmak için bir şans istiyorsa Ash hemen eğitimine başlasa iyi olur.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani266.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani274.gif][Resim: rsiconani294.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga