Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 301 - A Mudkip Mission!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Mudkip Mission!
Japonca Adı:The Secret Pond! Full of Mudkip!
Türkçe Adı : Mudkip Görevi

[Resim: genizet.png]

Ash çalışmalarına devam etmekte ve Dewford Spor Salonu maçının rövanşı için hazırlık yaparken kahramanlarımız isimsiz bir nehri izleyerek yeni bir antrenman noktası arıyorlar.

Bugün dostlarımızı Dewford Adası'nda isimsiz bir nehrin etrafında gezerken buluyoruz. Dostlarımız nehri takip ederek ilerlerken karşılarına büyük bir şelale çıkar. Dostlarımız şelaleyi nasıl geçebileceklerini düşünürken Brock şelalenin üstündeki bir ağaca halat fırlatır. Dostlarımız halata tutunarak ağaca doğru yürümeye başlarlar. Fakat May halat yerine Silcoon'un Ağ Vuruşu'nu kullanarak dostlarından önce yukarıya çıkmıştır. Dostlarımız şelalenin üst kısmında ilerlerken karşılarına bir sürü Mudkip çıkar. Ash hemen Pokédex'ine bakar.

Mudkip: Çamur Balığı Pokémon'u. Mudkip çevresinde ne olduğunu belirlemek için hassas radar reseptörleri kullanır. Gerektiğinde kayaları parçalamaya yetecek kadar güç de kullanabilir.

Fakat dostlarımızın karşılaştığı Mudkiplerin hepsi yavrudur. May bir Mudkip yakalamak için harekete geçer. Fakat yavru olmayan bir Mudkip, Su Tabancası'nı kullanarak May'i engeller. Bebek Mudkiplerden biri nehrin içine düşer. Brock yardım etmesi için Lotad'ı gönderir. Lotad, bebek Mudkip'i kurtarır. Ancak akıntı çok güçlü olduğu için Lotad kafasındaki bebek Mudkip'le birlikte şelaleye doğru sürüklenir. May'e Su Tabancası'yla saldıran Mudkip suya atlayıp Lotad'la bebek Mudkip'i kurtarır. Brock, Lotad'ı kurtaran Mudkip'le konuşmaya çalışırken dostlarımız Brock'un yanına gelirler. Mudkip dostlarımız gelince kaçar.

Çalıların arasından yaşlı bir adam çıkıp dostlarımıza hırsız muamelesi yapar. Küçük bir yanlış anlaşılmadan sonra dostlarımız ve yaşlı adam tanışırlar. Yaşlı adamın ismi Yaşlı Adam Swamp'tır. Yaşlı Adam Swamp, dostlarımızı evine davet eder. Dostlarımız yemek yeyip sohbet ederken küçük mavi yumurtalar dikkatlerini çeker. Yaşlı Adam Swamp onların Mudkip yumurtaları olduğunu söyler. Dostlarımız yumurtalara bakarken yumurtalardan birisi parlayarak çatlar. Dostlarımız Yaşlı Adam Swamp ile konuşurken Brock bebek Mudkip'i başka bir tane büyük Mudkip'in kurtardığını Yaşlı Adam Swamp'a söyler.

Bu sırada dostlarımızı takip eden Roket Takımı'nın karşısına bir çit çıkar. Roket Takımı çitin arkasında değerli bir şeyler olabileceğini düşünerek çiti kırar. Yaşlı Adam Swamp aceleyle dostlarımızın yanından ayrılır. Dostlarımız da Yaşlı Adam Swamp'ın peşinden giderler; fakat birisi kalır. Çünkü Brock, büyük Mudkip'i görüp onun peşinden gider. Brock, Mudkip'e Pokémon yemeği verirken dostlarımız çitin kırıldığını görürler. Dostlarımız çiti kimin kırabileceğini düşünürken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Yaşlı Adam Swamp hiç sır tutamamasından dolayı farkında olmadan Roket Takımı'na bölgede Mudkipler olduğunu söyler. Ancak Yaşlı Adam Swamp'ın söylediği tek sır bu değildir. Yaşlı Adam Swamp eğer baraja bir şey olursa suyun bataklığa akacağını bunun sonucunda bebek Mudkiplerin açığa çıkacağını ve Mudkiplere yaşayacak yer kalmayacağını söyler. Yaşlı Adam Swamp'ın söylediklerini duyan Roket Takımı hemen harekete geçer.

Cacnea, İğne Kolu'nu kullanarak barajı kırar. Dostlarımız bebek Mudkipleri kurtarmak için hemen harekete geçerler. Nehrin su seviyesinin yükseldiğini gören Brock da yardım etmesi için Forretress'i gönderir. Forretress, Hızlı Dönüş kullanarak suyun yönünü değiştirir. Lotad da bebek Mudkiplere yardım eder. Ancak iki tane bebek Mudkip nehrin içindeki taşın üstünde mahsur kalırlar. Büyük Mudkip bebeklerin yanına gidip onları sırtına alıp sudan çıkartır. Başka Mudkip kalmayınca Brock, Forretress'i geri çağırıp yüksek bir yere çıkar. Brock yükseğe çıktığında suyun içinde bir tane daha Mudkip kaldığını görür. Mudkip hemen harekete geçip bebek Mudkip'i kurtarmayı dener. Ancak akıntı çok güçlü olduğundan Mudkip de bebek Mudkip'le birlikte akıntıya kapılır. Dostlarımız ne yapabileceklerini düşünürken Brock ağaca bağladığı halatı kendi beline sarıp Mudkiplerin yanına gider. Böylece Brock, iki Mudkip'i de kurtarmayı başarır.

Dostlarımız Mudkipleri kurtardıkları için sevinirken Roket Takımı yeni bir robotla gelip tüm bebek Mudkipleri toplar. Dostlarımız Roket Takımı'nı durdurmak için bir şeyler düşünürken Brock'un aklına yeni bir fikir gelir. Mudkip'le, Lotad zemini ıslatmak için Su Tabancalarını kullanırlar. Su Tabancaları sonrasında robot çok büyük olduğu için ıslanan zeminde batmaya başlar. Robot tamamen zemine saplandığında Mudkip Çarpma kullanarak bebek Mudkipleri kurtarır. Pikachu da Yıldırım Oku'nu kullanarak Roket Takımı'nın robotunu patlatır. Patlama sonrasında Roket Takımı havaya uçar.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız barajı onarırlar. Böylece bebek Mudkipler yeniden nehre dönerler. Tüm olanlardan sonra Brock ile Mudkip çok iyi arkadaş olurlar. Kısa bir süre sonra bu iyi arkadaşlık bir ortaklığa dönüşür. Dostlarımız Mudkip'i de yanlarına alarak eğitimlerine devam etmek üzere Yaşlı Adam Swamp ile vedalaşarak yola çıkarlar.


Yeni arkadaşları Mudkip'e merhaba dedikten sonra kahramanlarımız Ash'in Dewford Spor Salonu'nda yapacağı rövanş mücadelesi hazırlıklarına devam ediyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Yaşlı Adam Swamp





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani266.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Yaşlı Adam Swamp: [Resim: rsiconani258.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani258.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Brock bir Mudkip yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga