Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 298 - A Hole Lotta Trouble
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Hole Lotta Trouble
Japonca Adı:Steven, Aron & Aggron!
Türkçe Adı : Bela Demleniyor!

[Resim: genizet.png]

Dewford Spor Salonu’ndaki maçını kaybettikten sonra Ash, adada kalıp antrenman yapmaya karar verir. Fakat şimdi o ve arkadaşları Granit Mağarası’nda Steven’i ararken sanırım planları biraz daha bekleyecek.

Bugün dostlarımızı Granit Mağarası’na girerken buluyoruz. Dostlarımız Granit Mağarası’nda ilerlerken Brock duvarlara işaretler yapıştırır. Çünkü mağara çok büyüktür. Dostlarımız mağarada ilerlerken bir çukura düşerler. Dostlarımız çukura düştüğü gibi Roket Takımı ortaya çıkar. Roket Takımı dostlarımızı düşürdükleri için sevinirken aniden mağara zemini yarılır. Dostlarımız Roket Takımı’yla birlikte mağaranın en derin yerine düşerler. Fakat düşerken dağılırlar. Max, Pikachu ve Meowth aynı tünele düşerler. May de Jessie’yle aynı tünele düşmüştür. Ash, Brock ve James de birlikte aynı tünele düşer. Max, Meowth ve Pikachu’yla birlikte ilerlerken Meowth ile Pikachu temiz hava kokusu alıp hemen hava kokusunun geldiği yere doğru yönelirler. Bu sırada Ash, Brock ve James de tünelde ilerlerken karşılarına bir Aron çıkar. Ash hemen Pokédex’ine bakar.

Aron: Demir Zırh Pokémon’u. Aron’un etkileyici bir savunma gücü vardır. Ve vücudundaki metal oranını arttırmak için demir cevheri yer.

James, Aron’la alay edip Aron’u aşağılarken aniden duvarın üstünden Aronlar düşmeye başlar. Aronlar bir sürü haline gelirler. Aron sürüsü Ash’i, Brock’u ve James’i kovalamaya başlar. Dostlarımız tünelin bir üst katmanına çıkarak Aronları atlatırlar. Bu sırada Max, Meowth ve Pikachu’yla birlikte temiz hava kokusunun geldiği yere ulaşır. Karşılarına bir şelale çıkar. Bu sırada May’le Jessie hala geldikleri yerde durmaktadırlar. Ancak karşılarına aniden bir Loudred çıkar. Loudred koşarak ilerlerken Jessie’ye hasar verir. Bu sırada Max, Pikachu ve Meowth’la birlikte şelalenin yanındaki sarmaşığı kullanarak şelalenin üstüne çıkarlar. Ash, Brock ve James ise tünelde ilerlerken Brock’un koyduğu işaretleri görürler. Diğerlerini bulmak için gruplara ayrıldıkları yere geri dönerler. Fakat tekrar bir çukura düşerler.

Bu sırada Max, Pikachu ve Meowth’la birlikte sarmaşığı kullanarak şelalenin tepesine tırmanır. Ancak karşılarına dışarıya ulaşan büyük bir duvar çıkar. Max duvara tırmanmanın imkansız olduğunu düşünür. Pikachu bir şeyler söyler. Meowth, Pikachu’nun dediklerini tercüme eder. Pikachu birinin tünele girip arka yöne doğru gittiğini söyler. Max gelenin Steven olduğunu düşünerek hemen arka tarafa doğru ilerlemeye başlar. Jessie ve May uzun bir ilerlemeden sonra gruplara ayrıldıkları yere dönmeyi başarırlar. Fakat onlar da çukura düşerler. Çukura düşen dostlarımız yeniden Aron sürüsüne yakalanırlar. Jessie’le May de onlara katılırlar. Dostlarımızın beş tanesionunda bir araya gelmeyi başarır.

Bu sırada Max, Steven’i bulur. Steven, Max’le birlikte kısa bir aramadan sonra dostlarımızı bulur. Steven dostlarımıza Aronlardan kaçmalarını, ilerleyip sağa dönmelerini, daha sonra da sola dönmelerini söyler. Dostlarımız Steven’in dediğini uygulamak için kaçmaya devam ederler. Dostlarımız şelaleye ulaşırlar; fakat şelalede köşeye sıkışırlar. Steven’in Aron’u, Kükreme kullanarak Aron sürüsünü sakinleştirir. Sakinleşen Aronlar yuvalarına geri giderler.

Roket Takımı, Aronlar gittikten sonra bir araya gelip hemen sloganını söylemeye başlar. Jessie hemen Seviper’ı gönderir. James de seçimini Cacnea’dan yana kullanır. Dostlarımızda Pokémonlarını çağırırken Steven savaşa müdahale eder. Steven, Pokémonları uyandırdıkları için Roket Takımı’na çok sinirlenir. Steven, savaş için Aggron’u kullanır. Ash hemen Pokédex’ine bakar.


Aggron: Demir Zırh Pokémon’u. Aggron, Aron’un son evrimidir. Yaşadığı yeri rahatsız edenlere karşı hiç merhamet göstermez.

Aggron, Hiper Işını’nı kullanarak Roket Takımı’nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Aron, Steven’in aradığı nadir taşlardan bir tane bulur. Aron’un bulduğu taş Ateş Taşı’dır. Steven, Ateş Taşı’nı bulduktan sonra Dewford Adası’ndan ayrılır. Ayrılırken dostlarımıza adada antrenman yapacak güzel bir küçük koy olduğunu söyler. Dostlarımız Steven ile vedalaşarak koya doğru yola çıkarlar.

Pokémon antrenmanı için en iyi yeri bulduktan sonra Ash, başlamak için sabırsızlanır. Böyle giderse yeteneklerini mükemmelleştirebilir ve Dewford Spor Salonu rövanş maçına hazırlanabilir.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Steven Stone





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Steven Stone: [Resim: rsiconani304.gif][Resim: rsiconani306.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani294.gif][Resim: rsiconani304.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Steven ilk kez görülür.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga