Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 299 - Gone Corphishin'!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Gone Corphishin'!
Japonca Adı:Roughneck of the Sea! Corphish Enters!
Türkçe Adı : Corphish Tutmaya Gitmek

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız daha önce tanıştıkları Pokémon antrenörü olan Steven'in tavsiyesini alarak Dewford Adası'nın uzak bir köşesindeki körfezde kamp kurdular. Ash, Dewford Adası'ndaki ikinci savaşının hazırlıklarına başlamışken çok ciddi bir eğitime hazırdı.

Bugün Roket Takımı'nı, Dewford Adası'nın sessiz sakin bir köşesinde dinlenirken buluyoruz. Fakat bu sessizlik çok uzun sürmez. Roket Takımı yer altından gelen bir şey tarafından havaya uçurulur. Bu sırada dostlarımız da Steven'in önerdiği körfezde eğitim yapmaktadırlar. Ash, Pokémonlarının konsantre olabilmeleri için eğitirken Max ve May çamaşırları yıkayıp kuruturlar. Ash, Pokémonlarıyla beraber eğitime devam ederken ilk antrenmanları hüsranla sonuçlanır. Ash uzun bir süre Pokémonlarıyla çalışır. Fakat antrenmanın sonucu pek iç açıcı olmamıştır. May, Ash'in antrenmanını izleyip Ash'i daha fazla pratik yapması konusunda bilgilendirir. Ash, May'in hiç bir şey yapmadan oturup kendisini izlemesine sinirlendiği için May'e Pokémon Yarışmalarının da çok zorlu olduğunu hatırlatır. May, Ash'in sözleri üzerine Pokémonlarının PokéToplarından çıkış şekilleri üzerine bir pratik yapar. Fakat sonuç hüsrandır.

Dostlarımız May'le Pokémon Yarışmaları hakkında konuşurlarken çadırın sallandığını fark ederler. Sallantıdan sonra çadır sürüklenmeye başlar. Dostlarımız çadırın peşinden giderler ve bunu yapanın yer altında gezen bir Pokémon olduğunu düşünürler. May, Wurmple'ı kullanır. Wurmple Ağ Vuruşu'nu kullanarak yer altında ilerleyen Pokémon'u durdurur. Fakat Wurmple'ın gücü Pokémon'u çekmeye yetmemiştir. Dostlarımız hep birlikte Wurmple'a yardım ederler. Fakat yer altında ilerleyen şey çok güçlüdür ve dostlarımızı okyanusa sürükleyip okyanusun içine fırlatır. Okyanusa düşen dostlarımızın kıyafetleri ıslanır. Dostlarımız kampa geri döndüklerinde çadırlarının da mahvolduğunu görürler. Dostlarımız çadırı mahveden Pokémon'un hangi Pokémon olduğunu öğrenmek için çalışmalara başlarlar.

Dostlarımız yem olarak Brock'un özel Pokémon yiyeceklerini plaja bırakıp gizemli Pokémon'un ortaya çıkmasını beklerler. Dostlarımız beklerken tıkırtılar duyarlar. Dostlarımız gizemli Pokémon'un hangi yönden geldiğini anlamaya çalışırken gizemli Pokémon dostlarımızı tam arkalarından vurarak havaya fırlatıp Pokémon yemeğini alır. Pikachu, Yıldırım saldırısını kullanarak saldırıya geçer. Fakat gizemli Pokémon aniden ortadan kaybolur.

Dostlarımız tüm gece gizemli Pokémon'u bekledikleri için uyuyamazlar ve sabah olunca onu yakalayabilmek için Forretress'in yardımıyla çukurlar kazarlar. Gece olduğunda ise geçen seferki gibi Pokémon yemeğini ortaya koyup çimenliklerin arasında beklemeye başlarlar. Fakat bu sefer farklıdır. Çünkü Pokémon yemeğinin etrafı çukurlarla doludur. Yani gizemli Pokémon yemeği yedikten sonra kaçamayacaktır. Dostlarımız gizemli Pokémon'u beklerken denizin içinden bir şeyler çıkıp Pokémon yemeğini yer. Yemeği yedikten sonra birkaç adım attıklarında dostlarımızın kazdığı çukurlardan birine düşerler. Dostlarımız ne yakaladıklarını görmek için çukurun yanına giderler. Üstleri yosunlarla kaplı olan gizemli şeylerin Roket Takımı olduğunu görürler. Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı sloganını söylerken gizemli Pokémon Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Gizemli Pokémon, Roket Takımı'nı havaya uçurduktan sonra Pokémon yemeğine yönelir. Pikachu, Hızlı Saldırı kullanarak kumun içindeki Pokémon'u ortaya çıkartır. Kumun içinden bir Corphish çıkar. Ash hemen Pokédex'ine göz atar.


Corphish: Gaddar Pokémon. Corphish'in hayatta kalma yeteneği olağanüstüdür. Her çevreye uyum sağlar. Uyum sağladığı bölgede yaşayanları kovalar ve oranın kendi bölgesi olduğunu iddia eder.

Ash su tiplerinin elektriğe karşı zayıf olduğu düşüncesiyle hareket edip savaş için Pikachu'yu gönderir. Pikachu, Yıldırım'ını kullanarak savaşa başlar. Corphish saldırıyı atlatıp Baloncuk Işını'yla Pikachu'yu yere düşürür. Yere düşen Pikachu yeniden ayağa kalkar. Corphish toprağın altına girip kıskaçlarını kullanarak Pikachu'yu havaya fırlatır. Pikachu havaya fırlatılışını fırsat bilip Demir Kuyruk'unu kullanarak saldırır. Corphish kıskaçlarını kullanarak Pikachu'nun kuyruğunu yakalar. Corphish, Pikachu'yu kıskacında sallayıp yere fırlatır. Yere fırlatılan Pikachu savaşamayacak duruma gelir. Ash ikinci Pokémon olarak su türüne karşı avantaj sahibi olan çimen tipi Treecko'yu gönderir. Ash bu sefer farklı bir stratejiyle savaşır. Treecko hiçbir şey yapmadan olduğu yerde bekler. Corphish de aynı şekilde bekler. Fakat uzun bekleyişin ardından Corphish sıkılıp Baloncuk Işını'yla saldırıya geçer. Treecko kuyruğunu kullanarak saldırıyı püskürtür. Corphish, Yengeç Çekici'yle tekrar saldırır. Treecko, Hızlı Saldırı kullanarak Corphish'in saldırıya geçmesine fırsat vermeyip Corphish'i yere savurur. Saldırıdan sonra Corphish sersemler. Treecko bunu değerlendirerek Çarpma saldırısıyla Corphish'i bir kez daha yere fırlatır. Ash zayıf düşen Corphish'i PokéTopu'nu kullanarak yakalar. Corphish'i yakalamayı başaran Ash yeniden eğitime başlar. Acaba Ash yeterince güçlenip Brawly'i yenebilecek mi? Bunu göreceğiz...

Pokémon takımına bir Pokémon'un daha katılmasıyla birlikte Ash'in Dewford Salonu'ndaki ikinci şansına olan arzusu daha da güçlendi. Ama Ash'in Hoenn Bölgesi'ndeki ikinci rozetini kazanması için tam gaz eğitime devam etmesi gereklidir.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani265.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani027.gif][Resim: rsiconani051.gif][Resim: rsiconani294.gif][Resim: rsiconani304.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash bir Corphish yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga