Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 300 - A Corphish Out of Water!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Corphish Out of Water!
Japonca Adı:Run Ash! Cross the Carvahna River!
Türkçe Adı : Sudan Çıkmış Corphish Gibi

[Resim: genizet.png]

Dewford Adası'nda kamp kurduktan sonra Ash ve arkadaşları yeni bir günde Dewford Salon Lideri Brawly ile rövanş için tekrar çalışmaya başladılar.

Bugün dostlarımızı Pokémonlarını Corphish'le tanıştırırken buluyoruz. Fakat Corphish'in merhaba deme şekli dostlarımızı bir hayli şaşırtır. Dostlarımız Pokémonlarıyla beraber kahvaltı ederken Wurmple'ın hiçbir şey yemediğini fark ederler. Dostlarımız Wurmple'la ilgilenirken aniden birileri Pikachu'yu çalar. Kimse neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Pikachu kafesten kurtulabilmek için Yıldırım'ını kullanır. Fakat kafes her zaman olduğu gibi elektriğe karşı dayanıklıdır. Roket Takımı, Pikachu'yu çalıp uzaklaşmayı dener. Wurmple, Ağ Vuruş'unu kullanarak balonu durdurur. Dostlarımız hep birlikte ağı çekerek balonu aşağıya indirmeye çalışırlar. Corphish de dostlarımıza yardımcı olmak için ağı tutar. Ancak Corphish'in elleri yerine kıskaçları olduğu için ağı keser.

Roket Takımı uzak bir yere iniş yapar ama dostlarımız onları kendilerni toparlayamadan bulurlar. Corphish, Baloncuk Işını'yla Roket Takımı'nın balonunu havaya fırlatır. Meowth fırlarken kafesi elinden düşürür. Roket Takımı tekrar yere düşünce James, Cacnea'yı gönderir. Jessie de Pikachu'yu yeniden çalmak için Seviper'ı çağırır. Düşen kafesi Seviper kuyruğunu kullanarak yakalar. Wurmple kafesi Ağ Vuruşu'nu kullanarak Seviper'ın kuyruğundan alır. Jessie, Wurmple'ının süper star gibi parladığından söz ederken Jessie'nin, Wurmple'ı parlamaya başlar. Fakat tek parlayan Wurmple, Jessie'ninki değildir. May'in Wurmple'ı da parlamaktadır. Wurmplelar aynı anda evrim geçirirler. May'in, Wurmple'ı bir Silcoon'a dönüşür. Jessie'nin, Wurmple'ı da Cascoon olur. Ash, Silcoon hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.


Silcoon: Koza Pokémon'u. Silcoon, Wurmple'ın gelişmiş halidir. Kendini bir ağaç dalına sabitleyerek evrim geçirmeyi bekler. Susuzluk çektiği zaman ağzında biriken damlacıkları içer.

May, Wurmple'ının Silcoon'a dönüşmesine sevinirken Jessie de Wurmple'ının Silcoon'a dönüştüğünü zannedip sevinir. Dostlarımız Silcoon'a yakından bakarken Roket Takımı harekete geçer. Corphish, Cacnea'nın saldırısına fırsat vermeyip onu Yengeç Çekici'ni kullanarak havaya fırlatır. Pikachu da Yıldırım Oku'nu kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı'nı havaya uçuran dostlarımız beladan kurtuldukları için sevinirken Corphish aniden bayılır. Brock, Corphish'in ateşi olduğunu anlar. Ash, PokéToplarını çadırda bıraktığı için Corphish'i PokéTopu'na geri koyup Pokémon Merkezi'ne götüremez. Ash yeterli zaman olmadığı için Corphish'i sırtına alıp Pokémon Merkezi'ne doğru yürümeye başlar. Ash ilerlerken Corphish'in ateşinin arttığını fark edip Corphish'i serinletmesi gerektiğini düşünüp ona soğuk su içirir. Ash, Roket Takımı yüzünden kahvaltı yapamadığı için çok acıkır ve yakınlarda bir şeftali ağacı görünce hemen ağacın yanına gidip meyve alır. Fakat Ash, meyve alırken farkında olmadan bir Shroomish'in üstüne basar. Üstüne basıldığı için öfkelenen Shroomish Sersemletme Tozu'nu kullanır. Ash, Corphish'i sırtına alıp kaçar. Ash uzun bir koşudan sonra Dewford Kasabası'nı uzaktan görür. Ancak kasabaya ulaşabilmek için önünde duran nehri geçmesi gereklidir. Ash yürüyerek nehri geçerken nehrin içinde yaşayan Carvanhalar, Ash'e saldırırlar. Ash, Carvanhalar hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.


Carvanha: Yırtıcı Pokémon. Carvanha'nın çok güçlü çenesi ve çok kesin dişleri vardır. Bu yüzden sağlam çeliği bile çiğneyebilir. Carvanha gruplar oluşturur vee bölgesine giren her şeye saldırır.

Ash nehri nasıl geçeceğini düşünürken kıyıda terk edilmiş bir bot görür. Ash botu kullanarak karşıya geçmeyi dener; ancak Carvanhalar tekrar saldırıya geçerler. Pikachu, Yıldırım'ını kullanarak Carvanhaları sersemleştirir. Fakat kısa sürede kendini toparlayan Carvanhalar saldırıya uğradıkları için öfkelenip botu yemeye başlarlar ve Ash de karşıya geçmeyi başaramaz. Ash karşıya geçmek için mutlaka bir köprü olacağını düşünerek etrafta köprü arar. Kısa bir aramadan sonra Ash bir köprü bulur. Ancak Ash'in bulduğu köprü yıkılmış olduğundan nehrin karşısına geçemez

Ash nehri yıkılmış köprünün olduğu taraftan geçmeyi dener. Nehrin diğer tarafındaki Carvanhalar, Ash'i gördükleri gibi hızla Ash'in yanına doğru yüzerler. Carvanhalar, Ash'e yaklaşırken Pikachu zıplayıp kıyıya atlar. Kıyıya atlayan Pikachu, Carvanhaları engellemek için Yıldırım Saldırısı'nı kullanır. Pikachu, Carvanhaları oyalamayı başarır; ancak nehrin sol tarafından bir Carvanha sürüsü daha Ash'e doğru gelmektedir. Pikachu Yıldırım'ını kullanarak soldan gelen Carvanhalara da saldırır. Fakat sağ taraftaki Carvanhalar kendilerine gelip Ash'i ısırırlar. Bu sırada baygın olan Corphish kendine gelir. Carvanhaların, Ash'e saldırdıklarını görür. Ash, Carvanhaların saldırısına rağmen nehrin karşısına doğru yürümeye devam ederken ortadan da bir Carvanha sürüsü gelir. Corphish, Baloncuk Işını'nı kullanarak Carvanhaları suyun içine düşürür.

Uzun bir savaş sonrasında Ash, nehrin karşısına ulaşmayı başarır. Ash tam gaz ilerlemeye devam edip Corphish'i, Pokémon Merkezi'ne götürür. Hemşire Joy, Ash'e Corphish'in iyi bir gece uykusundan sonra iyileşip yeniden savaşabileceğini söyler. Ash bu habere sevinirken bu sırada dostlarımız çadırın etrafından bir Aron sesi duyarlar. Dostlarımız sesin geldiği yöne doğru ilerlediklerinde bir ses kayıt cihazı bulurlar. Dostlarımız ses kayıt cihazına bakarken aniden kendilerini kafeslerin içinde bulurlar. Roket Takımı ortaya çıkıp Pikachu'yu yakaladığı için sevinir. Roket Takımı sevinirken Meowth, Pikachu'nun kafeslerin ikisinde de olmadığını fark eder ve Ash'le Pikachu için kurduğu tuzağa kendisi düşer. Böylece üç tuzak da sorunsuz çalışır. Fakat Taillow uçan bir Pokémon olduğu için tuzaklara yakalanmamıştır. Roket Takımı tuzakları okyanusun yanına kurduğu için su seviyesi yükselmeye başlayınca kafesler su almaya başlar. Dostlarımız kurtulmanın bir yolunu düşünürken Brock ses kayıt cihazını ve Taillow'u kullanarak Ash'e haber gönderir.

Ash haberi alır almaz Taillow ve Hemşire Joy'la birlikte yola çıkar. Bu sırada su seviyesi çok fazla yükselmiştir. Dostlarımız Roket Takımı'yla birlikte boğulmak üzeredirler. Ash zamanında yetişmeyi başarır. Corphish, Yengeç Çekici'yle kafesleri parçalar. Roket Takımı kafesten kurtulduğu gibi Pikachu'yu çalmaya çalışır. Pikachu, Yıldırım'ını kullanarak Roket Takımı'na engel olur. Corphish de Baloncuk Işını'yla Roket Takımı'nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız eğitime devam edebilmek için körfeze doğru yola çıkarlar.


Yeni arkadaşı Corphish ile tanıştıktan sonra Ash, çaresizce onu kurtarmak için savaşmak zorunda kaldı. Dewford Salonu rövanşı için çalışmalara devam ederken Pokémon takım arkadaşlarıyla olan dostluğunun da büyümeye devam edeceği kesin.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani265.gif][Resim: rsiconani266.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani265.gif][Resim: rsiconani268.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani318.gif]




[Resim: olaylar.png]
- May'in, Wurmple'ı evrim geçirip Silcoon'a dönüşür.
- Jessie'nin, Wurmple'ı evrim geçirip Cascoon'a dönüşür.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga